Güzellik & Bakım Tekli göz farı önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gold ya da kahve tonlarında göz farı önerir misiniz özel gün için istiyorum da bir de kirpik? Güncellemeler+1 yıl Görseldeki gibi işte arklar Tekli göz farı önerir misiniz? Cevapla Kirpik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kikonun göz farları çok güzel bakabilirsin renklerine. Maybelline de güzel.Bunlar açılır umarım.Daha uygun ararsan farmasi de falanda var 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kiko falan çok pahalı aşkım ya wet n weild de baktım da Trendyoldan, emin olamadım ama.. Yorumla Soran +1 yıl Farmasiye bakayım bi Yorumla SenacCc +1 yıl Üç tane link attım gitmemiş zaten🫠 Farmasi uygun aynen. Bir bak trendyola falan. Maybellinein uygun olanları da var tekli farlarda Yorumla Soran +1 yıl Peki anladım teşekkürlerr🌸 Yorumla SenacCc +1 yıl Rica ederim ☀️ Yorumla
Dunyayolcusuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl maybelline color tattoo on and on bronzemaybelline color tattoo - 05 eternal goldmac groundwork paint pot.kirpik içinse takmakirpiğim. com var kirpikleri efso 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Trendyoldan mi alayım kirpiği instadan mi? Yorumla Soran +1 yıl ikisinde de var sayfası Yorumla Dunyayolcusuuu +1 yıl Sayfasında indirim vardı geçen gün , güvenilir sayfa. hangisinde uygunsa ordan al bence Yorumla Soran +1 yıl peki aşkım sağol inşallah yapıştırıcısı falan iyidir Yorumla Dunyayolcusuuu +1 yıl Yapıştırıcısı da kalem gibi güzeldi 3 çift kirpik geliyor yanında taşırsın yine :) Yorumla Soran +1 yıl Tek kullanımlık değil galiba öyle okudum Yorumla Dunyayolcusuuu +1 yıl Değil ama rimel falan sürünce sertleşiyor Ya sıfır kullanmak istersen yedeği var Yorumla Soran +1 yıl aman ztn bir düğün falan olursa kullanırım Yorumla Dunyayolcusuuu +1 yıl Aynen bende öyle yaparım Yorumla
piserro07 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Umarım bulursunn adkkskdkdk 0 11 Yorumla Soran +1 yıl buldum ssjdjd Yorumla piserro07 +1 yıl Bakimm Yorumla Soran +1 yıl napcan bee sdmdkd Yorumla piserro07 +1 yıl bende manitama Alcam nakfjejfjdkd Yorumla Soran +1 yıl bize alan yok napalım sdkjd Yorumla piserro07 +1 yıl Hahahahah sanada alırım ne üzülme Yorumla Soran +1 yıl Ahahha teşekkür ederimmm aldığım ürün wet n weild tekli Gold far diye geçiyor, manitana al sdkdk Yorumla piserro07 +1 yıl Görmem lazım ama gözlerinde Yorumla Soran +1 yıl yok knk boş ver benim gözümü Yorumla piserro07 +1 yıl AKJDKDKDKSKD Yorumla piserro07 +1 yıl Nedennn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kikonun göz farları çok güzel bakabilirsin renklerine. Maybelline de güzel.
Bunlar açılır umarım.
Daha uygun ararsan farmasi de falanda var
Kiko falan çok pahalı aşkım ya wet n weild de baktım da Trendyoldan, emin olamadım ama..
Farmasiye bakayım bi
Üç tane link attım gitmemiş zaten🫠 Farmasi uygun aynen. Bir bak trendyola falan. Maybellinein uygun olanları da var tekli farlarda
Peki anladım teşekkürlerr🌸
Rica ederim ☀️
maybelline color tattoo on and on bronze
maybelline color tattoo - 05 eternal gold
mac groundwork paint pot.
kirpik içinse takmakirpiğim. com var kirpikleri efso
Trendyoldan mi alayım kirpiği instadan mi?
ikisinde de var sayfası
Sayfasında indirim vardı geçen gün , güvenilir sayfa. hangisinde uygunsa ordan al bence
peki aşkım sağol inşallah yapıştırıcısı falan iyidir
Yapıştırıcısı da kalem gibi güzeldi 3 çift kirpik geliyor yanında taşırsın yine :)
Tek kullanımlık değil galiba öyle okudum
Değil ama rimel falan sürünce sertleşiyor Ya sıfır kullanmak istersen yedeği var
aman ztn bir düğün falan olursa kullanırım
Aynen bende öyle yaparım
Umarım bulursunn adkkskdkdk
buldum ssjdjd
Bakimm
napcan bee sdmdkd
bende manitama Alcam nakfjejfjdkd
bize alan yok napalım sdkjd
Hahahahah sanada alırım ne üzülme
Ahahha teşekkür ederimmm aldığım ürün wet n weild tekli Gold far diye geçiyor, manitana al sdkdk
Görmem lazım ama gözlerinde
yok knk boş ver benim gözümü
AKJDKDKDKSKD
Nedennn