Bazı kızlar bildiğiniz yüz nakli yapiyorlar , agiz burun çizmek, kaş yapmak, kirpikler kaşa kadar çıkarmak cok abarti ve sahte duruyor hele lens falan takinca iyice kalabalıklaşıyor yüzleri. Herkesin etrafinda böyle kizlar vardır. Siz onlari tahmin edebilirsiniz. Ya victorias secret melekleri günlük şöyle (resimde) dolasirken bizimkiler niye böyle? Yani herkes istediginj giyer ama abarti degil mi yoruyor cidden onların görüntüsü.
Evet bunlar da makyajli ama abarti ve ucuz durmuyor. Bir şunlara bakin bir de bizimkilere. Turliyede bunlar gibi basit kot kazak giyip çıkan kız dahi çok az.
Yabancı kızlar günlük giyim ve makyaj konusunda bu kadar rahatken bizimkiler neden yüz nakli ve abartı kıyafetle dolaşıyor?
Vallahi şükür olsun asla abartılı tiplerden olmadım makyajım da bir fondöten bir Rimel oldu giyimim de bu fotoğraftaki kızlar. Neden abartılı diyorsan bence şöyle kızlar kendilerinin beğenildiğini düşündüğü için ve buna çanak tutanlar yüzünden öyle bence
Eczacıyım ben çırak var işe aldık kızı bir gör 18 yaşında daha şok oldum. Kaşlarını boyuyor yeni dudak yaratıyor takma kirpik yaşı olmayan küpeler takıyor açık saçık giyiniyor hani podyuma değil işe geliyorsun dememek için zor tutuyorum kendimi
Çakma kirpik son derece itici Demet Akalın resmen evlatlık edindi onları, çok ucuz duruyor. Makyaj konusunda bilmiyorum- Muglada pek makyajlı görmedim Konyada da, belki büyük şehirlerde Üniversiteli kızlar abartıyor.
Kendileriyle barışık değiller, dışarıdan kusursuz gözükünce hayatlarındaki her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorlar, özgüvenleri düşük, kendilerini gerçekten sevseler kendilerini oldukları gibi kabul ederler, vücutlarıyla barışık olurlar.
Hemcinslerini çekememe, kıskançlık, mükemmeliyet düşüncesi falan filan yani boş şeyler. Mükemmel bir kalıba girerek kendinizi herkesleştiriyorsunuz sayın pembeliler, yapmayın.
Türk kızları çirkin Türk kızları giyinmeyi bilmiyor Türk kızları güzel olmadığı için malyaj ve kimyasala baş vuruyor Türk kızları ne yazıkki makyaj yapmayı bilmiyor Türk kızları çok kötü Türk kızları olmasada olur Türk kızları gerçekten olmamış
Tamam haklı olduğun noktalar olabilir ama Victoria's Secret mankenleriyle de karşılaştırma yani istersen😂 Tofaşla Mercedes benz mi kapıştırıyosun arkadaşım
Yani onlar cok daha guzel bu gercek ama baksana kadın vs melegi ama sokakta sivilcelerini kapatmadan dolaşıyor ki taylor hill in instagram sayfasındaki fotograflara baksana makyajsiz hallerine. Yani bizdekiler doğal olsa daha normal görünecekler. Abartıyorlar bu da makyajla daha iyj hale gelmiyor ama dikkat çektiği bir gerçek, cirkkn , abartı ve dikkat çekici oluyor
Öyle diyorsun da Kardashian ailesi de mi Türk? Bu sırf Türklere özgü değil her millette fondöteni, kontürü abartanlar var. Bu şekilde makyaj yapanlar genelde kendilerinde güzel durduğunu düşündükleri için yaparlar
Kardashianlar unlu bir aile , kameramaler peslerinee iyi gorunmek zorundalar ve her sabah okula derse gitmiyorlar o kilikla ki kendall 'ın sokak stilkne bak çoğu zaman dogal ve makyajsız sivilcelerkni kapatma geregi duymadan dolasiyor kadın
Abi şaka mısın 🤣🤣🤣neyse bak k zmaan sana soyle anlatayım cunku anlamıyorsun, onlar ne kadar makyaj yapsa dahi etraflatinda bir suru kamera var ne kadar sevilmeseler de magazin bülteninin en çok konusulan ailesi onlar. Kendini düşün , habersiz fotograf cekilince bile ay sivilcem görünmüş, cildim pütür pütür çıkmış, kilolu çıkmışım, keske bu kazağı giymeseydim, cok cirkin çıkmışım, saçlarım bakımsız görünmüş gibi bir sürü tribe giriyoruz ki paylaşılınca en gazla 1000 kisinin göreceği bir fotoğraf icin bunları düşünüyoruz ama onların fotoğrafları paylaşılınca saniyesinde dünya bültenine giriyor ve milyonlara eleştirinin hedefi oluyorlar haliyle baking , kontür gibi islemleri yapmalılar. Cok asiri makyaj yapıyorlar evet ama dediğim sebeblerden ötürü hayatları cok hareketli ve sunu kabul edelim ki yüzleri balmumu heykel gibi kusursuz görünüyor demek istedigim bizim kızlarımız abartılı makyaj yapınca çoğu beceremiyor ve ucuz duruyorlar
Ya bırak yabancı özentisi seni bir sürü ünlü var hepsi onlar gibi yüzünde boya badana dolaşmıyor. Yabancılar yaparken iyi de Türkler yapınca mı gözüne batıyor ikiyüzlü seni. Hiçte öyle kusursuz durdukşarı yok o makyajla birbirinin aynısı fabrika seri üretimi ruhsuz estetikten başka bir şey değil. Madem bir eleştiri yapıyorsun her iki tarafı da eleştir. Hem sanane insanlar belki kendilerini öyle makyaj yapınca iyi hissediyorlar sana mı kaldı elalemin makyajının tasasına düşmek.
Anlamiyorsun ozentilikle alakasi yok bak kadının yuzundeki boyayla 3 kisi daha boyanır ama ne var kadında kaliteli duruyor! https://hizliresim.com/6aWmbN Bizimkiler ne sivilcelerini kapatabiliyor, ne esit ve doğru renkle kaşlarını doldurabiliyorlat ne de dogal bir sekikde dudaklarını cizebiliyorlar bu da ucuz bir görüntüye sebepnoluyor gercek bu inkar etmeden önce esas sen çift taraflı düşün
Makyaj zaten sahte duruyor abartıldığı surece ama kadin becermis bizdekiler eyeliner bile çizemiyor ama o kilikla abartılı şekilde sokağa çıkıyor ve kim sonucta estetikli ve makyajlı ve makyajsız hali arasında uçurum yok ama ben bahsettiğim kız tipini makyajsız görünce taniyamayan kisiler olduğundan söylüyorum hem ucuz görünüyorlar hem de arada ciddi bir uçurum var.
Direk aklıma gelen biri yok ama magazin programlarında çok denk geldim saçma sapan imajlarla görüntülenen ünlülere. Kaldı ki zaten Barbara falan paylaşmışsın bu güzellikte birine zaten başka bişeye gerek yok bizim sokağa çıkan her kızımız böyle olsaydı tüylerini bile aldırmazdı :D
Olayi amlamoyorsun kafinin makyajina dikakt çekiyorum dunyaca unlu olmasina ragmen makyajinin fogalliguna giyiminkn normalligine bak. Alttaki fe oyle en alttaki sadece bir fondöten sürmüş çıkmış. Bunun guzellikle çirkinlikle alakası yok, sanki bizdekiler surunce guzel oluyorlar, aksine daha da kotu görünüyor.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Yabancı kızlar günlük giyim ve makyaj konusunda bu kadar rahatken bizimkiler neden yüz nakli ve abartı kıyafetle dolaşıyor?
En İyi Cevaplar