Moda & Stil Bu elbise yaz aylarında günlük giyilebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu elbise kumaşının adı nedir? Yazda günlük dışarıda giyilebilir mi?Bu elbise nasıl Bu elbise yaz aylarında günlük giyilebilir mi? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl kumaşın bilmiyorum giyilir sanırım, ama elbise hoşmuş beğendim. 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl böyle elbiseleri kadınlara çok yakıştrıyorum ayrıca bu da çok güzel bence giyilir :) 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giyilebilir tam bir yaz elbiseli o :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kumaşı nedir bilemedim sıcak olursa çok terletir mi Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kumaş için yorum var mı satan sitede Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kumaş kalın duruyor gibi ama bilemedim sırt dekoltesi sever misin peki Yorumla
Ezgi1010 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Giyilir neden giyilmesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kumaş açısından yani terletme sorunu olur mu Yorumla
erhann88 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl giyilmez herkes kilotunu görmeye uğraşır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla erhann88 +1 yıl sürekli frikik kollarlar Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tehlikeli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parçalarlar çünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kumaşın bilmiyorum giyilir sanırım, ama elbise hoşmuş beğendim.
böyle elbiseleri kadınlara çok yakıştrıyorum ayrıca bu da çok güzel bence giyilir :)
Giyilebilir tam bir yaz elbiseli o :)
Kumaşı nedir bilemedim sıcak olursa çok terletir mi
Kumaş için yorum var mı satan sitede
Hayır yok
Kumaş kalın duruyor gibi ama bilemedim sırt dekoltesi sever misin peki
Giyilir neden giyilmesin
Kumaş açısından yani terletme sorunu olur mu
Ancak gosterirsiniz giyemezsiniz
nerde yaşadığına bağlı
Ne giycegini bizemi soruyon
Giyilebilir, güzel seçim bence.
giyilmez herkes kilotunu görmeye uğraşır