Resimlerdeki gibi örgü. Uzun süre kalıyor kafa da. Bakımı ne kadar zor olursa olsun sık sık yaparım o hiç sorun değil ama sizce nasıl? Bu arada kızıl saçlarım var.

Benim hoşuma gitmedi ama sen seviyorsan git yaptır derim. Hiçbirşey kaybetmezsin ki Şu an gündemde boxbroid saçlar. Ancak Açelya diye bir youtuber yapmıştı, bir süre sonra saç dipleri bayağı çirkinleşmişti. Elektriklenmişti ve üzgünüm ama örümcek bacağı gibi durmuştu. Dipteki düğmeler saçın uzadıkça düşüyor. Ve saçların uzadıkça topladığın zaman canın acır, çünkü araya renk katarak yaptıkları için çok az bir tutam saçını kullanıyorlar. Yani örgü saçı tutan başına bağlı saça yük oluyor. Ve malum havalar soğuk, çok üşüyen biriysen havalar sıcakken düşün derim. Ve saçların kıvırcıksa eğer örgüleri açtığında tam bir bonus oluyorsun ki bu bir süre sonra geçiyor. Ben denemedim ama youtube'dan Asena Ermis veya Pembe Defter'in Boxbroid videolarını izleyebilisin.
Çok iyi bence kesinlikle yapmalısın bir dene derim ben kaybedecek birşeyin yok tecrübe kazanacaksın hem 😁😊😁 Sonra bana da anlat nasıl birşeymiş 😂😂
Seve seve anlatırım 😄
Tamam dostum 😘 Beni EİG seçmeye ne dersin? 😂😂
Hahahaha seve seve 😂
Teşekkür ederim 😘😍
Bende yaptırdım kalın bir şekilde o yüzden iyi biliyorum 2.5 ay kaldı kafamda , süre artınca diperdeki yağlar birikiyor ve yeni çıkan saçlar dolanmaya başlıyor fakat muhteşem rahat birşey yine yaptırmayı düşünüyorum.
Harika ya. Kaça yaptırdınız. Ve genel fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz
Kardeşim yapan kişinin ününe göre fiyatlar değişiyor ben Bursa'da evime yakın bir bayan kuaföründe 250 liraya yaptırdım 9-10 saat sürdü ince yaptırsaydım 500 olacaktı.
Ek saç fiyat dahilinde mi? Benim yaptıracağım yer ünlü sanırım. saça bir şey sürüyorlar mı? Nasıl ötle 2-3 ay kalıyor
Hepsi fiyatın içerisinde kardeşim. Bak gerçekten yaptırmayı düşünüyorsan marmadaysan gel Burada yaptır muhtemelen şimdi 300-350 der ben 3 sene önce yaptırdım , muhabbet edersin sana birşeyler ikram eder dükkanda erkek yok zaten geniş kuaför salonu.
123
benim 250 liraya yapan bir arkadaşım var istersen numarasını verebilirim
@uzaylı_bir_katil ya ben istiyorum o arkadaşın ıstanbul da mı?
Bursa da nerede yaptırdın? Ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Valla yakışana çok tatlı oluyor gördüğüm kadarıyla. Zor model sanırım az gördüm ama öz gördüm hepsinde olmuştu
Cevap
12Cevap
Bende yaptırmıştım ve çok memnun kaldım yıne yaptırmayı düşünüyorum bence dene :) değişiklik herzaman iyidir istersen özelden yaz resim atarım örgü ile
Aa çok isterim
Ne zaman istersen yaz :)
Arkadaşım yaptırdı geçen 3 hafta falan oluyor, kızıl onunda saçları ama kocası kuaför onun ne kadar fiyatı bilmiyorum :/ 2 hafta durabildi söktü sonra çok sıkıldı çünkü. Sen bilirsin çok maliyetli bir şey olduğunu sanmam fiyatını sorabilirim istersen / yaptır hevesini al.
Öğrenebilir misin fiyatını. Evet çok istiyprum 2 ay duracak zaten ömür boyu değil sonuçta yaptıraxağım bende 😊
Brezilya örgüsü yaptırmış o pardon :D Afrika örgüsü daha zahmetli dedi brezilya örgüsü ortalama fiyatı 100-200 bölgeye değişiyormuş bizim burada 120 lira alıyormuşlar. Afrika örgüsü 300-400 lira aralığında oluyormuş saçın yapısına göre değişirmiş fiyatı.
Ya zenci muamelesi gorursun seviyesiz erkeklerden, onun harici guzel ve hos , yapacksan gule gule kullan ☺
Çok istiyorum. Fiyat hakkında bir bilgin var mı
Rica ederim. Teşekkür ederim yine de 😊
Zenciler saçlarını düz göstermek içn ve düz hissetmek için yaparlar bu örgüleri çünkü onların bonus kafaları hiç bir zaman böyle uzun görünmez çok üzülüyorm onları hep aşağılıyorlar:( çok yanlış. Bnce yapma ya da yap farketmez neden bize soruyorsun?
Adı twister 500lira civarına yapılıyor.. Çorluya yakınsan arkadaşım yapıyor..
Twister dediğin rasta. Afrika örgüsü istiyorum ben. Buldum birini 500 tl dedi çok yüksek yahu 😔
İnce ince döndürüyolar değil mi dediğiniz
Tamam işte. Benim bahsettiğim ince ince örgüler sizin dediğiniz değil. Anladım dediğinizi. Afrika örgüsünden bahsediyorum
İstanbul'da yaşarken yaptırmıştım. 2 ay kadar kullandım. Eğer saçlarını az yıkamayı göze alabiliyorsan yaptır derim. Çok sık yıkamak için uygun değil. Arkaşımla beraber yaptırmıştık, ben haftada 2 kez falan yıkadım 2 ay rahat kullandım. Ama arkadaşım sürekli yıkadı ve çabuk yıprandı onunkiler. Az yıkamalı ve sıkı toplamamalısın. Onun dışında gayet kullanışlı. Kimisi baş ağrısı yapar falan demiş ama bende olmadı. Yaptığın yer de önemli tabi. Ben Togo Stüdyo da yapmıştım gayet iyiydi.
Saçlarımı çok sık boyatan biriyim ve artık saçlarım çok cansız ve çok seyrekleşti. Hiçbir şekilde şekil dahi veremiyorum. Ersin Köse'ye ilk gittimde afrika örgüsü modeli için saçın cansız olması haricinde seyrekligi problem yaratırdı dedim ve bana problem olmayacağını söylediler. Dedikleri gibi de oldu. Muhteşem bir sonuç aldım. Saçlarımın seyrekliği ortadan kalkmış ve sanki kendi saçlarımmış gibi bir his verdi.
Merhaba, arkadaşlar bende örgü yaptırmak istiyordum Ankara da bir arkadaşım önerdi selçuk günal kuaför yapıyormuş. Yaptırdım ve çok memnun kaldım. Örgüleri 4 aya yakın kullandım saçıma hiçbir zarar vermedi. Eğer yaptırmak istiyorsanız burayı öneririm. İnstagram ve facebook hesaplarında yaptıkları örgüler var.
yıka yıka yine hijenik degil sanki ben rahat edemezdim
biekere o küoförde yapılıyo ve saçına kaynak saç takıyolarki örgünün hepsi aynı boyda olsun ve ucnu silikonla yapıştırıyolar ve o örgüyü açmak çok uğraştırıcı
Koşa koşa kuaföre gidiyosun ve hemen yaptırıyosun ♥ yakışır kızıllara :3
bende yaptirdim acikcasi kimin ne dusundugu umrumda degil bunu keyif olsun diye yaptirmiyoruz afrikali bayanlarin zor saclari var o yuzden boyle birsey bulmuslar tebrik ediyorum onlari cokda guzel olmus
zencimi sevimsiz siyahi desene güzel olmuş tu ama sözün bozdu :)
rasta daha hoş olur örmek yerine rasta yapmalısın :)
Onu açmak için kazıtmak gerekiyor. Yoksa mahvoluyor saçın
açtırma :D
Yakışanıda var yakışmayanıda ama zahmetine değmez benim görüşüm
Bu sacla nasil banyo yapiyorsun bide yatarken falan sac derin acimiyomu
Normal nasıl yıkıyosan saçlarını öyle yıkıyoesun 😊
Yaparsan harika olur bence
Hiç estetik gelmiyor bana 😒
Annem yaptırcaktı saçmalama dedim. İtici
Bence hiç güzel değil
rasta bu kendin yapmassın ki zaten :/
Güzel ama çok uğraştırıcı yaa
iğrenç bunlari sonra acmak var