Çevremde ve hatta film dizilerde bile artık görüyorum. Neden bu? Önceden saç görünmezdi. Şimdi başın ön tarafında ufak bir kısmı açık bırakıp saçlarını gösteriyor hemen hepsi. Özellikle gençler. Günah değil miydi görünmesi? Yeni güncelleme mi geldi? Cidden merak ediyorum
Tesettürlü çoğu kadın neden başının önünden saçını göstermeye başladı?
İyi de neye özeniyorlar? Yani kapalıysan kapalısındır. Açıksan açık. Din bu şekilde bir modaya ayak uydurmamalı. Bide herkes istediğini yapar kimse karışamaz kafası bana çok saçma geliyor. Eğer herkes istediğini yaparsa bende yorum yaparım😂 Bu hak doğuyor sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya yavaş yavaş dinin etkisini azaltıyor kar o yüzden
Muhtemeldir
Insanlar herseye bir moda uydurdu , bircok kisi bu tarz kapanmayi moda olarak goruyor.
Peki sence bu olması gereken mi? Dinin emrettiği bu mu?
Aslinda bu konunun sencesi yok , musluman olan bir kimse kapaliysa eger dinini hakikati ile yasamali. Dinin emrini Kur'an i acip ogrenmek gerekir.
İşte sencesi bu aslında. Olması gereken zaten bu. Yani inandığı şeyi hakkıyla yapmalı.
Oyle evet.
Kürt kapalılar bunlar, geneli şafi mezhebinden olurlar :d
Yok hacı sadece onlar değil. Kürt dışında da bir sürü gördüm böyle
Bilemiyorum Altan, benim gördüklerim hep Kürttü. Hanefi mezhebinden olanlar saçının tek telinin dahi görünmemesi gerektiğini bilirler zira
Özentilik gibi bir şey herhalde
İyi de neye özeniyorlar? Yani kapalıysan kapalısındır. Açıksan açık. Din bu şekilde bir modaya ayak uydurmamalı. Bide herkes istediğini yapar kimse karışamaz kafası bana çok saçma geliyor. Eğer herkes istediğini yaparsa bende yorum yaparım😂 Bu hak doğuyor sonuçta
Yapabilirsin sorun yok 😅
@my_mistake_sorry kanka herkes istediğini yapar kafası saçma geliyorsa sütyenle gezen kızlarada sesin çıkıyor mu
Evet çıkıyor kanka
Kesin çıkıyordur
Çünkü zorlama bir kapanma var.
Ama çoğunlukta mı ya? Cidden büyük çoğunlukta bu var
Kafalarına inek boku atasım geliyor böylelerin
Nasıl larının?
Başını yarım ortenlerin bende tesetturluyum geriden bağlarım ama. boyle bir şey yok ya çok itici duruyor ve asla. ciddiye alamıyorum o kisiyi
Hay yaşa. Aşağıda yorum yapan yarım akıllının arkadaşısın sandım. Yanlış mıyım? Bir şey yapıyorsan tam yapmak gerekir.
Suriye tarzı bu aslında
Hacı ordakiler yarıya kadar açıyo ya. 😂
Suslüman oldukları için
Kesinlikle
Araplara özentilik
Çünkü moda bu
Ha günah olan şeyi bozmak moda. Peki
Kimseyi ilgilendirmez isteyen istediğini yapar
Sen anlama özürlü müsün? Nedenini merak ediyorum diye soruyorum. İsterse g. tünü açsın.
Yarası olan gocunur diye boşuna dememişler 😂
Kapalı değilm canım
Ne bilek qwe