Kız arkadaşın ona ilgini belli ettiğin hediye aldığın için sevinecek çok düşüncelisin ama ben elbiseyi beğenmedim.Ben beğenmedim dedim diyede onun beğenmiceği anlamına gelmez.Bence bundan sonra beğendiğin elbiseleri burada sor linklerini koy.Bayanların yorumları önemli.
13 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluk beğenmedi ama birkaç kişi de çok beğendi. günlük kullanım için değil, plaj elbisesi olarak aldım ama sanırım yeterince güzel bir model seçememişim bundan sonra hep size sorcam ondan sonra alcam :/
Soran+1 yıltatile çıkmadan önce beraber alışverişe gideceğiz ve beğendiği ne varsa hepsini alacağım zaten. şortları, etekleri falan da o zaman alsam olmaz mı? hediyeyi aldım artık :/
En İyi Cevaplar
Çok güzel bence harika bn buna benzeyen bir gece elbisesi giymiştm ))) bnce çok beğenicek.
16 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ya bir tek sen beğendin herkes moralimi bozmuştu :)
Soran+1 yılsen harikasın ya resmen yüreğime su serptin çok ama çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılsayende :) senin de çaban karşılıksız kalmamalı al bakalım :)
daha çok kilolu ve yaşlı bayanların vucutlarının beğenmedikleri kısımlarını örtmek için kullandığı elbiselere benziyor
03 Yorumla
Soran+1 yılplaj elbisesi bu dostum özel günlerde giyeceği bir elbise değil. akşam serinliğinde biraz da şık görünmek için denizin kenarında oturduğumuzda falan giyecek diğer tüm bayanlar gibi. bu arada sevgilim bir dönem mankenlik de yapmıştı benle çıkmaya başlayınca istemiyorum diye bıraktı. 1.83 boyunda 68 kilo ve sporcu bir kızın vücudunda saklayacağı bir yer yoktur emin olabilirsin :)
Soran+1 yılne demek istediğini anladım fakat söylediğim gibi fiziğe bakılmaksızın tatil beldelerinde herkes bikinisinin üstüne bir tül atıp sokakta öyle dolaşır. ben öyle yapmasın diye elbise tipi bir transparan aldım yani kiloyla ilgisi yok o amaçla giydiğinde bu elbiselerin :)
Yazlıkta giyecek, siz size olacaksınız.Hoş, sorun teşkil eden bir sey değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılnadir gelen mantıklı ve anlayışlı cevap için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılBu kdr parayi buna mi vericeksin git perdeyi ver daha iyi.. hic begenmedim kusura bakma.. ben asla buna para vermezdm hediye almak istiosan bir suru sey var bu biraz fazla.. tabii sn bilrsi bu sadece benim dusuncem.. ;) bol sans bu arada.. :D
16 Yorumla
Soran+1 yılafedersin ama ağzıma s*çtın koyverdin daha heves mi bıraktın :D çoğu bayan üye beğendi hatta bayıldılar bile yani o yüzden içim rahat hıh :D çoktan aldım zaten elbise elimde şu an. ayrıca plaj elbisesi bu yani bikini üstüne giyilen ve denize girerken çıkarılan elbiselerden yani merak etme biliyoruz da alıyoruz :D
- +1 yıl
Xd bilmedigini dusunmuodum ki.. bilmesn bole bir elbiseyi koumazdn buraya.. xd ya bn sadece kendi dusuncemi soledim.. bence baskasinin dusunceleri cok onemli degidir cunku sn kendi sevgiline aliosun.. daha dogrusu almissin.. xd onemli olan senin begenip sevgiline alman.. ;) onunda hosuna gidecektir sn aldigin icin begenmese bile giyer eminim (seviosa ;))
Soran+1 yılemin ol çok seviyo ve hiç beğenmese bile her gün üzerine yapışık gibi giyer :)
- +1 yıl
Bu cok guzel hayirlisi hakkinizda :) ;)
Soran+1 yılaynı iyi dileklerimle efenim, eğlenceli sohbetiniz için de teşekkür ederim ayrıca :)
- +1 yıl
Rica ederiz gulumsetebildiysek ne mutlu bize..
Kız arkadaşın 183 model 176 ise bu elbiseyi badi olarak giymez umarım..yani şifon kısmı da kısa gelecek o zaman..gerçi sen düşünüp almışsın beğenmedim demez heralde...tarz meselesi kız arkadaşının zevki biz nasıl bilelim..
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlamam ki begendim aldim o da soylemez olmamis diye. Tarzla pek ilgisi yok ama plaj elbisesi olarak kullanacak gunluk giyime uygun degil zaten
Soran+1 yılçok teşekkür ederim eğer beden uymasa bile o da senin söylediğin açıdan bakacak zaten olaya :)
Ay cok tatli. Ben bunu normal gece kiyafeti olarak bile giyerim stilettoyla. Gayet olur yani. Superli!
113 Yorumla
Soran+1 yılcidden öyle mi ya harika çok sevindim böyle düşündüğünüze. aman bizimkinin aklına düşürmeyelim zaten stiletto hastası kendisi. normal gece kıyafeti yapmak aklına girerse kesin yapar ve ben stiletto giymesini istemiyorum çünkü neredeyse aynı boy oluyoruz aşırı uzun da hanım kızımız :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ya ne diyeceğimi bilemedim şimdi :) ya muhteşem olur zaten o yüzden izin vermem. 1.83 boyla bu elbiseyi stilettolarla giderse çok kişi kalpten gider, gitmeyenleri de ben döverek öldürürüm zaten :) bir de şey dicem ya içindeki zaten çok kısa değil mi? yoksa ben mi geri kafalıyım açık konuşursanız sevinirim kırılmaca yok :)
Soran+1 yılya 100 cm'den uzun bacak boyu var zaten o kadar kısa giyerse fazla çekici olmaz mı :/ şimdilik bu kadarını anca kaldırabilirim bu seferlik bu elbiseyle idare etsin valla aklına girmeyin hemen kısaları çıkarır dolaptan :D
Soran+1 yılsana ne dedi ya sevgilim kız o benim ne demek sana ne :D kim bakarsa baksın o benim ama milletin ağzından salyalar akarken ben deliye dönmicek miyim :D
Soran+1 yılya kızma ama izin verdiğimde de mezhebin geniş falan diye tepki gösteriyosunuz yoksa benim sevgilime güvenim tam. minilerine de ben yasak koymadım sadece kıskanırım diye kendisi kaldırdı hiç giymedi bunca zamandır. fırçalamadan yontarsanız tavsiyelerinize uyarım.
Soran+1 yıltamam işte fikrinizi söylerseniz dikkate almak isterim. bu elbiseyi gece mekanına gittiğimizde yüksek topuklularla giymek isterse buna anlayış göstermeliyim yani?
Soran+1 yılstandarda göre fazla hoş ya 1.83e 68 ve vücudu çok sıkı 10 yıldan fazladır sporla ve dansla uğraştığı için. keyfimden kıskanmıyorum yani böyle bir vücudu ortaya çıkarmak demek, bulunduğu ortamdaki tek ilgi odağı olması demek. yine kızcaksınız bana biliyorum ama hemen bir anda değil de yavaş yavaş uyacağım bu tavsiyenize :)
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. beğenmedim. çiçekli yaza uygun şeyler al. bu iç karartıcı. ayrıca transparanlığı erkeklerin dikkatini çekmesine sebep olacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılçiçekli elbise koleksiyonu var zaten ki tatile çıkmadan önce yenilerini de alacağız. bu günlük kullanım için değil plaj elbisesi olacak yani dediğin tarzda çiçekli elbiseler zaten alacağım. kalın kumaştan plaj elbisesi de olmaz zaten dikkat edersen hepsi transparandır ve bikininin üstüne giyilir ama yine de teşekkürler ilgilendin o kadar :)
Soran+1 yılben bilmediğini söylemedim ki yanlış anladın. transparanlığını eleştirdiğin için ne amaçla aldığımı söyledim lütfen böyle sert çıkma yani kızmana gerek yok kusura bakma yanlış söz söylediysem :)
belki daha iyi olabilirdi derim bir de kız arkadaşının zevki söz konusu olduğu için o bu tarz giyiniyorsa bişi diyemicem
13 Yorumla
Soran+1 yılo tarz giyinmek değil de oranın konseptine uygun aldım diyelim. ev direkt plajda ve bulunduğumuz bölgede herkes dışarıda bikiniyle geziyor yani en fazla üerlerine transparan bir tül atıyorlar o kadar. ben en azından düşünceli davranıp boş bir tül giymesin diye elbise tipi aldım ama kötü bir modelmiş sanırım :)
Soran+1 yılbakalım göreceğiz yarın.
sahil ve plaj için bence gayet uygun kullanışlı ve de güzel :)
Güle güle giysin11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sizin gibi cevap verenler sayesinde içim çok rahat bazı aykırılar çıkıp hakaret bile ettiler ama beğenenler olmasına çok sevindim :)
Asos kiyafetlerini cok begeniyorum en cok alisveris yaptigim sitelerden birisi, elbisede uygun bence begendim.
13 Yorumla
Soran+1 yılbizim de alışverişlerimizin neredeyse tamamını yaptığımız site yani zevkiniz ortak o zaman sevgilimle ya çok sevindim umarım o da beğenir :)
Soran+1 yılBegenmedim demez ki asla :) begenmese bile bayildim der ve uzerinden cikarmaz hevesim kirilmasin diye :)
Biraz fazla siyah ve inşallah benim gibi bu şifon ben rahat edemem türünde biri değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılo kadar detay anlamam ki ya umarım senin gibi değildir :/
siyah yerine renkli bir şey alabilirdin ama bu da çok güzel önemli olan düşünüp almış olman
15 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim tek tük de olsa böyle zarif yorum yapanları görünce biraz moralim yerine geliyor. erkek zevki bu kadar oluyo işte napalım idare etsin artık. herkes bikinisinin üstüne düz, tek renk sadece tülden bir elbise atıp çıkıyor. ben de kendiliğinden elbise gibi olsun, bir farkı olsun istedim ama çok başaramadım sanırım.
Soran+1 yılvar tabi ki ne beğendiyse alacağım asla içinde kalmasına izin vermem. bu sadece onsuz, kendim düşünüp aldığım bir hediye olsun diye yaptığım bir şeydi yoksa yoğun bir alışveriş sürecine gireceğiz tatilden önce.
Soran+1 yıltamam sıkmam :) geçen sene baba parasıyla baktığım için fazla abartmıyorum ama bu sene okul bitip ben de babamın yanına girdiğim için kendi paramı harcıyorum yani gözüm görmeden gözü hangi elbiseye kaydıysa alcam :)
+1 yılalmışşsın artık ama harbiden zevkin yokmuş seninde :D
13 Yorumla
Soran+1 yılçok sertti bu be :D
Soran+1 yıldövseydin?
Sevgilini bilmem de ben çok beğendim tebrik ederim zevkin iyimiş
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ya gerçekten senin beğenmen çok önemliydi içim şimdi çok rahat :)
Bence cok hos bir model umarim cok kisa gelmez :D
113 Yorumla
Soran+1 yılahah aynı şeyi düşünüyorum ya fotoğraftaki model 1.76 boyunda benim sevgilim 1.83 :D ama ben de beğendim ya güzel ama dimi :)
Soran+1 yılburadan aldım işte siteden ama tükenmişti ben aldığımda :D senin boy kaç ki? merak etme sevgilimle kıyaslamıcam ona göre kızları %99u kısa çünkü :D
Soran+1 yılahah korkacak bir şey yok ya söyle nolcak sanki burada biz bizeyiz :D
Soran+1 yılnormal ya gayet ideal sevimli bir minyonsun işte :D
Soran+1 yılkesinlikle :) benimki beni kaybederse yanına yakışacak birini zor bulur yani kendi boyunda erkek bile zor bulunuyo :D
Soran+1 yılahah o kadar değil abartma 1.94 :D
Soran+1 yılniye moral bozuyosun ya gayet uyumluyuz işte ne bekliyodun onun yanında 1.70 falan olmamı mı? :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbise gayet güzel, yazlık yer olduğu için biraz daha canlı renklere de gidebilirdin ama artık takıyla falan renklendirir. bu arada Asos u bilmene şaşırdım, pek kimse bilmez :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltüm kıyafetlerimizi oradan alırız sevgilimle beraber :) siyah çok asil durur diye düşündüm bir de çok uzun boylu kendisi. dediğin gibi takılarla, ayakkabıyla falan renklendirir o kendisi :)
bu elbise değil ki , plajda bikini üzerine giyilmiyor mu bu? yoksa benmi yanlış biliyorum :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılevet o maksatla aldım zaten yani tatil yapacağımız yerde kimse ne pantolon giyer, ne de normal kapalı bir elbise :)
Soran+1 yılteşekkür ederim bir nebze de olsa rahatladım :)
+1 yılBencede çok güzel, gönül rahatlığıyla verebilirsin. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbu akşam vereceğim işte çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, iyi şanslar. :)
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim iyi akşamlar size de :)
+1 yılBaya güzelmiş. Güle güle kullansın :)
14 Yorumla
Soran+1 yılsize de teşekkürlerimi sunuyorum güzel yorumunuz için :)
- +1 yıl
Rica ederim allah mutluluğunuzu arttırsın
Soran+1 yılçok teşekkür ederim daha iyisi sizin başınıza :)
- +1 yıl
Amin :)
+1 yılbence gayet hoş bir elbise beğendim:)
12 Yorumla
Soran+1 yılçook teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim =)
Güzel düşünce ama ben beğenmedim dostum ya
15 Yorumla
Soran+1 yılkızlar da beğenmedi zaten ben de pek bir zevksizmişim be abi.
Soran+1 yılplaj elbisesi olarak kullanacak ama yani millet direkt bikinisinin üstüne sadece transparan bir tül çekip öyle geziyor ben en azından elbise tarzı aldım işte bir erkeğin seçiciliği de bu kadar oluyo :) daha güzelini bulup sipariş etmek çok zaman alır doğum günü yarın malesef :)
Soran+1 yılbiz hep bu siteden alışveriş yapıyoruz da milyonlarca elbise var yani kendi başıma altından kalkamam :) buradaki kızların zevkine güveniyorum aslında ama 10 tanesinin kusursuz, bayıldım dediği elbiseye başka 10 tanesi çıkıp iğrenç, öğk, üstüne para verseler giymem falan diyor. yani kızların birinin dediği diğerininkini tutmuyor. zaten sadece akşamları plajda yürüdüğümüzde, bahçede oturduğumuzda falan giyecek yani çok da özel düşünme elbiseyi :)
allah muhebbetinizi arttırsın elbiseyi boşver sen
11 Yorumla
Soran+1 yıleyv :)
Cok güzel kesin beğeniir
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim siz beğendiyseniz beğenir heralde :)
Soran+1 yılyüz tipi ve fiziksel zayıflık olarak benziyosunuz o yüzden içim çok rahat ya kesin beğenecek :)
Gecelik gibi her yer meydanda
14 Yorumla
Soran+1 yıltatil beldesi kardeş direkt plajdayız yani orada herkes bikiniyle dolaşıyor. elbiseleri de tamamen transparan olup bikininin üzerine giyiyorlar yani bu elbiseyi giyen birine kimse açık diye bakmaz.
Soran+1 yılev zaten direkt plajda yani çık balkondan direkt denize atla şeklinde. oradan döndükten sonra bu elbiseyle dolaştıracak değilim tabi ki. teşekkürler bu arada
+1 yılGüzel duruyor, hoşuna gidecektir bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPlaj elbisesi olarak düşününce güzel duruyor bence
11 Yorumla
Soran+1 yılplaj elbisesi zaten teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıyafetsizde mutlu eder seni
13 Yorumla
Soran+1 yılben kendi mutluluğu için almıştım gece dolaşmaya çıktığımızda giymesi için..
Cevap sahibi+1 yılen yalın halinizle aşkı yaşasanız, aşkın tadını çıkarırsınız. Anlatması uzun sürer şimdi..
Soran+1 yılsiz olaya çok farklı boyuttan baktınız efenim oralara girmeyelim şimdi.
gayet hoşmuş yav sık kullananlara atayım şunu :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılFena değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yıliyi işte giysin güle güle
10 YorumlaBence güzel değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler beğenen 1-2 kişi anca çıktı ben anladım zaten :)
+1 yılSevgilin çok şanslı
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim.
- +1 yıl
Çok güzelmiş boşver diğer yorumları. Ben american apperalın her şeyini beğeniyorum
Soran+1 yılzevkli olduğunuz oradan belli zaten. biz de sevgilimle alışverişlerimizi hep oradan yapıyoruz ve gerçekten çok kaliteliler.
Cokta güzel değil
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Değişik bişe yorum yapmim zevkini kaçırmim :)
14 Yorumla- +1 yıl
Begenmedinmi?
- +1 yıl
Ben isteseme giyemem zaten :)) cok acık
- +1 yıl
Ben sevdiğim insanı sinir etmem :D ayıp :Ddd
- +1 yıl
Evet ^^
+1 yılbence zevklisinnn
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim o sizin zevkiniz :)
İğrenç lan bu
11 Yorumla
Soran+1 yılteker teker gelin ya niye beğenmiyosunuz :(
behce güzel..
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)
güzel bence
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İdare eder.
10 Yorumla
+1 yılCok hoş :( :/:
13 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. güzell :)
10 Yorumla
+1 yılGuzel.degil bence
10 YorumlaFena degil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım