Moda & Stil Bu elbise yazın giymek için güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi, al Kötü, alma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu elbise yazın giymek için güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence tatlı görünüyor cicili bicili ben böyle bir elbise tercih ederdim 1 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl serenay o*puya benzemis ama guzel elbise 0 5 Yorumla Soran +1 yıl duygu özaslan o. elbise o kadar kısa değil o kesmiş zsanırım ndnsjsj Yorumla Nazlıı_Tesfaye +1 yıl ha ben serenaya benzettim hayir elbise hic kisa degil sadece o kadinin o durus pozu cok igrenc ama elbise cok guzel Yorumla Soran +1 yıl aynen g*tünü çıkaracak ya illa hahah bu kadar zarif bir elbiseyi kaşar gibi göstermiş Yorumla Nazlıı_Tesfaye +1 yıl haklisin valla Yorumla Sevgdmn2 +1 yıl Duygu özaslanin bir sürü ifşa videolari var ve gercekten orspu Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çıkarması çok hoş olur kalçada da iyi durur ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzelmiş ama giymezdim ben ahdhshhds 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim memleket konya çünkü hsjfhajdhja sırf bu espriyi yazmak için yazmıştım ha ahhdhshdhs Yorumla Soran +1 yıl konya'da zor tabi skmsjsjsj neyse ki benim memleket İzmir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kanka ya algılarda öyle shdhaggs herkes giyiyor istediğini 🙃 güzel ya bu tarz çiçekli şeyler, uzunları kapalı gibi olanları da var onlar da güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence tatlı görünüyor cicili bicili ben böyle bir elbise tercih ederdim
Tam yaz elbisesi zaten. Güzelmiş.
serenay o*puya benzemis ama guzel elbise
duygu özaslan o. elbise o kadar kısa değil o kesmiş zsanırım ndnsjsj
ha ben serenaya benzettim hayir elbise hic kisa degil sadece o kadinin o durus pozu cok igrenc ama elbise cok guzel
aynen g*tünü çıkaracak ya illa hahah bu kadar zarif bir elbiseyi kaşar gibi göstermiş
haklisin valla
Duygu özaslanin bir sürü ifşa videolari var ve gercekten orspu
Çıkarması çok hoş olur kalçada da iyi durur ;)
Fenaa
Güzelmiş ama giymezdim ben ahdhshhds
neden
Benim memleket konya çünkü hsjfhajdhja sırf bu espriyi yazmak için yazmıştım ha ahhdhshdhs
konya'da zor tabi skmsjsjsj neyse ki benim memleket İzmir
Yok kanka ya algılarda öyle shdhaggs herkes giyiyor istediğini 🙃 güzel ya bu tarz çiçekli şeyler, uzunları kapalı gibi olanları da var onlar da güzel
güzelmiş he 😍
Mükemmel bence
Çok güzel
Güzel
Baya iyi hoşuma gitti
Güzel
güzel bence
Güzel
Güzel canlı
Güzel görünüyor bence
Bu desen artık eskidi sanki
Güzel