Güzellik & Bakım Parlatıcı ruj kullanıyor musunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel göründüğü gerçek ama mat ruj tercihim. Parlak kullansam da çok nadir oluyor. Kızlar siz neyi tercih ediyorsunuz? Parlatıcı ruj kullanıyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hayır kullanmam. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Hayır benlik değil sürdüğüm zamanda farklılık olsun diye ama onda da pek mutlu olamıyorum. 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 955 cevap paylaştı. Mat ruj devri geçti bence parlak kullansın zaten kadın bence 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mat rujlar severm 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet 🙄 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Nasıl kullanıyorsun yaa? Senin ne işin var rujla? 😅 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Nivea kullanıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kullanmam.
Hayır benlik değil sürdüğüm zamanda farklılık olsun diye ama onda da pek mutlu olamıyorum.
Mat ruj devri geçti bence parlak kullansın zaten kadın bence
Mat rujlar severm
Evet 🙄
Nasıl kullanıyorsun yaa? Senin ne işin var rujla? 😅
Erkek olduğum için kullanmıyorum
kullanmiyorum
Nivea kullanıyorum
Cok severım ❤️💄💋
Hayır