Güzellik & Bakım Günlük hayatta ruj kullanıyor musunuz? tuncay2742 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa özel günlerdemi Güncellemeler1 yıl Evli erkeklerde yorum yapabilir Güncellemeler1 yıl Bide dudakları güzele yakışıyor bence 🫡 Günlük hayatta ruj kullanıyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Günlük hayatta pek ruj kullanan biri değilim. Dışarıya falan çıkarsam kullanıyorum genelde. Evde geçirdiğim için günün tüm gününü sürmüyorum o yüzden. 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Bu spikerlerde felan görüyorum pasparlak sanki yağlı makarna yemişler de dudaklarında kalmış gibi, kendilerini güzel felan mı sanıyorlar. 1 1 Yorumla tuncay2742 1 yıl Yakışmıyor bencede
superbabe0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Özel günle alakası yok bence. Makyaj yapmasam bile ruj kesin sürerim. Zaten alışınca çok boş hissettiğin için mecbur sürüyorsun. 1 0 Yorumla
dilekdiyorlar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hayır.Çünkü dudak renklendirme yaptırdım. 2 5 Yorumla tuncay2742 1 yıl İlk defa duydum o nasıl bişey Yorumla dilekdiyorlar 1 yıl Kalıcı ruj iki üç yıl gideri var. Yorumla tuncay2742 1 yıl İyiymiş ama. zararli deilmi ameliyat sonuçta Yorumla dilekdiyorlar 1 yıl Ameliyat değil dövme gibi Yorumla tuncay2742 1 yıl Hmm anladım 🌹 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sürekli kullanırım 1 1 Yorumla tuncay2742 1 yıl Sana yakışır 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kullanmıyorum. 0 4 Yorumla gizli2534 1 yıl 😅 Yorumla tuncay2742 1 yıl Yenge kullanmıyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yenge yok :) Yorumla tuncay2742 1 yıl 😕😕😕😕 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günlük hayatta pek ruj kullanan biri değilim. Dışarıya falan çıkarsam kullanıyorum genelde. Evde geçirdiğim için günün tüm gününü sürmüyorum o yüzden.
Bu spikerlerde felan görüyorum pasparlak sanki yağlı makarna yemişler de dudaklarında kalmış gibi, kendilerini güzel felan mı sanıyorlar.
Yakışmıyor bencede
Özel günle alakası yok bence. Makyaj yapmasam bile ruj kesin sürerim. Zaten alışınca çok boş hissettiğin için mecbur sürüyorsun.
Açık tonlarda ise kullanırım
günlük hayatta kullanıyorum
Zaten bir tek ruj kullanıyorun
Evet, kullanırım
Hayır.
Çünkü dudak renklendirme yaptırdım.
İlk defa duydum o nasıl bişey
Kalıcı ruj iki üç yıl gideri var.
İyiymiş ama. zararli deilmi ameliyat sonuçta
Ameliyat değil dövme gibi
Hmm anladım 🌹
Sürekli kullanırım