Daha ziyade olgunlaştırır bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

#maybelline
Daha ziyade olgunlaştırır bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

#maybelline
Makyaj kusurları gizleyen maskedir kendini ve yaşlanmayı sevmeyenlerin yardımcısıdır nerede çok makyajlı biri varsa ondan uzak durmayı tercih ediyorum.. başım ağrımıyor
Bunda ilginç bir yaklaşım mantıklı da
Kendini ve cildini seven.. olgun ne istediğini bilen akıllı kadınlar azami hafif makyaj ve nemlendiriciler kullanır önemli yerlerde öyle boya küpüne batanlardan bir çacık olmaz işyerlerinde bile beceriksizdirler dünyayı biz yarattık siz yaşıyorsunuz.. tavrı vardır ifadelerinde.. ben güçlü kadınlardan hoşlanırım ne istediğini bilecekler.. gerekirse sırt sırta vereceğiz ama yıkılmayacağız
Bence Makyaj, doğru teknikler kullanıldığında gençleştirici bir etki yaratabilir. Örneğin, cilt tonunu eşitlemek, kusurları gizlemek, aydınlatıcı kullanmak, allık veya bronzer ile yüz hatlarını vurgulamak gibi uygulamalar cildi daha genç ve taze görünmesine yardımcı olabilir.
Bronzer hiç sevemedim.
Teşekkür ederim <3
Rica ederim canım
30 yaş ve 40 yaş üstü ise daha hafif makyaj yapması gerek. Fazlası onu yaşlandırır. 25 yaş altı ise ağır makyaj yapması lazım, onu da görkemli gösterir.
Cevap
7Cevap
Doğru yapıldığı ve abartılmadıgı sürece genç ve çekici gösterebilir🌸
Evet ama genel itibariyle yaşı büyütüyor gibi
Kesinlikle katılıyorum, ztn bakım olduğu sürece makyaja lüzum kalmaz natural olmak iyidir✨💕
Anlık genc gisterse de zamanla daha çabuk yaşlandığını göreceksin
Muhtemelen
🤗
Vücuduma zarar verir uzak durmak en iyisi. Ve evet yaşlandırır olgunlaştırmaz
Evet o boyutu da var
Makyajın yapılışına göre yaşlı da gösterebilir genç de...
Elbette Buarada seni tekrar görmek ne güzel ❤️
Teşekkürler seni de öyle 🥰
❤️
Beni de öpün 😋
Küçük kız çocuklarını küçük kadın gibi yaptığı aşikar
Evet hiç olmuyor
18 21 arasi kiz cocugu bakiyorsun komedi
olgunlaştırır görüyoruz z kuşağı kadınlarını full makyajsız dışarı adım atmıyorlar ve hepsi nerdeyse 20/22 yaşlardakiler 30/35 gibi görünüyor aynısı
Olgunlastiriyor ama genclesmek uzerine yapilan prof makyajlarlarda var onlar genclestiriyor iste
doğru makyaj kraliçe yapar. yanlış makyaj yaşlandırı
fazla yapılması yaşını büyüten bi etki yaratıyor
Ben de öyle düşünüyorum
Tam tersi cildine daha fazla zarar verir
Evet o yönü de var
Tamamen kadının yüzüne ve makyajın tekniğine bağlı
bu makyaja bağlı bişey..
Zamanla yıprratır fazla yapmamak gerek.
Dozunda olan her şey güzel olur
Olgun..
İkiside olabilir
Ben makyaja karşıyım doğallıktan yanayım