Arkadaşlar sizce loreal paris mi maybelline newyork mu?
Loreal paris
Maybelline newyork
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar sizce loreal paris mi maybelline newyork mu?
Makyaj alışverişinde karar vermek bazen zor olabilir, değil mi? Özellikle kozmetik dünyasının dev markaları olan L'Oréal Paris ve Maybelline New York arasında kaldıysan, yalnız değilsin.
Her iki marka da uzun yıllardır kalitesiyle tanınıyor ve sundukları ürünlerle güzellik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş durumda. Ancak, hangi marka senin için daha uygun? Hangi ürünleri kullanmalısın? Bu yazıda, L'Oréal Paris ve Maybelline New York'u karşılaştırarak, bu iki marka arasında seçim yapmana yardımcı olabilecek birkaç önemli soruya yanıt vereceğim.

Genel olarak Maybelline New York, L'Oréal Paris'e kıyasla daha uygun fiyatlı ürünler sunar. Maybelline'in hedef kitlesi, genellikle gençler ve makyaja yeni başlayanlar olduğundan, fiyatlandırma politikası da buna uygun şekildedir. Ancak, bu iki markanın da geniş bir ürün yelpazesi olduğundan, her iki markada da her bütçeye uygun seçenekler bulmak mümkündür.
L'Oréal Paris, cilt bakımı alanında daha geniş bir ürün yelpazesi sunar. Anti-aging, nemlendirici, serum gibi birçok farklı cilt bakım ürününü bulabilirsin. Bu alandaki uzun yıllara dayanan tecrübesi sayesinde, L'Oréal Paris genellikle cilt bakımı konusunda bir adım öndedir. Maybelline ise daha çok makyaj ürünlerine odaklanır ve cilt bakımı konusunda sınırlı sayıda ürüne sahiptir.
Maybelline New York, özellikle maskara, fondöten ve ruj gibi temel makyaj ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip. Farklı cilt tonlarına uygun fondötenler, çeşitli maskara formülleri ve her zevke hitap eden ruj renkleriyle Maybelline, makyaj konusunda daha fazla çeşitlilik sunar. L'Oréal Paris ise daha çok lüks ve premium ürünleriyle bilinir, bu nedenle makyaj çeşitliliği konusunda biraz daha geride kalabilir.
L'Oréal Paris'in ürünleri genellikle daha uzun ömürlü ve kalıcıdır. Özellikle fondöten, ruj ve göz makyajı ürünlerinde L'Oréal, uzun süre dayanıklılığıyla biliniyor.
Cevap
12Cevap
loreal paris bence
Hangi ürün için sorduğuna bağlı. Bir markanın maskarası güzeldir diğerinin kapatıcısı güzeldir mesela. Neye göre bu kıyası yapıyoruz bilmemiz lazım diye düşünüyorum.
Açıkçası loreal ciyim ben çok beğeniyorum ürünlerini bence 1 numara maybelline de iyi ama 1 numara loreal
Loreal Paris dedim ama hangi marka cilde en az zararı veriyor ona bakmak lazım.
Maybelline'in güzel ürünleri var, özellikle rujları ve kokusunu daha çok beğeniyorum
Hangi ürün için sorduğun önemli maskarada Loreal, kapatıcıda Maybelline
Kadınların doğal hali bana daha güzel geliyor. Doğal hal daha çekici bence.
maybelline lorealin alt markası değil mi zaten. aynı şeyler
Borucia dortmund bence
Nyx derim
loreal ve maybelline çöp
Maybelline newyork
Meybılin nivyork
Her türlü new york herhalde
Maybelline rujlarını seviyorum
Los Angeles.
Meybelline
Ürünlere göre değişiyor
Maybelline newyork İsmi daha çekici