Güzellik & Bakım Sık sık ruj tazeliyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Dışarda sık sık rujunuzu tazeler misiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soruş mersi Sık sık ruj tazeliyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ruj kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabi ki hatta şu an dudaklarım traktör lastiği gibi oldu üst üste süre süre 😂 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ruj pek sevmiyorum. Dudak nemlendirici seviyorum. Vişneli ve çilekli olanlar özellikle. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayır sürmüyorum tazelemek zorunda kalmamak için sıkılıyorum 1 0 Yorumla
buketgchn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Unutuyorum sürekli cep aynada evde kalıp duruyor 😅 eve gelince beyaz gibi dudaklar la karşılaşıyorum 1 0 Yorumla
melek_kız35688 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl hayır bir kere sürüyorum akşama kadar kalıyor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Sık Sık 1 31 Yorumla Enzekiüye +1 yıl Kesin ya ben de sık sık sakalimi tiras ederim Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Hadi Be Yorumla Enzekiüye +1 yıl Evet ya Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Yürü Lan 🤣🤣 Yorumla Enzekiüye +1 yıl tamam nerde yuruyeyim Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😒😒😒 Yorumla Enzekiüye +1 yıl Bak ben espirili biriyim Yorumla Enzekiüye +1 yıl 😁😊 Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Maşallah Sana Yorumla Enzekiüye +1 yıl Tsk ederim ileri zekali Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Laf Çarpmadan Yuru Yorumla Enzekiüye +1 yıl Olmaz ya 😁 Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Niye Be Yorumla Enzekiüye +1 yıl Alismisim Yorumla Enzekiüye +1 yıl Neyse baya bi uzadi Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Ne Ara Mk Yorumla Enzekiüye +1 yıl Ne? Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye aynn Görüşürüz Yorumla Enzekiüye +1 yıl Bay Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Git Artik Yorumla Enzekiüye +1 yıl Hay senin bay diyoruz iste slk misin ya allahim Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Olum Yazmana Gerek Yok Tamam Artık Yazma Yorumla Enzekiüye +1 yıl 🤦 off Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Bak Yazma En Son Yorum Benim Olur Herzaman Kendine Dikkat Et Yazmaaaaaa Yorumla Enzekiüye +1 yıl Hyr benim ki olucak cok inatciyim Yorumla Enzekiüye +1 yıl Neyse valla yeter bay kendine iyi bak Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Inatin Batsın Benim Olacak Yorumla Enzekiüye +1 yıl Oylemi ben ytr demistim Yorumla Enzekiüye +1 yıl tamam tmn son yorum senin Yorumla Cetin3240 +1 yıl @Enzekiüye Adam Ol Yuru Yorumla Cetin3240 +1 yıl Yazma LaYazmaaaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saat başı 😂 1 6 Yorumla Enzekiüye +1 yıl Kesin knk 😅😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ayol QWKQKWMSDLZ Yorumla Enzekiüye +1 yıl Yeto ama Yorumla Enzekiüye +1 yıl Ben de tiras olurum hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baltayla mı Yorumla Enzekiüye +1 yıl Yioo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ruj kullanmıyorum.
Tabi ki hatta şu an dudaklarım traktör lastiği gibi oldu üst üste süre süre 😂
Ruj pek sevmiyorum. Dudak nemlendirici seviyorum. Vişneli ve çilekli olanlar özellikle.
hayır sürmüyorum tazelemek zorunda kalmamak için sıkılıyorum
Unutuyorum sürekli cep aynada evde kalıp duruyor 😅 eve gelince beyaz gibi dudaklar la karşılaşıyorum
Evet takıntı oldu artık
hayır bir kere sürüyorum akşama kadar kalıyor
Hayır bir kere sürüp bırakıyorum
Ruj 💄 kullanmıyorum ayol
Sık değil ama
2.3 saat sonra evet
Yemek yedikten sonra bir tazelerim.
Erkekler sacmalamayin pls
Tazelemem tazellettiririm :D
Ruj kullanmıyorum. 😄
Erkek bulastirirsa tazelerler 😅😃
Evet tabikidee
Sıfır 🤣
Evet.
Elimden geldiğince tazelemeye çalışıyorum
Evet tazeliyoruz başka işimiz yok çünkü
Hayır?
hayır
Evet Sık Sık
Kesin ya ben de sık sık sakalimi tiras ederim
@Enzekiüye Hadi Be
Evet ya
@Enzekiüye Yürü Lan 🤣🤣
tamam nerde yuruyeyim
😒😒😒
Bak ben espirili biriyim
😁😊
@Enzekiüye Maşallah Sana
Tsk ederim ileri zekali
@Enzekiüye Laf Çarpmadan Yuru
Olmaz ya 😁
@Enzekiüye Niye Be
Alismisim
Neyse baya bi uzadi
@Enzekiüye Ne Ara Mk
Ne?
@Enzekiüye aynn Görüşürüz
Bay
@Enzekiüye Git Artik
Hay senin bay diyoruz iste slk misin ya allahim
@Enzekiüye Olum Yazmana Gerek Yok Tamam Artık Yazma
🤦 off
@Enzekiüye Bak Yazma En Son Yorum Benim Olur Herzaman Kendine Dikkat Et Yazmaaaaaa
Hyr benim ki olucak cok inatciyim
Neyse valla yeter bay kendine iyi bak
@Enzekiüye Inatin Batsın Benim Olacak
Oylemi ben ytr demistim
tamam tmn son yorum senin
@Enzekiüye Adam Ol Yuru
Yazma LaYazmaaaa
evet.
Saat başı 😂
Kesin knk 😅😂
Tabi ayol QWKQKWMSDLZ
Yeto ama