Güzellik & Bakım Tesettürlü birine ojeyi yakıştırıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bana göre fikir özgürlüğü. İsteyen istediğini yapabilir. Ben yakıştırıyorum Tesettürlü birine ojeyi yakıştırıyor musunuz? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar...Tesettürlü birisi oje sürmez ki yakışsın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sürenler var Yorumla CooLGuʎ +1 yıl 1 saat falan için sürüyorlar sadece bazıları Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pek umrunda değil aslında bu tarz şeyler herkes istediğini yapabilmeli 0 0 Yorumla
anonimbirflankes Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Yani sürebilirler ama krem renkleri falan bir zahmet kırmızı vs. Renkleri tercih etmesinler 1 0 Yorumla
12Aysun34 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet oje sürmek yanlış değil. Kendi tercihi o yakıştırması gerisinden bana ne 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhabalar...
Tesettürlü birisi oje sürmez ki yakışsın.
Sürenler var
1 saat falan için sürüyorlar sadece bazıları
Aynen
Pek umrunda değil aslında bu tarz şeyler herkes istediğini yapabilmeli
Yani sürebilirler ama krem renkleri falan bir zahmet kırmızı vs. Renkleri tercih etmesinler
Evet oje sürmek yanlış değil. Kendi tercihi o yakıştırması gerisinden bana ne
Mutlu ise banane
Olabilir, yakıştırırım
Genel olarak kadınlarda güzel duran bir şey oje
Tesetturlu kadın neden oje sürsün lo
Yakışır ama uygun olmuyor
Hayır tabıkı
Kadında güzel oluyor
Yatak odasında
Evet yakışıyor.
Hayir
Maalesef