Sizce gelinlik nasıl olmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burcu bu gelinliği giydiği zaman olay oldu evet ama ben ortada sexy gelinlik göremiyorum. Farklılık yaratmak istemiş ve olmuş. burcu kiratli gelinlik deyince herkesin aklına seksi gelinlik gelmiş ne acı :D Bana göre bu gelinlik gayet romantik duruyor. Biz geleneksel upuzun kuyruklu simli gelinliklere alıştığımız için bize farklı geliyor.

Çok masum bir yüzü var, bu gelinlik hiç mi hiç olmamış. Sinan Akçıl bile giyinmemişsin ama demiş daha ne diyelim 🤣
Bu seksi de degil ki. Sinan Akcil'in da dedigi gibi "giyinmemis". Romantik olmali.
Seksi gelinlik mi olur? Gelinlik dediğin şey Kadının kendisini içinde rahat hissetmesi ve kendisine yakışan birşeydir. Ne çok abartılı olacak nede kötü.
Burcu'nun gelinliği gelinlik değil bildiğin gecelik sadece üzerine tül atmışlar. Ayakkabısını da zaten beğenmedim.
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Beğenmedim göze hitap etse tercihidir diyebilirdim ama etek astarı gibi duruyor.
Cevap
42Cevap
Eteği az uzun olsa bence giyilir ama gelin bunu giyiyorsa damat fetöncü dayı gibi bu takım elbiseyle çıkmamalı ona göre damatlık giymeli mekan tasarımı hatta belki davetlilerin giyimi bile ona göre ayarlanmalı böyle çok damdan düşer gibi olmuş o yüzden bu kadar eleştirildi
Şu bir gerçek ki, zenginlik arttıkça göz zevki ve moda anlayışı da iyice saçmalığa dönüşüyor. Resim 1 A'da görüldüğü üzere.
Bohem bir şeyler tercih ederim ben.
Süper mini olur ama arkası uzun olur, filan.
Açık giyinen insan " seksi gozukeyim" diye giymiyor. Şu igrenc düşünceyi atın artık ! +Her açık giyinen seksi değildir. Bu tecavuzculerin bahanesidir.
Kime ne kadın istediğini giyer. Polemiğe giren insanlar tam bir gereksiz
B K nin gelinligi ne seksi ne güzel ne estetik ne masum hicbir seye benzemeyen sacmasapan bir gecelikten bozma örtü.
Dekoltenin de bir estetigi olur. Bu bayagi saçma bir şey olmuş.
Ben şahsen gelinlikte sadelikten, masumluktan yanayim.
Videolarda denk geldim sinan akcil bile giyinmemis ki diyor gelinlik demek gecelik demek değildir, seksilik belirtmesi gereken bir giysi de değil. Zarafeti, masumlugu ve naifligi temsil eden bir ozel bir kıyafettir
İnsanlar amsterdamda evleniyolar farklı olması normal bence :)
Gelinlik temizliği saflığı temsil eder ama insanların giydiğine kadar eleştrenler kendileri
KİRALIK GELİNLİK giyince akıllanırlar :)
kişinin tercihine bağlı gelinlik sonuçta onun özel gününde giydiği bir şey isterse eşofman takımı giysin insanların gelinlik üzerinde eleştiri hakkının olduğunu düşünmüyorum
Herkes isteğini giyer, önemli olan onun kendini nasıl hissettiği kendini belki böyle bir gelin gibi hissediyor herkes geleneklere bağlı olacak diye bir şey yok kendi kararı
hahhahaha yıkıldım herkes ıstedıgını gıyer ne. iyi sen cenaze törenine gelinlikle git iyi hissetmek için herşeyin bir adabı vardır femınıst olacam dıye sacmalıyorsunuz djhbflshbadf
Ortada gelinlik falan göremiyorum ben. Ayrıca gelinlik dediğin romantik olur😏
Kimseyi bilmem de benim gelinliğim roma dönemini anımsatan aşırı zarif elbise tarzında bir gelinlik olur.
Geri kalan hiçbir şeyi giymem yani gelinlik dediğin zarif olmalı ejdjkfjr
Yahu önceden gelin, gelinlik dediğin görkemli parıltılı ve ışıl ışıl görünürdü asil bir görünüm verirdi bir ağırlığı olurdu. Şimdi bir baktım resme plaja gider gibi giymiş. Üzüldüm.
Gelinlik dediğin kabarık olmalı , zaten her gün kabarık elbise gitmiyor ki insan😅 bunun gelinliği şey gibi olmuş
Beyaz ve biraz enteresan iç çamaşırlarının üstüne tülü dolaşmış gibi bişey bence😂
Çok salak durmuş, tecavüze uğramış üstü parçalanmış gibi duruyor
Seksi olmalı ama bu şekilde değil. Çok sacma gözüküyor her yeri açık. Giyinmemis gibi. Seksi bu değil bence
Ne romantik nede seksi olmalı ! Gelinliğin anlamı sadelik, saflıklıktır ve birazcıkta şık olmalı. Kirletmeyin kirli düşüncelerinizle anlamlı şeyleri...
Bunlarda Alişan-Buse Varol çifti gibi gına getirmeseler bari.
herkes istediği modeli giyinebilir diyecem ama bu biraz abartı olmuş. gelinliğin yarısı ortada yok :D
Seksi bir gelinlik de olabilir elbette ama bu gelinlikten başka herşeye benziyor. Marjinal olucaz diye saçmalıyorlar.
Bunu gelinlik diye dügün icin para verip diktirdi bide gelinlik anlayisi yakinda mayo beyaz mayo olarak giyilcek diye korkuyom artik hic giymeseymis
Mini olması neyse de zaten gelinlik çirkin hiç yakışmamış fizikte yok, ama abartılı şekilde göğüs dekoltesi yapan gelinler var onlara ne demeli?
Sosyetenin gelinligi kadar sehitler ve asgari ucret gundem olmadigi surece bu ulke bir adim ilerleyemez..
Biraz mini elbise tarzı olmuş. Aslında guzel ama daha önce bu tarz bişey görünmediği için farklı geliyor tabi. Ama romantik olması daha makbul
Kişinin kendini mutlu hissettiği gibi olmali, her şeye laf etmeyi kessek keşke
En basta guzel olmali, seksi romantik fark etmez🤷🏼♀️ ben begenemedim ama tercih meselesi
Diyorsun
Nekadar cirkin bir gelinlik bu 😖
Dekolte olabilir ama gelinligin masumiyetini😇 öldürmemek lazim
Kişilerin yaşam tarzına göre istedikleri gibi olur.
Bence bu gelinlik iğrenç duruyor açık olduğu için demiyorum, modeli berbat
Romantik gelinliği bana tarif etsene bir çok merak ettim. Duvağının yanın da ikitane mummu yanıyor. Gelinlik Gül yaprağımı atıyor?
Şeymadan böyle bir gelinlik beklemiştim o bile bayapı kapalı giymişti
daha şık olabilirdi mevsime uygun değil üşüyor gibi çıkmış
Düğüne sadece kankaları davetli olsa tamam diyeceğim de bu ne şimdi
Çok saçma gelinliğin bile bir özelliği , bir şerefi olmalı, mini beyaz etek giy daha iyi.
gecelik gibi bu nasıl gelinlik ya. Biraz daha usturuplu olabilirdi.
Gelinliğin bir asaleti vardı, onuda mahvetti bu marjinal kezbanlar.
romantik ve alıştığımız gibi uzun pofuduk tatlı olmalı :)...
Hiçte seksi olmamış yakışmamış yanii romantik olur gelinlik
Kıyafeti hiç beğenmedim, bana göre gelinlikle alakası yok. Ama gelinlik özel bir kıyafet, kişiyi nasıl mutlu ediyorsa o şekil olmalı. O yüzden eleştirilmemeli.
Gelinlik yok zaten. bence saf duru sade olması lazım gelinlikte yoğun makyaja bile karşıyım
Herkesin hayat tarzı farklı bence onun hayat tarzı ile bakınca gayet de yakışmış
Düğün Amsterdam'da ise o gelinlik gayet uygun bence.
Gelinlik vasıtası ile dişiliği bu kadar göze sokmanın manası yoktu.
Simdi bu gelinlik seksi mi
Gelinliğin de seksisi olur mu
Bu bişey giymemiş benim merak ettiğim damat yanında nasıl izin vermiş kapalı bir yerini goremiyorumda
bizim muhitte gez böyle gerdek işini damada bırakmazlar.
Malesef çok haklısınız😒
@Libertalia https://vocaroo.com/i/s1E8D70NDgpP
👍👍
Gelinlik, gelinlik gibi olmali. Saflığı & masumiyeti temsil etmeli. Bu kıyafeti açıkçası gelinlik olarak görmüyorum.
Bu kız gelınlıgın anlamını anlamamıs gelınlık degıl gecelık gıbı bu zaten zarif sade duru olmalısın gelınlık ıcınde
Böyle olmamalı
Beyaz masumiyeti temsil eder
Bu masum degil
Gelinlikle bir kadın masum ve saf görünmeli
Hayatımda gördüğüm en kötü gelinlik
Bence masum olmalı kaldı ki burcu kıratlı'nin gelinliği seksi değil çirkin ,,
Bence kadınlara bırakmak gerek bu kararı. Hayalini kurdukları bir gün ve hayallerine uygun bir şey olmalı
Herkes istediğini giyebilir ama ben romantik seçerdim💃🏻
Bence romantik olmalı, galada vs giyebileceğin kadar iddialı dekolteye sahip olmamalı. Sonuçta gelinlik bu ; bir duruşu, ağırlığı olmalı 🌸
Bence gayet seksi. Evlenirsem bende kısa gelinlik giyerim
Romantik + seksi olmalı sadece seksi biraz kötü oluyor ve bu gelinlik çok sade diye düşünüyorum
ne olduğu belirsiz bir şey giymis işte kendince farklı olmaya calismis
Ünlülerin içinde gelinliği en kötü olan bu galiba😅 bence gelinlik romantik olmalı
İstediğini giyer diye bir kural da yok. Gelinlik giymenin de bir adabı var özümüzü yitiriyoruz artık
Tercih meselesi olsa da ben duvaklı bir gecelik görüyorum😏
Gelinlik nerde, bir ben göremedim herhalde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar