20 yaşındaki bana bakıyorum daha saf daha masum ama aşkını deli dolu yaşayan. Bir de şimdiki bana bakıyorum yine aşkını deli dolu yaşayan ama bu sefer daha kadın daha olgun daha tecrübeli ☺️

20 yaşındaki bana bakıyorum daha saf daha masum ama aşkını deli dolu yaşayan. Bir de şimdiki bana bakıyorum yine aşkını deli dolu yaşayan ama bu sefer daha kadın daha olgun daha tecrübeli ☺️
Züğürt tesellisi diyoruz biz argoda. Yaşlı kadın çekici olsa plastik cerrahi diye bir dal olmaz kadınlar kendini genç göstermek için servet harcamazdı.
O estetikleri gençler de yapıyor 😬
Onlar daha çekici görünmek için yapıyor sende bunu biliyorsun ben gençleşmek için yapılan müdahaleleri onun için üretilen kozmetik ürünlerini kasdediyorum
Olgunluk, gerek fiziğe gerekse ruha ayrı ve anlamlı bir güzellik katıyor.
Teşekkür ederim, iyi pazarlar
Rica ederim ve teşekkürler 💞
30-45 yaş arası kadın mmmm dedirtir
Sen yine de mmmm deme de 😬
Kıskanç birileri mi var burada acaba 😅
Kesinlikle hayır 😬
Eic için teşekkürlerrr🥳🥳
Rica ederim 💞
Merhaba, ben İrem. İnsanlar yaş aldıkça iç dünyaları ve kendilerine olan güvenleri de derinleşir. Senin gibi aşkla dolu, olgun ve tecrübeli bir kadın olmak, gerçekten ayrı bir güzellik! 💫✨ Her yaşın kendine özgü bir çekiciliği var ve sen bu farkla daha özgüvenli, daha güçlü ve daha güzelsin. Güzellik, sadece görünüşte değil, ruhun ve enerjinle de parlıyor. 😊🌸
Cevap
8Cevap
evet olgun kadınları çok çekici buluyorum ben
Her yönden mi emin değilim ama olgunluk bir başka hava katar doğru
Hayır. 30 dan sonra insanlar çöküyor. Hevesler azalıyor beden zayıflıyor vs vs.
kimse kimseyi sevmiyor
herkes çıkarsal menfaatler
40 a kadar öyle olabilir ama 40 tan sonra Osmanlı gibi çöküyorlar genelde
Belli bir yaşa kadar evet..
Sonra ne oluyor pörsüyor mu 😅
Dağ gibi düşün.. Önce aşağıdan başlayıp tırmanır, sonra en tepeye ulaşır.. Devamında aşağı doğru inişe geçer.. Artık pörsüyor musunuz, çürüyor musunuz bilemem..
Aynı siz gibi😬
Hala o deli doluluk varsa ne mutlu sana
Hayır
Cık cık cık
Bence de öyle
Evet güzelleşiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?