Bana öyle geldi annem bi kızı övdü çok güzel giyiniyo felan diye ben de içinden kapalı zaten güzel giyinse nolacak ki dedim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana öyle geldi annem bi kızı övdü çok güzel giyiniyo felan diye ben de içinden kapalı zaten güzel giyinse nolacak ki dedim

Aslında kapalı olmanın amacıyla çeliştiği için güzel giyinmeleri garip geliyor. Dini inanç gereği kadınların giyimleri olabildiğince sade ve dikkat çekmeyen şekilde olmalı. En azından kapalı giyinenlerin bu inanç çerçevesinde kapandığını kabul edersek öyle.
Sen iyi misin kapalı kızlar da kız değil mi? Onlar da senin gibi açık kızlar gibi Müslüman
Anlayamıyorsun sanırım :) Amaç dinsel inanışsa, hedef ilgi çekmemek olmalı diyorum.
Kimin neden kapandığı veya ne hissettiğinden bahsetmiyorum. Kimin en müslüman olduğuyla da hiç ilgilenmiyorum.
Sen saygısızca saçmala vs yazacak kadar ergensin. Soruna yanıt verdiğim içinde oldukça pişmanım. Mümkünse cevabımı sil. Başka da bir şey yazma
Ben ilgi çekmemek için kapanmam Allah emrettiği için kapanırım mümkünse sen ilgi çekme tamam mı
Gerçekten Türkçe ile ilgili problemin var.
İslam dini "kadın ilgi çekmesin diye kapanmasını emrediyor" Yani Allah size "dikkat çekmeyin" diyor.
Sen baş örtüsü takıp, bunu pembe kırmızı yaparsan, dar kıyafet giyersen, yüzün komple makyajlıysa yaptığın seçim Allah'ın emrettiği gibi olmuyor.
Allah kadın ilgi çekmesin diye kapanmasını emretmiyor gerizek@lı. Kadın saçı haram olduğu için kapanmasını emrediyor
Sen ilgi çekme karşı cinsinden çuvalla gez
Annen sana sende kapan demek istemiştir kanks. Kapalı bir bayan ne kadar güzel giyinirse giyinsin bana gelmez. Kapalı kadın seven de oyle giyinmiş, böyle giyinmiş diye çok aramaz. Felsefi bir durum sonuçta.
aynı şeyi açık giyinen hakkında da söyleyebilirmiyiz sorusunun cevabıyla aynı cevap?
Evet açık giyinen de ne giyerse giysin ucuz duruyor
Hayır önemi vardır
Cevap
3Cevap
Kapalılar güzel giyinince açık kızlardan daha çok ilgimi çekiyor
Helal be
Evet helal fjdnsnd
Beğensene soruyu
Beğendim niye ki
Ne alaka? Kapalı diye güzel giyinemez mi
Güzel giyinse de her tarafı kapalı zaten saçı bile
Eee yani?