Güzellik mi? Çokta zor bir şey değil. Bende imkansız olduğunu düşünüyordum!!!
Kız arkadaşlarım bu bendeyi özellikle sizler için hazırladım.Bu sitede rahatça kimse kendini tanıtmıyor. Belki kiminiz kilonuz,boyunuz veya kendiniz hakkında yalan söyleyebilirsiniz.Hatta fake fotoğraflar bile koyanınız vardır.Artık buna gerek yok :)

Öncelikle kendimle barışık bir insanım ve size sadece doğruları paylaşıp öneriler sunacağım. Ben aslında çok çirkin bir şeydim. Boyumun uzun olması dışında hiçbir şey yoktu. Boyum 1.72 ama 95 kiloydum peki ne oldu?

Sürekli okul, çevre, aile sıkıntısını çektim. Bana hep balina şişman deyip duruyorlardı. Ailem bile demediğini bırakmıyordu. Zayıf incelik arkadaşlarımın yanında öyle mahsun mahsun kalıyordum. Zaten güzelde değildim. Hiçbir şeyim yoktu. Sürekli ağlıyor ama bir yandan da çikolataları yiyordum :D

Birgün dayanamadım dedim ki ben ne ürden çirkin olmak zorundayım? Ben neden şişman olmak zorundayım? Bak başkalarına Afet gibi dolaşıyorlar. Bendeki sorun ne?Hemen bir diyetisyene gittim. O kadar kararlıydım ki anlatamam.
Sonra yazıldım bir spor kursuna. Her gün okuldan çık oraya git. Akşamları erken yat. Sağlıklı beslen o kadar zorlandım ki. Ama pes etmedim etmeyecektim hedefime ulaşacaktım herkes pişman olacaktı.

Hergün iki saatlik koşullarımdan sonra baya bir zaman geçti ve devam ettirmekten hiç bıkmadım. Artık eskisi kadar zor gelmiyordu. Sonra bir bakmışım ki 40 kilo olmuşum. O an ki mutluluğum ve başarma hissini anlatamam.

Arkadaşlarım ailem artık hiçbirinden bir laf görmedim. En sevmediğim insanlar bile artık sürekli yanımda duruyorlar sürekli bana iltifat edip duruyorlardı. Ama yeterli değildi ben daha fazlasını istiyordum. Bir Aafet olmalıydım. Herkes bakakalmalıydı.
O Martı ortada birleşen kaşlarımı bıyıklarımı aldım.Bacaklarımdaki kollarımdaki ne varsa bütün kıllarımı tüylerimi aldım. En azından bir insana benzediğimi düşündüm :D

Fondoten, maskara, eyeliner, ruj, far, kalem, oje bunlarla kendimi tamamen değiştirdim. Her gece yüz maskeleri, kremler, onlar bunlar hepsini sürdüm, dermatolağa gidIP o fazla çillerimi, güneş lekelerini ortadan kaldırdım. O kızıl saçlarımı güzelce taradım saç uz
Atıcı şeyler kullandım ve saçlarımı da bellerime kadar uzattım. Kendime şöyle bir aynaya baktım o hiç farketmediğim yeşil gözlerim, o kızıl saçlarım, yüzüm ben artık farklıydım gerçekten farklı bir insandım.

Aynı böyle yeşil gözlerim var.:))
Sonra herkes bana evrim mi geçirdin? Kızım çok güzelsin falan erkeklerde baya bir peşime düştüler. Yanlış anlamayın ben işte kendimi beğenmişlik olsun diye söylemiyorum. Ama bir şeyler hala eksikti kendimi eksik hissediyordum.
Sonunda buldum kıyafetlerim çok klasik normal hatta kapalı giyiniyordum. Ama kendimi sonradan o yönden bozdum baya bir açıldım.

Günlük hayatta böyle elbiseler giymeye başladım hatta çok açıklarını bile topuklu ayakkabılar falan ve artık gerçekten güzel bir kız olduğumu kendimde düşünüyorum.
Herkes çok güzel olduğumu söylüyor. Beni Face de popiler falan hep böyle yerlere koyuyorlar. Yani hiçbir zaman vazgeçmeyin. Değişmek için çabalayın. Çirkin bir kadının olduğunu düşünmüyorum. Erkeklerinde bu anlattıklarım ne kadar kadınlar içinde olsa onlarında buradan hareketle bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Hepinizi çok seviyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler :))))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar