Bir saçlarını kapatıyorlardı zaten artık o da yok. Kendilerini tesettürlü olarak görüyorlar mıdır acaba merak ediyorum.
Son zamanlarda tesettürlüler neden saçlarını gösteriyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kapalıyken açılana dinden çıkmış gözüyle bakan büyük bir kitle olduğundan açılamıyorlar. (Böyle bakanların bu yola hiç girmemis olmasi da ayrı saçma zaten.😄 En azından kapanıp açılan denemis, memnun kalmamış.) Sonuç olarak böyle giyinen mutsuz kadınlar ortaya çıkıyor. Bu da bizim ayıbımız aslında. Kapanıp açılanı yargılamamalıydık.
Ortunmenin envai cesit sekli var ve tarz vs dayatmasi yapilamaz ancak Kapanmanin Kurali inanc anlaminda bellidir sinir ve niyet disinda kalan begenmek ya da begenilmek cabasindan baska birsey degildir.
@patika41 Sen bakma, umursama. Kim ne yapıyorsa yapsın. Zaten bir kişiye bir kere bakarsın, ikincisi göz zinası olur. Bakma. Tabii ister istemez bakıyoruz ama dikkat etmemiz gerekiyor.
Valla öyle şeyler çıkıyor ki karşına ne biri ne ikisi sayısını hatırlamıyorsun bakmanın çünkü bize yorum yapma hakkı veriyor ne kadar çok bakarsak genimizde var biz TÜRK’üz DİNİMİZ belli dört dörtlük olmasakta onların yaptığı o... yapmayız.
@patika41 Valla herkesin hayatı kendine. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Hesabını da ben vermeyeceğim. Benim için insanlığı önemli. Kimseyi yargılamıyorum. Bu konularda bazen.
En İyi Cevaplar