arkadaşlar yusufçuk kolyesi hakkındaki düşünceleriniz neler bu aralar almayı düşünüyorum zarif mi yoksa farklı bi tur kolye mi almalıyım?
link
link
benca alma herkezde var bu..
sen kendine göre birsey al
ben mesela osmanli turasi aldim
veya kendi ismimin ilk harfini...
bi göz at hangisi senin acindan gzelse onu al
biraz degisik seylere bak sen..
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum onun modası geçeli çooooooooooooooooooook oldu.Sakın alma bencee :) boynuna göre birşey seç ve kış geliyor bunuda unutma öyle renkli taşlı olmasın bencee :))
allakım allakım ya kaçıncı yusufcuk sorusu:D
tek bildiğim bu konuda siz kızların bi dönem yusufcuk kolyesi takıntısı olduğudur al gitsin içindeyse yap uğur getirdiği felan yok
Ay yok sevmem ben onu. Alma bak yüzüne bakmam bi daha :D
Sende de mi var yoksa kız! Anaaaam kaçııııııııııııınnn.
Bak git sat onu hemen. Onun yerine şey al. Bu yüzüklerin efendisindeki elf kızı var ya (Maaşallah) onun kanatlı bi sağlık kolyesi gibi olan figürlü kolye var.kanatlı melek böyle yılan dolanmış gibi, sağlık sembolü. Offf sevgilim olsa da boynunda ondan olsa.
Cevap
5Cevap
yusufçuk çok sıradan olmadı mı artık. bence iyi bir gez dolaş, minik, nadide, hoş bir seçim yap. daha şık durur.
Fena durmuyor da özgün değil, çok kişide gördüm. Eğer bunu önemsemiyorsan, elbette alınabilir.
ben yusufcuk için aşkın ve sadakatim simgesi denilince çok romantik bir hikayesi var sanıyordum. meğerse çiftleşme sonrasında dişi yusufcuk erkeğini yiyormuş. o nedenle erkek yusfcuk tek eşli oluyormuş ömrü boyunca :D
güzeldir yusufçuk ama biraz fazla popüler oldu. yinede çok hoş duruyor bence.
nedense bana Hristyanların haçını hatırlatıyor o yüzden almıyorum
zarif bir kolye ucu bence :) bende çok severek takıyorum
heryerde gormekten sıkıldım sahsen..yınede kullanılabılır ama baska modellere bak bence
bence al kızların demirbaşı gibi oldu zaten :)) bendede var gümüş yusufçuk kolye arada takıyorum severim
eğer yusufçuk sana baskasından geliyosa hediyeyse yani uğur getirir der annem ve 5 yıldır takıyorum onun hediyesini uğur getirdiğine de inanıyorum
Herkeste olan bişe güzel zarif olsa da takan kişiyi sıradan gösterir bence alma.
... Ucunda nazar boncuklu modeli var,bence daha şık görünüyor.
Hos evet ama kizlarin geneli bu kolyeden takiyor.
Daha degisik birsey bulmani oneririm.
Herkeste bir yusufçuk kolye olmalı diye düşünüyorum. Bence al ;)
Oldukça zarif. Yusufçuğu görünce aklıma hep Melissa P. geliyor. Belirtmeden geçemedim.
:))Aynen
Korkutma beni miyav :).
modası geçti anahtar yada sonsuzluk al
Gule gule kullan. Çok hoş...
bence alma
çok klasik
3 kızdan birinde olan kolye sanırım.
Gizemli sende de var o zaman:)
Bence güzel bir kolye.
herkeste var bundan bence başka modellere bak
Sıradan
Ankh al