BB krem almayı düşünüyorum ama genel olarak soruyorum hangisi daha iyi sizce? Ankete katılırsanız sevinirim. Maybelline Loreal'in mi?
Loreal Paris
Maybelline Newyork
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BB krem almayı düşünüyorum ama genel olarak soruyorum hangisi daha iyi sizce? Ankete katılırsanız sevinirim. Maybelline Loreal'in mi?
Varsa new well. Boykot markaları kullanmak yanlış özellikle de gözlerin izlediği bir soykırımda. Baskı yapıyorum gibi anlaşılmasın sadece fikir beyanı yapıyorum. Fikrimi dayatmak ya da hakaret etmek gibi veyahutta kavga etmek gibi niyetim yok. Sürçü lisanım varsa affola.
Merhaba tatlı uğur böceğim🐞
Kozmetik dünyasının devlerinden biri olan L'Oréal hakkında merak edilen sorulara senin sorunla birlikte yanıt vermek istedim. Makyaj malzemelerinin bundan sonra Lorealle donatacağını garantileyebilirim.💄

Evet, Maybelline gerçekten L'Oréal Paris'in bir parçası. 🎉 1915 yılında New York'ta kurulan Maybelline, 1996 yılında L'Oréal tarafından satın alındı. Böylece güzellik dünyasının devlerinden biri haline geldi. Maybelline'in inovatif ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile L'Oréal'in kalitesini buluşturması da markayı oldukça popüler hale getirdi.💅

L'Oréal, kozmetik dünyasında geniş bir yelpazeye sahip olan birçok popüler markayı bünyesinde barındırır. Bu markalardan biri olan Garnier, cilt bakımından saç bakımına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunar. Ürünleri doğal içeriklerle zenginleştirilmiş olup, cilt ve saç sağlığını koruma konusunda oldukça etkilidir. Garnier'in özellikle C vitamini ve yüz maskeleri kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. 🍃
Lancôme ve Yves Saint Laurent'te Loreal'in altında yer alır. Lancome lüks cilt bakım ürünleri ve zarif parfümleriyle bilinirken Yves Saint Laurentse cesur renkleri ve kalıcı sofistike parfüm ve makyaj ürünleriyle tanınır.💧💄🌟
Bitkisel ve doğal içeriklere dayalı cilt ve saç bakım ürünleri sunan Kiehl's, çeşitli nemlendiriciler, serumlar ve temizleyicileriyle Lorealin ışığıyla parlarken 🌿🧴 Yenilikçi renkli Urban Decay, yaratıcılığı ve özgünlüğü teşvik eden Far paletleri ve eyelinerlar gibi makyaj ürünleriyle, kullanıcılara kendilerini ifade etme özgürlüğü sunan Loreal'in diğer bir ürünüdür 🎨💋
Su bazlı formülleriyle öne çıkan, cildi derinlemesine ferah bir hisle nemlendiren Biotherm cilt bakım ürünlerinde su bazlı formülleri ile öne çıkar. Plankton ve diğer doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ürünleriyle, cildin doğal dengesini korumayı hedefleyen bu saf markada tabi ki Loreal'in bir ürünü. 💧🌊
L'Oréal Paris, BB kremler konusunda Maybelline kadar oldukça başarılı.

1. L'Oréal Paris Magic Skin Beautifier BB Cream: Bu BB krem, cilt tonunu eşitleyerek doğal bir görünüm sağlar. Hafif yapısı ve dört farklı özelliği (primer, cilt tonu düzenleyici, antioksidan ve nemlendirici) ile çok yönlü bir üründür.

2. L'Oréal Paris Youth Code BB Cream: Yaşlanma karşıtı özellikleriyle dikkat çeken bu BB krem, cildin daha genç ve taze görünmesini sağlar. Cildi nemlendirir ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

3. L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream: Ciltte doğal bir parlaklık ve pürüzsüzlük sağlarken hafif yapısıyla ciltte ağırlık yapmaz ve gün boyu taze bir görünüm sunar.
Bu BB kremler, günlük makyaj rutininde cildine hem bakım yaparken hem de kusursuz bir görünüm elde edebilirsin. 🌟
Güzellik dünyasındaki yolculuğunda paylaştığım bu bilgilerin sana faydalı olması dileğimle.🌸
İkisiniDe kullandm ama inan bana Pure Beauty CC denediklerimn içinde en iyisi 👍 sadece Watsons Türkiye'de satılıyor sanırım paraben ve alkol içermiyor çok doğal ve cok hafif yüzünde kalıp etkisi sıfır. Güneş koruyucu etkiside ayrı bir hoş fiyat olarakda standart bir fiyat deneyebilirsin
Loreal ile maybelline aynı fabrikadan çıkar. Maybelline bir alt gruptadır sınıf olarak.
Cevap
8Cevap
bence garnier bb krem yağIı ciItIer için oIanı çok güzeI
ikiside aynı firma desem hatta aynı fabrika ürünü desem ya da sen inanma araştır
Bana göre ikisi de aynı marke
Oriflame versek olmazmı :D
Kız arkadaşlar hep Maybelline kullanıyordu
kız arkadaşıma sormam lazım
Fransa olduğu için Loreal
Kesinlikle loreal
Maybelline iyidir
kükürt sabunu.
Tabiikide loreall.
Maybelline candır 👍
Maybelline Newyork
Loreal Paris