Yorumlarınız merak ediyorum 🙄
Özgürlük
Çıplaklık
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle böyle güzel bir soru sorduğun için teşekkür ediyorum, günümüz giyiminin altında özgürlük adı altında çıplaklık yatıyor kimsenin tesettürlü olmasını ya da namaz kılmasını değil sadece toplumun ahlak kurallarına uygun davranmasını istiyoruz, elbette isteyen istediği gibi giyinebilir istediği gibi davranabilir kimse kimseye karışamaz bunda Ben de hemfikirim, ama ben bazı erkeklere bakıyorum daracık pantolon giyiyor affedersiniz cinsi cinsel organına kadar ortada, kadınlara bakıyorsunuz özgürlük adı altında baldırı bacağı dibine kadar açıyor ondan sonra göğüs uçlarını varana kadar görünüyor Yani bunun adı böyle özgürlük değil tamam tesettürlü olup olmamak kişinin kendi elinde Ama artık insanlar tesettürlü ya da tesettürsüz değil çıplak geziyor.
Ondan sonra da erkekler dönüp baktığı zaman aman erkek bana baktı bu kadınları cinsel obje olarak görüyor diyorlar aslında kadınlar kendi kendini cinsel olarak gösteriyor farkında değiller, evet böyle bir amaçla yapmıyorlar istedikleri gibi davranmak istiyorlar ama bugün kapitalist sisteme baktığınız zaman her şeyde kadınlar ön planda giyimde kuşamda ondan sonra mankenler kadınlar yani kadınlar kendi kendine yapıyor ne yapıyorsa
Cevap
7Cevap
Dünyanın kaynaklarının hatalı ve acımadan kullanım sonucu azalması, tükenmenin eşiğinde gelir gider dengesizliğini ve aynı süreçte gelişen terörizmle birlikte kıtlık ve kaos artı nefret ve tükenmişlik sendromu. Özetle, idare ettirmece.
Özgürlüğün de sınırı aşıldı bana göre. Gerçekten çırılçıplak giyinmek için giyiniyorlar. Bu benim fikrim tabii.
Biraz görsel alım hitap şekli, biraz reklamlar, biraz özentilik, biraz kültürel ivme ile harmanlanarak ortaya çıkan tarza ne deniyorsa o denir.
Çıplaklık olduğu bellide özgürlük demek insanların hoşuna gidiyor.
Herkes birbirine acayip atesli aslinda. O sekilde disa vuruyor. Herkes deli gibi se. işmek istiyor. Buna emin ol. Ve bu da en dogal hakkimiz bence. Özetle yaniyoruz kankaa
%99 teşircilik ve çıplaklık. Ama sorsan özgur herkes. Erkek bakmakta özgur degıl, erkek bı yerını ortaya koyup gezmekte özgur degil. Özgurluk sadece kadınlar ıcın var. Siz acmaya özgursenız bizde bakmakta özguruz 👍👍
Özgürlük yatıyor tabiki
Özgürlük böyle bir şey değil, çıplaklık bu.
Özgürlük maskesi altında çıplaklık
İkinci seçenek.
Akılsızlık
Çıplaklık net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?