Moda & Stil Bu kombin yazın giyilir mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Bu kombini almayı düşünüyorum çok beğendim yazın da gymek icn çorapsız düşünüyorum da giyilir mi yoksa kış a daha mı uygun. Güncellemeler+1 yıl Kışın deri şort yazın kumaş şort olacak çorap olmayacak Bu kombin yazın giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyilir. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yazın giy bide saat 15:00 gibi çık gez dışarda 😂✌️ 2 6 Yorumla SonBaharQ +1 yıl Simsiyah olsun sonra kase Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Baygınlık geçirmezse 😁 Yorumla SonBaharQ +1 yıl Yanar bence terlemeye başlar İzmir Manisa yakındı dimi orada 2 dk uyumak istedin acemi birlinde bı kalktım suyu kim dokmuş dedim meğerse terlemişim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sıcak ve nem bir arada olunca eziyet oluyor Yorumla SonBaharQ +1 yıl Ama İzmir'de çirkin kız yok maşallah size Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Nüfus müdürlüğünde kayıt yaparken bakıyoruz güzel değilse almıyoruz 😜😜😜 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Bu kombin aslında bahar aylarında giyebilir. Yazın deri terletir, kışın zaten olmaz. O yüzden ilkbahar veya sonbahara uygun olur 1 0 Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Ateşle oynama söyledim sana şansını zorlama :) 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Deri biraz sıcak olabilir yazın.Tabi çorap da olmaz buraların yaz günlerinde :D 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dün Beyazıt üniversitede giymiş llerdi bunu iki kız 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Güzel ama çorspsız giyersen kışın giyemezsin yaalzık aslında kombin 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Deri ve yaz mevsimi 🤦🏽 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Açıklamayı okumadn mı ya🤦🏻♀️ Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Detay okumayı sevmiyorum ben 🥺 Yorumla seyda028 +1 yıl Yazın kumaş şortla gycm diyorm Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bence mahsuru yok , giyebilirsin Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. O şortun içinde pişik olursun kız 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Yazın gymek icn kumaş şort olacaktı kışın deri şort Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 607 cevap paylaştı. Atamı bineceksin jokey 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 526 cevap paylaştı. Üşümezseniz giyilebilir.cut. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mevsim geçişlerinde güzel olur 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Giyilmez çok sıcak alın 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Uzun kollu ve çorap boğar 0 0 Yorumla
thayati Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bir de kırbaç al 😅 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Vurucam kırbacı vurucam kırbacı ahahah😅🤪 Yorumla thayati +1 yıl Hahaha Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok kötü ya 0 7 Yorumla seyda028 +1 yıl Kötü olan hang parça şort mu yoksa komple mı😅 Yorumla Memurkiz +1 yıl Büsbütün kötü Yorumla seyda028 +1 yıl Nedn ya bn çok beğendim halbuki sürekli aynı tarz giyiniyrm degsk tarzlara yönelim demistm ama oadi galiba 😅😏 Yorumla Memurkiz +1 yıl Yardımcı olayım Yorumla seyda028 +1 yıl Nasl Yorumla Memurkiz +1 yıl Örnek atarak Yorumla seyda028 +1 yıl Olur. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet giyilir.
Yazın giy bide saat 15:00 gibi çık gez dışarda 😂✌️
Simsiyah olsun sonra kase
Baygınlık geçirmezse 😁
Yanar bence terlemeye başlar İzmir Manisa yakındı dimi orada 2 dk uyumak istedin acemi birlinde bı kalktım suyu kim dokmuş dedim meğerse terlemişim
Sıcak ve nem bir arada olunca eziyet oluyor
Ama İzmir'de çirkin kız yok maşallah size
Nüfus müdürlüğünde kayıt yaparken bakıyoruz güzel değilse almıyoruz 😜😜😜
Bu kombin aslında bahar aylarında giyebilir. Yazın deri terletir, kışın zaten olmaz. O yüzden ilkbahar veya sonbahara uygun olur
Ateşle oynama söyledim sana şansını zorlama :)
Deri biraz sıcak olabilir yazın.
Tabi çorap da olmaz buraların yaz günlerinde :D
dün Beyazıt üniversitede giymiş llerdi bunu iki kız
Güzel ama çorspsız giyersen kışın giyemezsin yaalzık aslında kombin
Deri ve yaz mevsimi 🤦🏽
Açıklamayı okumadn mı ya🤦🏻♀️
Detay okumayı sevmiyorum ben 🥺
Yazın kumaş şortla gycm diyorm
Bence mahsuru yok , giyebilirsin
O şortun içinde pişik olursun kız
Yazın gymek icn kumaş şort olacaktı kışın deri şort
Tam senin fizigine uygun
Kış kombini bu yazınnolmaz
Kışlık gibi sanki
Atamı bineceksin jokey
ilkbaharlık bu baya iyi
Üşümezseniz giyilebilir.
cut.
Mevsim geçişlerinde güzel olur
giyilir tabi ki
Giyilmez çok sıcak alın
ata binerken giyebilirisn
Yürüyen Doberman gibi güzel değil
Evet giyilir neden giyilmesin gzl giy gitsin
zürefanın düşkünü
Uzun kollu ve çorap boğar
Cok zayifsin ya
Bir de kırbaç al 😅
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı ahahah😅🤪
Hahaha
Çok kötü ya
Kötü olan hang parça şort mu yoksa komple mı😅
Büsbütün kötü
Nedn ya bn çok beğendim halbuki sürekli aynı tarz giyiniyrm degsk tarzlara yönelim demistm ama oadi galiba 😅😏
Yardımcı olayım
Nasl
Örnek atarak
Olur.
Giyebilirsin
gıyılır guzelmıs
Giyilir gayet hoş
Sen giyer misin
yazın uzun kollu çok uygun olmaz
Giyilir.
Giyilir
antalyada zor