👗👠
𝓔𝓭𝓪𝓜𝓮𝓭𝓪
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu elbiseler ve benzerleri zaten bir davete giderken giyilir. Sokakta bunu giyebilirsiniz ama ortam nezih olmadığından can güvenliğiniz olmayacak.
Bu sebeple evet her şey giyilir hatta ciplakda olabilir insan ama yeri ve zamanı olmalı, başka insanların hedefi olmamak için
Bu ülkede Avrupa ki feministlerin çıplak gezdiklerini bilirim. Yobaz sınız karşınız da kine saygınız yok saygı bekler maymun gibi halden hale girersiniz ne giyerseniz giyin sonra da adalet yok demeyin Adeleti öldüren sizsiniz sizin yarattığınız kaus ve Sapkınlar ordusu yecüc de mecüc de hakkın yüreğin de ki mertlik olduğunu da unutan siz siniz yazık
Ne istiyorsa onu giysin.
Beden de elbise de kişinin kendisinin.
Ancak sosyal çevre ve kültürel konjünktür buna uygun değil.
Yaşadığınız bölge de bu anlamda etkiliyor kişileri, ötekileştiriyor giyim zevklerinden kaynaklı, veya insanlar etiketlenip sınıflandırılıyor.
Hoş bulmuyorum bu durumu...
Bu devirin kadınına artık fark etmiyor yeterki canı o kıyafeti giymek istesin isterse çıplak olsun önemli olan onun neyi giymek isteyip istememesi 🤷🏻♂️
Cevap
78Cevap
Kadınlar dışarıda istediğini giyebilir buna kimse karışmamalı

bu zamanda giyilmemeli çünkü ortalık sapık tacizci tecavüzcü kaynıyor aslında her kadın istediğini giymekte özgür ama toplumumuz çok iyi değil

kadınlar asla dışarıya sütyensiz çıkmamalı sütyen faktörüde çok önemli
Bunlar harika istafrit gibi çıtır çıtır.
Bizim ülkede carsaf giysen de bakıyorlar o yüzden no problema
Örnek Olarak Bu Resimde Kıyafet Giyilmemeli Ya Tamam İnsan Özgürdür Ama Ahlakına Namusuna Dikkat edip önem vermeli Mahrem Yerlerini Açan Bi Kız kadın Haram işliyor ve karşı tarafı da buna sürükler Bazılarına Boş saçma Gelebilir ama böyle Mahrem olmadan giyebilir
şu an dışarıda giyilmemeli bu Sıcak burası, rüzgarda esiyor, harika bir duygu
Cinsiyet farketmeksizin toplumu rahatsız edici veya provakasyon içerikli giysiler (yazı sembol hakaret içerik vb.) tercih edilmemeli.
Gidilecek yere uygun kombin tercih edilirse daha iyi olur.
Anormal boyutta açık giyim olmamalı. Mini etek normal ama bide bunların çok daha kısaları var kalçanın yarısı kadar görünen filan bu olmamalı bence.
Tayt crop şortta normal ama apaçık özel bölgeleri transparan şekilde gösteren özel bölgeleri apaçık gösteren kısaca anormal boyutta açık giyim bence tercih edilmemeli. Her insan özgürdür sonuçta ama sevgili vb. Varsa istisna dışında kıskanma başkaları o şekilde vücudu görmesin durumu oluşabilir. Kavga tartışma değilde konuşarak ortak yol bulunabilir sevgililer arasında.
Bunlarda elbisemi? Kusura bakmasın kimse ama muhafazakar değildimde bu kadar genişde düşünmem. Dışarıdaki kadın cinayetlerinin sebebi bu kıyafetler olsa erkeğe hak veririm ben bile kadın halimle rahatsız oldum çünkü
Ve bişey daha söylemek istiyorum konslar bile daha adabıyla düzgün giyiniyorlar kuaföre gelenlerden görüyorum böyle kadını türkiye gibi yerde ya linçler ya da tecavüz edip öldürürler bence hoş değil. Bide kadın kadına düşmanlığı algısıda bu kadınlara var ya ileride benim kocamı ayartmaya kalksa şöyleleride olmamalı. Mini etek südyen normal ama 2. Si hiç normal değil
Türkiyede bunları giyersen Fatmagülün suçu neye uğrarsın.
Gece yatakta giyilecek şeyler sokakta giyilmez bence.
Yıllarca önce hiç unutmam annemin bir tatilde giydiği bir bikini vardı her halde o tarz giymek sıkıntılı olabiliyor
İkiside giyilmemeli yoksa yarın burada başka soru sormak zorunda kalırsın 🤪
İstediğini giyer herkes ama yerine göre giyinilse daha iyi
Isteyen istediği her şeyi giye bilir Bu kimseyi ilgilendirmez
Yani bu tip işte bu ne ya haha elbisenin yarısına paraları yetmemiş herhalde
Eskiden Yok artık diyeceğimiz hersey dışarıda giyiliyor artık
Görsellerdeki iki kıyafetin de dışarıda giyilmesi bana abes gelir ama özgür bir dünyadayız. Daha doğrusu özgür bir dünyada yaşadığımıza inanmak istiyorum. İsteyen istediğini giymekten özgür.
konudan bagimsiz mesela ilk fotofaki gibi dantel detaylar erkeklere nasil cekici geliyo abi cok komik nsncmsncns annelerin televizyon üstüne attiginin gelismis versiyonu
Bu resimdeki gibi giyinenlerle karşılasıyorum sokakta sürekli yani herkes özgur tamam ama insan kendine bunu niye yapar ki bu kadarıda abartı
Herkesin ahlaki bakış açısı, adaba bakışı farklı.
kişi kendine yakıştıramadığını giymemeli, başkasına laf ettiğini giymemeli.
Bakıldığında kıyafet nerede dedirtecek şeyi giymemeli gerisi önemli değil.
bunlar ne ya 😂😂😂 ayol bunları kocama giyerken utanırım be bir de dışarıda mı giyicem 🤦🏻♀️
Bence çok fazla açık giysiler giyilmese daha iyi olur. Özellikle gecelik gibi duran o elbiseler...
Bu attığın resimler fantezi elbiseleri evde bile sadece ilişkiye girmek için giyilir
yaşadığınız çevreye göre dışarıda ne giyebileceğiniz ya da asla ne giymeyeceğiniz şekillenecektir. buna burada yapılan yorumlar doğru olmayacaktır.
Herkesin bulunduğu yer farklı farklı kimi yerde dekolte gitmez kimi yerde tesettür yadırganır
Kimi yerde abiye gider kimi yerde günlük
Görselde kiler ve bu gibi şeyler henüz bunlara hazır değiliz toplum olarak
Çöp poşeti bile giysen bir süre sonra onun da fetişi çıkar 😂😂
Ben bunları evdebile giymem berbat ama hadi en kötü altakini giymem mecbur kalirsam
Açık kıyafetleri hiçbir kadına yakıştırmıyorum. Bence en güzeli şirin giyim olmalı.
İlk görselin üstü giyilebilir ama altı ve 2. Görsel çok bayağı
Dışarıda böyle giy sonra neden tcavuz ediyorlar de :d
özel bölgelerin yarısından çoğunun gözüken kıyafetler
Kasık dekoltesi diye bir şey vardı bir ara onu giymem işte
asla gıyılmemelı demıyorumda croplardan gozum kanıyor artık.. bokunu cıkardılar
Şahsi düşünceniz olarak giyinilmemeli diye düşündükleriniz..
Görsellerdeki gibi aşırı teşhirci bir şeyler giyilmemeli.
Bu ülke de çok net olan tanga giyilmemeli yabani hayvan çok var
Alttaki kıyafet giyilebilir aslında pijama giyilmez bence. Çünkü kirlenir 😃
Görselde ki elbiseleri Türkiye'de giymek baya bir cesaret ister. Bu tarz elbiseleri de oldum olası sevmem bu tarz değil bildiğin karşı tarafı yoldan çıkarmak için tasarlanmış resmen
Resimdekiler abarti olmuş. Ama sevgilim olursa ona giydirmek istediğim açık bir kaç şey var.
ikincisi dışarısı için değil mi ya elinde çanta var 🤤 😜
Şimdi giyilir de her türlü dışarıda bakarlar sana abazalar yani ama böyle kiyafetleri bence sevgilin vs yanindayken gitsen daha iyi olur
Türkiye'de bunlar erotik giysi takımında satiliyor sen bir de dışarıda giymek isteyirsin wıyyy başımıza taş yağacak 😂😂😂😂
😂😂
Yani bu fotodaki elbiseler metrobüste otobuste giyilmemeli 😂😂
Bu soruyu kişisel olarak cevaplıyorum o yüzden şalvar takke kısaca cemaatçi düzeni giyim olmamalı bence tabi ki giymekte özgür olsada bunun din ile bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Smokin giyilmesini beklemiyorum sadece normal bir giyim yeterli
günümüzde yatak odasında giyilecek ne varsa dışarıda giyiliyor artık..
Insan haklari cart curt ama ben tercih etmem giyen olursa gülerim sjjsj
Herkes dilediğini giymekte özgür.
2. dışarda giyilmez pek mesela.
Giyilmez dediğim her şey giyiliyor..
Crop. Hepiniz aynı gözükmeye başladınız
Böyle mesela aşırı açık giyinmek
Giyilmez denilen her şey giyildi kalmadı bence..
Görseldekiler asla giyilmemeli bence çok tehlikeli ortalık sapık dolu 😅
Mesela görseldekiler giyilmeli, ama hazır değiliz 🙂
Fazla açık kiyafetler giyilmemeli
İç çamaşırı tarzında giysiler
Yırtık pantolon
Bu görseller kesinlikle giyilmemeli
Pekala gaye sen dediysen
Bunları giymemek gerek mesela 😂
aşırı açık olan kiyafetler
İç çamaşiri diyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?