En etkili yöntem sanırım hint yağı. Gerçekten kirpikler için çok faydalı, hem bakım yapıyor hemde uzatıyor. Düzenli kullanım da çok güzel sonuçlar veriyor. Ben kullanıyorum memnunum. Ara sıra badem yağı da kullandığım oluyor, ama favorim hint yağı.
Bu soruya gelecek yanıtları takipteyim tüm sülale hepsinin kirpik kılları uzun ve siyah benimkiler uzun ve sarı maskara sürmeden ortaya çıkmıyor arladaşlar sarışın olmak ayrıcalık değildir saçmalamayın🤧🤓
Bazıları doğuştan şanslı bu konuda. İri gözler, uzun kirpikler.. Kimileri şanslı, ben her zaman doğallıktan yanayım, makyaja karşıyım, doğalımızı bozmayalım bence
Hacim veren rimellerden kullanabilirsin rimeller sadece anlık hacim vermiyor. Uzun süre kullanımda kirpikler katman ve koyuluk kazanıyor aynı zamanda uzuyorlarda
Hiç bir şey yapmıyorum ama ceylan Gözlüsün derler ve bu çok hoş ve gurur verici 🙈🤗 kız kardeşim kirpikleri daha güzel ve gür görünsün diye hint yağı kullanıyor.
Kirpikleri uzatmak için hint yağı kullananlar var da ben doğal olmayı tercih ederim, denediğim için tavsiye etmem kirpikler bir sey olur aman Allahım benden bilmesinler sonra 😅