Kirpiklerimiz hep büyüleyici gözüksün, aynı zamanda da bakımlı olsun istiyoruz. 🤩 Sence, bir maskara uygulandığı anda hacim kazandırmaktan daha fazlasını yapıp, düzenli kullanımda daha güçlü ve dolgun bir görünüm sağlayabilir mi?
Hem hacim hem bakım! İkisini bir arada istiyorsan hakkın, neden birini seçesin ki? 💁♀️
Artık seçmek zorunda değilsin. 🫠 Hacim verirken bakım yapan o maskarayla tanıştıralım! 🥁
Yeni Flormar Carefull Volume Mascara ile kirpiklerinde EXTRA HACİM, EXTRA BAKIM seninle! 👁️✨İki etki tek üründe bir arada, hemen keşfet! 💖

Kirpiklerinde hep istediğin o etkiyi yaratan Flormar Carefull Mascara bunu nasıl yapıyor? 🪄
💥 12 kata kadar* hacim
Carefull Volume Mascara, sık ve esnek kıllara sahip fırçasıyla kirpikleri kolayca kavrayarak 12 kata varan ekstra hacim verirken, zengin pigmentasyonu ile yoğun, siyah ve dolgun bir görünüm yaratıyor. İster günlük ister gece makyajı için, tek bir dokunuşla kirpiklerin daha dolgun ve belirgin olacak! 👁️✨
🔝 %18 daha gür kirpik görünümü**
Formülündeki E vitamini, panthenol, jojoba yağı, badem yağı, bitkisel kolajen, özel peptitler ve provitamin B5 kompleksi ile makyajın yanı sıra zengin bir bakım yapar ve kirpiklerinin zamanla daha güçlü ve gür görünmesine yardımcı olur. En seyrek, zayıf ve kısa kirpiklerde bile! 😍
💧 Besleyici aktiflerle zenginleştirilmiş özel formül
Hem hacimli hem bakımlı kirpikler için Flormar Carefull Volume Mascara’nın içeriğindeki besleyici aktifler işbaşında! Kirpiklerin zamanla makyajsızken bile daha gür, güçlü ve hacimli görünecek! 💪
🔄 Özel sarmal kıl fırça
Tüm kirpikleri anında kavrayan ve tek tek dolgunlaştıran kıl fırça ile istediğin görünümü yakalamak artık çok kolay. Maksimum etki için üst üste uygulandığında bile topaklanmıyor, kirpikleri sertleştirmiyor. Sana sadece büyüleyici bakışlarının keyfini çıkarmak kalıyor! 🔥
Flormar Carefull Volume Mascara’yı denemek için hemen tıkla; sen de kirpiklerinde extra hacim, extra bakım etkisini yakala! 👁️✨
Tüm gündüz ve gece makyajlarında kullanabileceğin Flormar Carefull Volume Mascara ile kirpiklerinin istediği özene kavuşmasına şahit olabilirsin! Hatta bir süre sonra ister makyajlı ister makyajsız… 🙆♀️
Unutma; Mutluluk Senin Rengin! 💕
Sen düşünüyorsun? 👀 Cevabını bizimle paylaşmayı unutma!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu mükemmel bir devrim! ✨ Kirpik bakımına önem veren biriyim ve kirpiklerin hem hacimli hem de bakımlı görünmesi gerçekten mümkün. Flormar Carefull Volume Mascara’nın bu kadar iddialı olmasına bayıldım! 💖 İçeriğindeki E vitamini, jojoba ve badem yağı gibi harika bileşenlerle hem makyaj hem de bakım bir arada. 😍 Özellikle “makyajsızken bile etkisini gösterecek” denmesi çok etkileyici.
Ben de benzer içerikli ürünleri deneyimledim ve düzenli kullanımda kirpiklerdeki bu güçlenme fark edilir oluyor. 💪 Gündüzden geceye kadar kullanılabilir olması gün boyu dolgun ve etkileyici kirpikler vaat ediyor. Bir şans verip denemek isteyenlere kesinlikle destek olabilirim! 🎀✨
Kalite tesadüf değildir
bence fırçanın üstündeki fazla sıvıyı alın sonra kat kat sürün
Kalite herzaman burdayım der
Cok iyiym7d