Cildim kuru ve kapatma özelliği nasıl

Cildim kuru ve kapatma özelliği nasıl

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Fondöten seçimi yaparken birçok farklı etkeni göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bunlardan en önemlileri cilt tipimiz ve cilt tonumuz. Fondötenin yapısı ve dayanıklılığı da önemli detaylardan tabii ki :)

Bir fondöten seçerken içeriğinin ne olduğu gerçekten önemli. Loreal Infallible su bazlı olmamakla birlikte cilde nefes aldıran ve uzun süre kalıcı bir yapısıyla dikkat çekiyor. Eğer su bazlı bir ürün arıyorsan bu fondöten tam olarak o kategoriye girmese de yağsız formülü ile cildi rahatlatır ve mat bir bitiş sağlar.

Renk seçenekleri her zaman büyük bir dert olabilir ama merak etme Loreal Infallible serisinde her cilt tonuna uygun bir seçenek bulman mümkün! Açık tenliler için 'Porcelain' ya da 'True Beige', buğday tenliler için 'Golden Beige' ve esmer tenliler için 'Caramel' ve 'Cocoa' gibi birçok farklı ton bulunuyor. Bu serinin geniş renk yelpazesi sayesinde cildine en uygun tonu seçmek için çeşitli seçeneklere sahipsin.

Ürün kullanıcılarının geri bildirimlerine göz attığımda Loreal Infallible fondötenin özellikle uzun süreli kalıcılığı ve ciltte ağırlık yapmayan yapısı ile beğeni topladığını görmüştüm. Kullanıcı yorumlarına göre bu fondöten özellikle yoğun geçen günlerde bile akma veya dağılma yapmadan ciltte kalıcı ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Makyajın taze kalmasını sağlıyor ve özellikle yoğun tempolu hayatı olanlar için ideal.
Ven aldım güzel kokuyo iyi kapatıyo ama mükemmel de ddeğil
Ne Bakımdan değil
Loreal ürünleri kullanma!
Neden peki
Hayvanlar üzerinde deney yapıyorlar ve her deney yaptıkları hayvanı öldürüyorlar.
Kuru ciltler için uygun değil 😇
Kuru ciltliysen nemlendirici isteyebilir
bence mukemmel degil
Merak etdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?