Güzellik & Bakım Kirpiklerde devrim! 👁️✨ Ekstra hacim ve ekstra bakım tek ürünle olur mu? (Sayfa 3) Flormar Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3230 Kirpiklerde devrim! 👁️✨ Ekstra hacim ve ekstra bakım tek ürünle olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
Güçlü-kraLiçe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ürünlerinizi kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Bılmıy12rumhıç Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Kirpikler benim için her zaman çok önemlidir 0 0 Yorumla
Satinalacom Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Eşimin kullandığı ürün her yerde bu marka var evde :) 0 0 Yorumla
beyazkann Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Olmaması için bir durum yok yeter ki bakım için seçtiğin ürünleri doğru seç 0 0 Yorumla
GinNaru Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Flormar güzel marka. Uygun fiyatlı ürün arayışında olanlara tavsiye ederim. (Özellikle ojeleri) 0 0 Yorumla
Sexsever0661 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Bakim yapmak onemli insanin kendine bakmasi lazim 0 0 Yorumla
profesor8989 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl gerçekten de öyle kullanan arkadaşalrım var farkı çok bariz belli oluyor 0 0 Yorumla
erkaaaannn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Bence tek ürünle olmaz. Bakım daha çok eşya gerektirir 0 0 Yorumla
Tomriiss Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl flormae bu konuda harika yoğun kirpiklerime flormar sürünce takma gibi duruyor çok havalı 0 0 Yorumla
xBlackAdamx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Evet güzel bir ürüne benziyorKirpikler onemli gerçekten Teşwkkrler 0 0 Yorumla
Yılmaz16g Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Bılmıyom hiç yapmadım , bir ara denersem haber vereyim 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kızlar alin aldırın daha güzel görünüm ve parlak bir yüz için ideal 0 0 Yorumla
Asshole08 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Kirpikler kadın gözlerini ve yüzünü ön planda tutar kesinlikle deneyin hanimlar 0 0 Yorumla
larayımkanka Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl ayy sizin settingspray muthis yanliz bayiliyorum 0 0 Yorumla
vissnee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% 1 yıl olmaz ben en az 2-3 tane maskara kullanıyorum 1 0 Yorumla
aliwgx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kadın Bakımlı olmalı ama Makyajla değil 🫰🫣🫢 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Makyaj şu kadın kısmına çok yakışıyor yaa. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Harika görünüyor mutlaka denemek lazım 1 0 Yorumla
uslanmazadam0404 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% 1 yıl Başarılı bir tercih olur tabikide 0 0 Yorumla
renklidunyam34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 79% 1 yıl Emeğinize sağlık. Güzel bir yazı olmuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tek güzel yanım bu sanırım bi kız ne yaparsam yapayım senin gibi kirpiklerim olmuyor diyordu 0 0 Yorumla
öyküofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Bu maddelere bakılırsa olması mümkün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gözüme ürün uygulayamıyorum yoksa gecesine hemen yanma ve batma oluyor 0 0 Yorumla
öyküleyicianlatım Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bu sözler almamı hızlandırcak gibi duruyor 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Olur tabi neden olmasın hahaha bu ilginç 0 0 Yorumla
incimagazin Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Çok fazla ürün kullanmayı sevmiyorum zaten. 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Ben ikna oldum şahsen İyi anlatmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Flormar in ürünleri gerçekten çok güzel hele rimel için aşırı kullandığım bir marka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Ürünlerinizi kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Kirpikler benim için her zaman çok önemlidir
Eşimin kullandığı ürün her yerde bu marka var evde :)
Olmaması için bir durum yok yeter ki bakım için seçtiğin ürünleri doğru seç
Flormar güzel marka. Uygun fiyatlı ürün arayışında olanlara tavsiye ederim. (Özellikle ojeleri)
Bakim yapmak onemli insanin kendine bakmasi lazim
gerçekten de öyle kullanan arkadaşalrım var farkı çok bariz belli oluyor
olur tabi neden olmasin denenebilir guzel gibi
Bence tek ürünle olmaz. Bakım daha çok eşya gerektirir
flormae bu konuda harika yoğun kirpiklerime flormar sürünce takma gibi duruyor çok havalı
Evet güzel bir ürüne benziyor
Kirpikler onemli gerçekten
Teşwkkrler
Bılmıyom hiç yapmadım , bir ara denersem haber vereyim
Kızlar alin aldırın daha güzel görünüm ve parlak bir yüz için ideal
Kirpikler kadın gözlerini ve yüzünü ön planda tutar kesinlikle deneyin hanimlar
ayy sizin settingspray muthis yanliz bayiliyorum
olmaz ben en az 2-3 tane maskara kullanıyorum
Kadın Bakımlı olmalı ama
Makyajla değil 🫰🫣🫢
Makyaj şu kadın kısmına çok yakışıyor yaa.
Flormar bir harika kalitesi bambaşka
Harika görünüyor mutlaka denemek lazım
Yani ürünün kalitesine bağlı
🤔🤔🤔🙄sanki evet olur gibi
Bence abartılı olmadan makyaj güzeldir
Anlarım umarım Anlamıyorum konudan
Başarılı bir tercih olur tabikide
cok guzel olmus ellerıne saglık
olur neden olmasın iyi olur bence
Pek anladığım bir konu değil maalesef
Güzel bencebilgilrr için teşekkürler
Sene olmuş 2025 her şey mümkün bence
harika ürünler bravo ciddem
Ürün çok iyiiiş olmuş teşekkür ederim
Emeğinize sağlık. Güzel bir yazı olmuş.
Tek güzel yanım bu sanırım bi kız ne yaparsam yapayım senin gibi kirpiklerim olmuyor diyordu
Kız olsam kesin denerdim yaaa
Olur galiba floramar ürünleri ile
Bu maddelere bakılırsa olması mümkün
Güzelmiş @Flormar kaliteli bi marka
Gözüme ürün uygulayamıyorum yoksa gecesine hemen yanma ve batma oluyor
Cevabım ne mi bende bilmiyorum 😁😁😁
olur sanırım biz anlamayız ama
Sadece farlarını kullandim
Bu sözler almamı hızlandırcak gibi duruyor
Olur tabi neden olmasın hahaha bu ilginç
Flormar üstüne tanımam ✨😍
Çok fazla ürün kullanmayı sevmiyorum zaten.
kullanıyorum baya iyi maskara
Ben ikna oldum şahsen İyi anlatmışsın
Flormara guveniyorsaniz olabilirr
kızlar yasadı desenize çok iyi olmuş
Harika gerçekten teşekkürler rr
Hacimli olmanız bizi mutlu eder :)
Flormar gerçek bakım gerçek
Flormar in ürünleri gerçekten çok güzel hele rimel için aşırı kullandığım bir marka
Doğal olan en güzelidir. 😉
Kirpiklerin bakımı önemli
Güzel ve yararlı bir paylaşım olmuş
Teşekkürler Flormar paylaşım için
Eşimin bayılacagı yazı hemen okutayım
Kadınlar için çok güzel bir içerik olmuş