Gurbetçi erkeklerin %99.99 u saçlarını böyle yaptırıyor kadınlarınki belli zaten kalın kaşlar falan hepsinin aynı tip olmasının bir sebebi var mı acaba?

Bilemiyorum, benim kuzenlerim de öyle. Sanırım yaşadıkları yerlerde asimile oluyorlar. Alışkanlık, moda bunlar etken olabilir.
Sorsaydın ya madem görüyosun o kadar aynı stilde olan gurtbetçi
Onlarla pek muhattap olmuyorum çünkü çoğu ağır hasarlı insanlar gerçekten öyleler
Saçma sapan davranışları var gittikleri ülkelerin kültürlerini benimsemişler buraya gelip şikayet ediyorlar sürekli e o zaman gelme arkadaş :D
Genelleme yapmıyorum tamam ama hiç düzgünü çıkmadı karşıma almanların çalıştığı bir şirkette çalıştım hergün sinir krizi geçiriyordum onlar yüzünden
Ben de Almanya'dayım kendimi onların kültüründen tutabildiğim kadar uzak tutmaya çalışıyorum. 1 tane alman arkadaşım dahi yok. Yurtdışında yaşayan Türklerin %90'ı bozuk Türkçe konuşuyor farkındayım ama ben kendi kendime Türkçe kitap okuya okuya geliştirdim. Yani benim gibi insanlar da var.
Yoo alakasi bile yok ben de yurt disindayim ama saclarim normal sen birkac kiside gormus olabilirsin.
Hayır yüzlerce kişide gördüm aynı şekili
Dikkat çekme çabası
Cevap
2Cevap
Ona bakılırsa Türkiye de ki erkeklerin 90% ya saçları rampa şeklinde, ya da kirli sakallı. Ya da hem rampa hem kirli sakallı.
Acun abi ben Almanyadan geliyom bit baks yapacam ov ye 😂😂
Kaç kişi gördünüzde genel yorum yapıyorsunuz?
Saymadım ama öyle
Hiç üzerime alınmıyorum
Aman alınma
yabancilara ozeniyolar
gerçekten ya yeter artık
moda dıcem fakat hepsi öyle değıl
%99 u öyle
😂😂 bir gurbetci olarak katılmıyom
ahahah harbiden gurbetçi be like resmen :D
Moda bu şekilde çünkü.
Moda hiç geçmiyor yani
brad pitt de alamancıymış ya la
Gurbetçi deyince aklına sadece almanyada yaşayan Türkler mi geliyo :D ben genel olarak bahsediyorum değişik değişik birsürü ülkeden gurbetçiler geliyo bu şehire ve hepsinin kafası aynı
tarikat onlar
Gurbetçi itemi bu
:D:D: D:
Özentilik :D
Ayy cok dogruu 😀
Özenti
burda moda oo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar