Bir kadına asla yakıştırmadığınız, ulan bunu neden giydin dediğiniz şey nedir? Benim açık ara totosunu kapatmadığı taktirde tayt. Abi zaten squatlı, güzel poponuz yok bir de kayık gibi çıkartıyorlar bu neyin özgüveni öfff.
Bak hiç böyle düşünmemiştim, benim için doğal güzel olan kalça çok daha seksi geliyor. Ancak şunu açıkça belirtmeliyim ki doğal bir hava var bazı kadınlarda. Bir tatil dönüşü uçaktayım gülümseyen bir kadın var. Hafif esmer, kirli beyaz keten tarz salaş pantolon, mavi bir bluz yazlık ince boyun bölümü birkaç ipli, pembe yuvarlak bir yuvarlak şapka, sandalet. 1.65 boy maksimum 55 kilo. Gülümsemesi ve üzerindeki sıcak renkler harici bir şey hatırlamıyorum. Çok açık giyim ya da birçok dekolate bir anda asla çekici değil bence.
Moruk ne giyiyorsan giy de gözünü seveyim şu basenlerini davar gibi ortaya çıkaran kıyafetleri giyme Afedersiniz ama arasına Kokain doksan sınırdan rahatça geçirirsin öyle bir giyiniyorlar yani
Yazık bunu yazanda bir kadın mı? Nerede kız kardeşlik? Kadınlara baskı yapan erkeklerden farkın yok konuşma dilin ve sorunla. Herkes istediğini giyebilir bizler kimsenin göz zevkini tatmin etmek için giyinmiyoruz.
File çorapları her kadın giymemeli 10 kadından sadece 1 ine yakışıyor. Erkek tipi kot pantolonlar
Ben KKTC de askerlik yaptım bir öğrenci gördüm orada tayt giymiş siyah fizik zaten bomba gibi tepeden tırnağa 1 içim su ama patlayacak neredeyse yani şöyle 1 iğne batırsan kesinlikle patlar eminim bundan o derece dar ve sımsıkıydı. Önden görünümü bir görseniz hele cinsel organının şekline kadar belli oluyordu. Bunlara dikkat edin.
Tayt bana da aşırı itici geliyor. Kızın çırpı gibi bacağı var değsen kırılacak o bacağına bide taytı geçirmiş hic mi aynaya bakmıyorlar anlamam.. Bide şu uzun çizmeler varya dizden yukarda onlar da gözüme hoş görünmüyor
Mahrem yerlerini gostereçek elbiseler giymemesi gerekir ama günümüzde öyle bir hal aldi ki şimdiki gençlik artık utanmasalar çıplak dolasacaklar.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Etiyle ön plana cıkmaya calısmak kadınlara hic yakısmıyor ama sürrekli kasap vitrini gbi sacılıp dökülüyorlar bence bu cok yanlıs, we hep görüyorum kadınların ayagında kışın bile incecik ayakkabılar yahu insan böbregini üsütür midesini üsütür idrar yollarını üsütür ben bu kadınları anlamıs degilim? hem dikkat cekmeye ugrasırlar hemde az ilgilensen fırça atarlar bence artk kadınların anlasılmaz hareketlerden bian evel wazgecmeleri gerek
Öz güven iyidir aslında yalnız kız olsam tayta çoğu zaman cesaret edemezdim çok tahrik edici oluyor ve bir garip evde pijama giyer gibi. Zayıf bir de çıtı pıtıysa dikkat çekmiyor, çocuk gibi oluyorlar.
umarım sağından solundan göbeği selülitli yağları pörtleyen hantal koca cüsseli bir kadın olursun ilerde o zaman şişman kadının ne kadar seksi bişey olduğunu anlarsın
Bir kadının asla giymemesi gereken birşey yoktur. İnsan nasıl rahat ediyorsa öyle olmalı. Ister çarşaf giyer , ister şort , isterse de bikini. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Yani kimsenin tercihine karışamam sonuçta herkes nasıl istiyorsa öyle giyinebilir. Ancak kilolu bayanların böyle parlak taytlar giymesini beğenmiyorum, bence çok itici.
Her kadın istediğini giyebilir buna kimse karışamaz eğer bir kadının davranışlarını ve hareketlerini erkek belirleyecekse kadının varlığının ne önemi var?
Oo hem voleybol hemde fitness la devam ediyorsun muhtemelen iyi bir fiziğin vardır voleybol soruyla ilgilenenler baya güzel arkadaşlar oluyor gördüğümüz izlediğimiz kadarıyla 😂😂 @esrabir spor iyidir şaka bir yana iyi yapmışsın devam ederekte iyi yapıyorsun yaş doğru mu 27
İlk baştaki yorumumda dediğinde haklıydın ama hanımefendinin baktım niyeti yok bende normal sormaya döndüm gerçekten sonraki yorumlar normal yorumlardı 😂😂
@alaaddin35 Hhahahaha nasıl itiraf etti hemen :) Sorularının hiçbirinin normal sorular olmadıgını ikimizde biliyorum kardeşim ama sorun yok aramızda merak etme :)
En İyi Cevaplar