Güzellik & Bakım Parfüm kullanıyor musunuz? Sinirlinutella Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kullanıyorsanız hangi marka Bimdeki parfümü kullanıyorumm o kadar parfüm kullandım bu çok hoş Parfüm kullanıyor musunuz? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl kullanıyorum tabiki Victoria Secreet seks bomb bomsheel 1 4 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Bebeğim onun tease olanida çok hoss Yorumla ___LAVİNİA___ +1 yıl Onu kullanmadım bal ama denerim Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Dene bal kokulum ♥️ Yorumla ___LAVİNİA___ +1 yıl ❤😘😘 Yorumla
DaddyLovesBabygirl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Armani- Stronger with youYazın ise avondan geçiştirmelik fresh şeyler 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Yengem sayesinde avon parfüm koleksiyonu yapıyorum. Hiç birini de kullanmıyorum. :D 1 0 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tom ford black orchid kışın, yazın da paco one million 1 0 Yorumla
omerorhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl kullanmıyorum ama biri birgün beni severse onun kokusu benim parfümüm olsun isterim 1 0 Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evet kullaniyorum😊sadece Kenzo Home kullaniyorum. Baska parfum kullanmiyorum 0 0 Yorumla
35-tek-in Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl genelde işe giderken hafif parfüm kullanırım 1 5 Yorumla 35-tek-in +1 yıl bimdekinin erkek içinde olanı var mı? Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Var tabii mercy night erkek kardeşime aldım o da çok begendi Yorumla 35-tek-in +1 yıl yaa iyimiş bir deneyim bende Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Dene bence ☺️ Yorumla 35-tek-in +1 yıl evet deneycem xperim yetmedi yazamadım sana Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bimmi shshshwbwwhwhwhwhwh 1 11 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl He valla yoksa babam iflas edicek jcjcjfj Yorumla ichwillsieg +1 yıl Bizde anca David Beckham falan var ama bim gibi yerlerden aldığın kolonyası şey uçucu Yorumla Sinirlinutella +1 yıl 2 gün kokusu gitmiyorrr David Beckhamcilardandim bende ama ayağımı yorganima göre uzatma vaktim geldi jcjjf Yorumla ichwillsieg +1 yıl Guccide güzel parfüm üretiyor lakin davidda devam sjshsh Vallaha bizde yorgan falan kalmadı ama mecbur wksjehhe emin mısın gitmedigine shshe ben günde bir her şeyimi değiştiririm Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Gitmiyor makinaya atarken bile kokuyor ondan dedim yoksa bende aynı kiyafeti giymem pijamalarim hariç ncjckc Yorumla ichwillsieg +1 yıl Seninle işimiz var shshh farklı bir seyler deniyor ama gibisin sende inan ben pek güvenemiyorum bu tip şeylere kaliteli olmalı her sey Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Vücuduma değil elbiseme sıkıyorum gerisi beni ilgilendirmez mfkckck Yorumla ichwillsieg +1 yıl Deo demedik ama olsun buda bir şey ahhs Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Deo zaten kullanmam jcjcj Yorumla ichwillsieg +1 yıl Buda bir şey tabii ama hepside kötü durmuyor wheh Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Bitek bu bimden ncnfkf Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Carolina Herrera 212 sexy men kullanıyorum 1 0 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Evet kullaniyorum 1 5 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Hangi marka yaz be nfmfmg Yorumla TheLostBoy +1 yıl Adriatic blue. kotonun Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Ayy koronun parfumleride çok hoş Yorumla TheLostBoy +1 yıl Ayy evett öyle 😂 Yorumla Sinirlinutella +1 yıl Nfjfjfjfj Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Kullanıyorum ama söylemeyeceğim :) 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. şu ara Valentino Uomo 1 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. viktor rolf-spicebomb 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Burberry Touch 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kullanıyorum tabiki Victoria Secreet seks bomb bomsheel
Bebeğim onun tease olanida çok hoss
Onu kullanmadım bal ama denerim
Dene bal kokulum ♥️
❤😘😘
Armani- Stronger with you
Yazın ise avondan geçiştirmelik fresh şeyler
Yengem sayesinde avon parfüm koleksiyonu yapıyorum. Hiç birini de kullanmıyorum. :D
Tom ford black orchid kışın, yazın da paco one million
kullanmıyorum ama biri birgün beni severse onun kokusu benim parfümüm olsun isterim
Kullanıyorum
Evet kullaniyorum😊sadece Kenzo Home kullaniyorum. Baska parfum kullanmiyorum
genelde işe giderken hafif parfüm kullanırım
bimdekinin erkek içinde olanı var mı?
Var tabii mercy night erkek kardeşime aldım o da çok begendi
yaa iyimiş bir deneyim bende
Dene bence ☺️
evet deneycem xperim yetmedi yazamadım sana
Bimmi shshshwbwwhwhwhwhwh
He valla yoksa babam iflas edicek jcjcjfj
Bizde anca David Beckham falan var ama bim gibi yerlerden aldığın kolonyası şey uçucu
2 gün kokusu gitmiyorrr David Beckhamcilardandim bende ama ayağımı yorganima göre uzatma vaktim geldi jcjjf
Guccide güzel parfüm üretiyor lakin davidda devam sjshsh Vallaha bizde yorgan falan kalmadı ama mecbur wksjehhe emin mısın gitmedigine shshe ben günde bir her şeyimi değiştiririm
Gitmiyor makinaya atarken bile kokuyor ondan dedim yoksa bende aynı kiyafeti giymem pijamalarim hariç ncjckc
Seninle işimiz var shshh farklı bir seyler deniyor ama gibisin sende inan ben pek güvenemiyorum bu tip şeylere kaliteli olmalı her sey
Vücuduma değil elbiseme sıkıyorum gerisi beni ilgilendirmez mfkckck
Deo demedik ama olsun buda bir şey ahhs
Deo zaten kullanmam jcjcj
Buda bir şey tabii ama hepside kötü durmuyor wheh
Bitek bu bimden ncnfkf
bir aralar kullanırdım eyfelin
Carolina Herrera 212 sexy men kullanıyorum
Evet kullaniyorum
Hangi marka yaz be nfmfmg
Adriatic blue. kotonun
Ayy koronun parfumleride çok hoş
Ayy evett öyle 😂