peki bildiğiniz evde kirpik bakım önerilerileriniz var mı?

Kirpiklerim doğuştan kıvrımlı ve uzundur Bunu çok beğeniyorum. Şöyle bir öneride bulunayım Her gün yatmadan önce bir pamuk yardımıyla kirpik diplerine zeytinyağı sürersen Kirpiklerini uzatır. Aynı zamanda bir pamuk yardımıyla Tatlı badem yağını kirpik diplerine sürersen uzatır ama dikkat et yüzünün herhangi bir bölgesine değmesin Çünkü Tatlı badem yağı kıl çıkartır gibi bu yüzden kirpik dibinden başka bir yere değdir me. Üçüncü Önerim de demlenmiş çayı soğutup pamuk yardımı ile kirpik diplerine sürmeni öneririm çok hizli uzatir ve gozde iltihap vs çıkmasını engeller.
🍬🍬
Vazelin petrol atığından üretilen bir ürün heryerinizde kullanmamalısınız bence soruya gelirsek rimel, maskara kullanmamalısınız özel yağ karışımları oluyor gratisde eczanelerde serumları var ama bana göre pahalı ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum aktar ve kozmetik mağazalarında mevcut 🤔
🍎tatlı bafem yağı ve hint yağı eşit miktarda karıstırılıp, uyumadan evvel pamuklu cucuk ile kirpik dipleri ve kaşlara sürülür...🍎demlenmiş cay veya türk kahvesi aynı yöntem ile kirpik dibi ve kaşa sürülür.. hem sıklasma hem uzamasını sağlar😘
Teşekkür ederim önerilerin için 🤗
rica ederim😉🙋♀️
teşekkürler eig icin☕☕
Rica ederim 🤗🤗☕
En güzeli lifting yaptırmak. Ben ihtiyacım olmamasına rağmen yaptırdım ay süper rimelsiz falan yataktan kalk mis gibi... yoksa yağlarla falan olmuyor
Ricalar :)
Cevap
8Cevap
Dökülen, Seyrekleşen, Yıpranan Kaşlara Elveda!
Kendi bencem diye söylemiyorum acayip iş görür 😂
Hemen bakıyorum 😂
En çok memnun hangisinden kaldin 😂
Eczanede var mıdır arifoglu
Maskara mı ne acıtan bişi var ondan yapabilirsin , değişik yağlar var onunla besleyebilirsin , Türkiye'de bilinmez yurtdışında popüler vaselin sürebilirsin o da besler
Açıklamayı okumadın demi :)) kiprik kıvırcı kirpiklere zararlar verir ve kırar önermiyoruz
😂😂 tamam teşekkür ederim. Uzun olunca bende okumuyorum
Ceylan göz siyah gözlere deniyor biliyordum. Ama uzun kirpiklilere de deniyormuş. Açıkçası denediğim bir yöntem yok. O yüzden yanlış bilgilendirmek istemem. Fakat birçok kez arifoğlu kaş kirpik yağının yararlı olduğunu duydum. Denemek istiyorum ben de. Bakalım faydalı olur inşallah.
Benimki uzun mu bilmiyorum ama kıvrak. ☺️
Rimeller var ceylan göz için.
Cidden işe yarıyorlar çok hoş oluyor.
Kalıcı çözümler daha iyi düşünüyorum ben kimyasaldan ise :)
Badem yağı falan diyorlar ama göz çok hassas bir şey sürmeye korkuyorum o yüzden. 😕
Ten de hassas olunca hepten temkinli oluyorum.
:) benim kirpiklerimde uzun ama düz kıvrak değil o yüzden sürekli bir şey ile kıvırmak gerekiyor badem yağını denemeye başladım bakalım sonuç alırsam derim
Olur. 🤮
Emoji yanlış oldu üzgünüm. 😐
Anladım bende de oluyor bazen öpücük bile gidiyor 😂
Ayy aynen en kötüsü o. 🙊😄
Mesaj da başıma geldi çok iğrenç bir durum☹️
Benim de başıma gelmiş olabilir. 😄
Yapacak bir şey yok yanlışlıkla oluyor zaten. 🤷🏻♀️
Hint yağı uygulamıştım ama bir faydasını görmedim pek düzenlide yapmamıştım belki ondan fayda sağlamamıştır. İki hün yapsam üçüncü gün unutuyorum
Bende öyleyim birşeyi düzenli yapma huyum yok😂
Hint badem yağı ve e vitamini karışımı en az 2 aylık kullanımda sonuç veriyor gözle görünür bir şekilde eyeliner fırçası ile diplere uygulayıp rimel fırcaşı ile tarayınca iyi oluyor her gece yatmadan 2 saat önce uygularım
Benimki uzun ama dolgun değil, dolgunlaştırıcı rimel var mı?
Pudra döküp sonra rimel sürersen dolgun görünür ama onun yerine bakım yağları ile kalıcı çözümler bul derim
Teşekkürler 😊
Gece uyumadan önce kirpik tiplerine vazelin sür kıvrık durması için kirpik lifting yaptırman gerek ama yaptırmak istemiyorsan kirpiklerin vazelinliyken kırılmaması için vazelinli olmalı neyse kirpik kıvırıcı ile bir gözünde 2dk beklet sonra diğerinide 2dk beklet sonra bunu hergün yap sonucunda kirpiklerin uzun ve kıvrık olucak
Vazelin ve hindistan cevizi yağı mucizesini anlatamammm. Ikisini karıştırıp boş rimelle kirpiğe sürüyorsun, öyle uyuyorsun, sabah kalkıp yüzünü yıkıyorsun. Kaşa sürülünce de seyreklik azalıyor.
Badem yağı veya diğer yağ çeşitlerini öneriyorlar ama çoğu yağ çeşidini denedim. Fayda etmedi. Kaş ve kirpik yönünden aşırı şanssızım. Seyrekliği başa bela...
havuç ye ya da avakado 2 günde bir 3 aydır 2 günde bir havuç yiyorum ben sabahları haftada bir de avakado alıyorum her zaman yenmiyor yağlı çünkü valla gözlerim bakışlarım çok güzelleşti
Badem ve hindistan cevizi yağı etkili olur sanırım. Bir de ben Sinoz’un kaş ve kirpik serumunu kullanıyorum arada ve aşırı güzel bir sonuç veriyor 🌸
Kaş ve Kirpik bakım yağları var ama pahalı diyorsan gözüne değdirmeden tatlı badem yağı kullanabilirsin 😇😇
tatlı badem yağından başka bişey bilmiyorum onu da uygulamıyorum 🙈
Tatlı badem yağı çok başarılı. Denedim uzun ve düzenli bir bakım gerektiriyor ama benden tam not aldı.
Menekşe yağını (esans değil bu çok önemli) kirpik uzatmak için kullanıldığını bir youtuberdan öğrenmiştim.
Bende doguçtan kirpiklerim uzun, kalin ve kivrak. Bakim icin bir sey yapmadim
Badem yağıyla hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanırım çokta iyi gelir. Kirpiklerim zaten uzun ve kıvrık ama bu şekilde dahada uzun ve kıvrık kirpiklerim oldu. Denemede fayda var 🌼
Hindistan cevizi yağı, gerçekten uzatıyor bir aydır kullanıyorum sonucu olumlu👍🏻
Tatlı badem yağı, Hindistan cevizi yağı ve hint yağını karıştır. 1 ay sonra kiprikler fora
Ben kirpiklerimi her sabah zeytin yağı ile ovuyorum hem uzamasına hem de dolgun görünmesine neden oluyo
Ben lise 2 deyken ara vazelin süruyodum baya ise yariyodu hacim veriodu arkadaslarim bana uyup süruyodu onlar da memnun du bir de siyahlastirio
Ceylan gibi göz nasıl oluyor :d
Uzun kıvrak kiprikli kişilere diyorlar 😅
Onlarda iri siyah olanlar 😅
Bencede onlar çok güzel ve doğuştan eşsiz istesende öyle göze sahip olamazsın 😅
Kesinlikle ben "doğal çörekotu yağı veya vazelin kullanırım."(doğal)
Procsin kaş kirpik bakım yağı düzenli kullanımda güzel besliyor kalınlaştırıp uzatıyor
Güzeldir zaten gözlerin boşver :)
Kendim için üyeler için soru :))
Gelen giden yok ama :) ne iyi kalpli bir davranış ya
Gelirler yavaş yavaş
Makasla kes biraz bak nasıl uzuyor
Yok artık ciddi misin
Arifoğlu kaş kirpik serumu baya da etkili
Badem yağı sürmek ve makyaj yapmamak
Badem yagi iyi geliyor.
Badem yağı sür gitsin
Vazelin badem yağı ve hint yağı muhteşem oluyor
Hiç bir bakım yapmıyorum.