Gelin dediğin prenses gibi olmalıdır, kabarık tül gelinlik giymelidir düğünü masal gibi olmalıdır... derlerdi. :) Sizce düğünler için böyle algılar kırılmalı mı, her gelin güzel midir?
Neden prenses gelin algısı bu kadar önemli olsun ki? Bence saçmalık abartı kabarık tül dolu gelinlikler bence zaten itici. Daha sade balık kesim ya da ön kısa arka uzun kesim şeyler bence daha güzel. Zaten düğün de yapmicam ben gerek yok. Dövme de harika duruyor bence güzellik algısını dövmeyle belirmemek gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düğün günü gelin saf temiz prensesler gibi görünür derler ya hani bence bu dövmeler o görüntüyü kaldırıyorlar yani ne bileyim ben dövme sevmiyorum. Pirsing de sevmiyorum bu kadar büyük dövmeler gözümü yoruyor mesela bileğinde ya da boynunda ufak bir dövme olsa hoş durabilir.
Dövme yaptıranlar kirlenmiş mi sayılıyor? Ne kadar hadsiz bir yorum bu. Sırf sana cevap yazmak için üşenmedim üye oldum şu siteye. Böyle yargılarınızdan kurtulun. Devir değişti artık 70 - 80 yaşında insanlar bile dövme yaptırıyor. Biraz tanımadığınız insanlara yorum yaparken had bilin ya. Saf bir prenses olmuyormuş bilmem ne. Prenses olmak isteyen kadın zaten evinde oturup hayatının aşkını beklesin, dövmeyle işi ne. Kendi dandik dünyasının prensesi olsun onlar. Pirsing değil ayrıca o piercing. TDK'ya geçmedi henüz sizin kullandığınız şekilde
Isteyen istedigi sekilde ve tarzda dugunu yapar. Mesela gelinlik giyecegimizi kim soyledi? Kimin emri bu? Ben pantolonlada dugun yapa bilirim. Aynisi vucuttaki dovme vs. icinde gecerli. Ama sahsen ne öyle olan bir gelinin dugunune giderim nede oyle kisiler arkadasim olur. Cunku dovmeleri sevmem. 😂 Ek olarak marjinal kelimesine gicigim her b. oka kullanilir oldu. 😃
İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun be, şurda 3 5 kendini bilmezin ay olmaz yorumlarını görmek beni istemsiz geriyor. O demek ki öyle mutlu, mutluluğu daim olsun demeyi öğrenin artıkaq. Gelini geçtim HER İNSAN GÜZELDİR ve kendini nasıl hayal edip mutlu olucaksa öyle de olmalıdir sizde zahmet edip saygı duymalisiniz
gönül isterdiki her gelin güzeldi diyebiliyim ama yok vallah diyemicem marjinal gene neysede o kendini allayip pullayan üzerine her türlü tasi danteli piriltiyi Allah ne verdiyse herseyi takan gelinler güzel olamaz!
Bu algı neden bu kadar önemli ki? Kimin neyi nasıl algiladığı çok önemli olmamalı bence. İnsan nasıl mutlu olacaksa onu yapmalı. Ayrıca beğeniyorum ben bence hoş duruyor. Şu ikinci fotoğraf çok güzel mesela.
Bu modellerdeki dovmeler gibi olanlar yakismiyor bence minik bir iki tane dövme olabilir. Goze batmayacak sekilde. Eger bu modellerdeki gibi gelin olacaksada bu tip gelinler bana metalcileri andiriyor prenseslerden cok.
Marjinal olanların genelini özenti buluyorum, bu kadar dövme iğrenç duruyor insan bedenine bunu niye yapar, Ferrarisi olan üstüne sticker yapıştırır mı? neyse benim fikrim bu yönde
resimdeki kadar abartılı olmayacak şekilde elde, kolda, ayak bileğinde veya köprücükte felan hoş duruyor bence desenli değil de yazılı olan dövmeleri daha çok beğeniyorum
resimdeki dövmeler çok abartılı mesela sadece omzunda siyah renkli renksiz yani minik bir kelebek dövmesi olsa gelinlikle güzel durur bunlar çok itici bence
Marjinal kimseye benzememek demektrir, eğer kişinin ruhunda marjinallik varsa prenses olmaya ihtiyacı yoktur, prenses olmak gibi bir zorunlulukta yoktur. Bunlar sadece eskilerden kalma kalıplar.
Valla evliliğin ve düğünlerin kendisi çirkin gelin güzel olsa ne olur? Günümüz erkeği zindan hayatı yaşamaya gereksiz yere bir ton sorumluluğun altına girmeye neden ve nasıl razı olur. bence düşünülmesi gereken bir olay
Zindan hayatini sadece sizmi yasiyorsunuz. Bence daha cok yasatiyorsunuz. Sen hep boylesin yorumlarin ve cumlelerin hep pervasizca düşünülmeden konusulmuş, onceden tasarlanmamış..
Sonu çifte telli ve el öpme ile bite bir organizasyon bu o elini öptüğün söyler yavrum bunları abdestin kabul olmaz diye boşver sen kına gecesinde bindallını düğünde düz gelinliğini giy fazla abartmadan düğününü yap :)
Yakisani var yakismayani var. Herkesin kendi hayati :) yorum yapmak dusmez bence kimseye. Her gelin guzeldir. Dovmeli bir gelin asi gorunusu ile begeni alabilir. Yani her gelin masum sade olacak diye bisey yok tarz meselesi :)
Elbette yıkar, yanlış anlaşılmasın dövmeye karşı değilim ama o bembeyaz gelinlikte o ten hiç de hoş durmaz. Prenses diyince akla tertemiz pırıl pırıl bir güzellik geliyor, dövme gelinlikte maalesef yavan kaçar
En İyi Cevaplar