Bugün Özdilekteydim akşama doğru, en son giyim tarafına girdim gezerken değişik bir bayan külot modeli gördüm, daha doğrusu bildiğin düz kumaştan yapmışlar gözlük bezi gibi bir kumaştan ince ve elastik ah kızlar çok şanslısınız, hep kaliteli ve çeşit yapıyorlar, özellikle beyaz olan yumuşacıktı. Hatta evde annelerimiz kumaştan keser yapar bir şeyler hafif gediksi kesme olur resnen ondan vardı ya. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Beyazı biraz ani çektim hafif kötü çıkmış. Turuncunun içinde kumaş birlelimleri, fazlalıkları olur ya ondan vardı.
Lazer kesim dikişsiz külot diye geçer bu iç camasiri izi belli olmasın diye ihtiyaç olduğu için yapılmış bir ürün aslında bayadir da piyasada demek ki ilk kez karsilaştin ya da ilk kez gözüne çarptı 😂😂
Tanga vs her kadın rahat ederek kullanamiyordur hem bazı kıyafetlerde tanga da belli oluyor kalçanın salinimindan dolayı tercih meselesi seçenek çok kim nasıl rahat ediyorsa
Bayanlar için ne güzel seçenek çok fazla ve çok çekici herşeyleri, ama ipli tanga belli olmaz sanırım ama siz daha iyi bilirsiniz tabi, çok şanslısınız
Kalça boşta olduğu için salinimdan dolayı belli oluyor iç çamaşırı yokmuş gibi bazı kadınlar bu görüntüyü sevmiyor ayrıca kıyafetin üst kısmında tangada iz yapabiliyor modeline göre ve en önemlisi bence rahatsız bir iç çamaşırı modeli alismayan her kadın kullanamaz kolay kolay
Tabi bayanlar kullandığı için daha bilgi sahibi ama ipli tanga olduğunda daha estetik oluyor dediğim gibi bayanlar için seçenek çok özellikle bu tayt altında daha güzel olabilir ama nedense eşim pek kullanmıyor bunu hiç görmedim
Seksapalist düşünürsek g string tanga elbette ama rahatlık konfor ve verim olarak bu tercih edilir neyse ne ne çok uzadı bu konu 😂😂 isteyen istediğini giysin
En İyi Cevaplar