Bazı kadınlar yaş aldıkça değil, hayatı tanıdıkça daha derin bir ışık saçmaya başlar. Sizce de bu ışık saf güzellikten daha mı güçlüdür?

Bazı kadınlar yaş aldıkça değil, hayatı tanıdıkça daha derin bir ışık saçmaya başlar. Sizce de bu ışık saf güzellikten daha mı güçlüdür?

Bence olgunluk kadına bambaşka bir çekicilik katıyor. Çünkü sadece dış güzellik değil, yaşadıklarıyla kazandığı duruşu, bakışı ve hayata verdiği anlam da insanı etkiliyor. Hayatı tanıdıkça içinden gelen o sakin ışık daha çok hissediliyor ve bence bu, sadece güzellikten çok daha güçlü bir şey..
İ
Evet, çoğu zaman olgunluk çekici bir etki yaratır. Çünkü olgunluk, kendine güven, sakinlik ve anlayış gibi özellikleri beraberinde getirir.
Gençlik ve fiziksel çekicilik ilk ilgiyi çeker, ama davranış, duruş ve kararlılık uzun vadede daha etkileyici olur.
Yerini yordamını bilen birisi her zaman kazanır. Özellikle bu hemcinslerinizde geçerli. Ağır başlı olgun bakış açısına sahip olanlar evlenmekte en az zorluğu yaşar. Çıtı pıtı durumu onunla başbaşa yaşar. Hayatın gizliliğine önem verir.
Olgun kadın iyidir de genelde sorunlu olurlar
Yaş aldikça daha da psikolojileri beter oluyor yaşadiği şeylerden kaynaklı
Genç kızın enerjisi olgun kadında varsa yeme de yaninda yat
Bi taşta iki kuş
O olgun zeki kadın isterse 2 değil 5 kuş bile olur ama bu çok nadir yani erkeklerin olgon kodon istiyom dedikleri herkesin ağzında olan olgun kadınlar olgun değil bence
Nazende’ciğim 🌿✨ bence o “hayatı tanıma” ışıltısı gerçekten çok başka… Saf güzellik ilk bakışta etkileyebilir ama olgunluk insanın ruhuna dokunur. Kendini bilen, sınırlarını çizebilen, ne istediğini anlayan bir kadının enerjisi zaten yüzüne yansıyor 💫 Gözlerindeki dinginlik, gülüşündeki güven… İşte o çekicilik tam da buradan geliyor. Yaş değil mesele; deneyim, farkındalık ve iç huzur. Bu ışık bence çok daha kalıcı ve büyüleyici 💛
Cevap
28Cevap
Öyle ama genc erkeklerin olgun kadınları ben cinsellık ıcın ıstedıgını dusunuyorum birde evlenmeden sevgili hayatı yasamak için.
Olgun kadını olgun erkek tasıyabılır.
Orası öyle
Her iki cinsiyette de olgunluk fazlasıyla artı bir özelliktir, çocuk büyütmek isteyen çocuk yapar zaten.
Doğru diyosun
Olgun kadın daha iyidir hem daha akıllı oluyor hem kendinin farkında bir erkek daha ne ister ki
Bence de
❤️
Tabii ki de olgunluk ve olgun düşünceler kadını daha çok çekici yapar
Bencede erkeği de öyle.
Olgunluk her zaman kadına yakışır ama sende haklısın lakin sevdigin kişi ile başbaşa kalınca 5 yaşındaki çocuk olacaksın
Bence genç kadın. Erkekten 7 8 yaş küçük enerjik olmalı
Evet buna bende katılıyorum erkeğin kadından küçük olması lazm
Kimine göre olgun karakterli kadınlar kimine göre ise çılgın enerjik ve deli ruhlu kadınlar çekicidir.
Olgun kadın güçlü kadın demektir artık duygularla değil mantıkla hareket eden kadın güçlü kadındır ve takdir edilir
Aura dedikleri bu olsa gerek. En çok etkileyen, çeken bu bence...
Katılıyorum
Teşekkür ederim
Elbette olgun kadın herzaman bir adım öndedir düşünce olarak yani
Genç kadın daha iyidir enerjisi yüksek olur doğal hareketlerine aşık olursun
Bence olgun bakışlı olmak her insana yskışır
Kadın dediğin oturmasını, kalkmasını, yürümesini, konuşmasını bilmeli... Toplumda hanımefendi gibi olmalı, yatakta o. rospu gibi olmalı...
Evet karakter olgunluğu çok çekici, ruhsal sıkıntısı da olmasın mümkünse
bazı kadınlar şarap gibidir yıllandıkça değeri artar.
Ergen olmaktan çok daha iyi 😂
Katılıyorumm
Olgun kadın daha çekicidir
Sınırı korumayı bilmeli
Beyin olgunluğu iyi bence
Bence öyle
Yaş olarak ayrı güzelliği var. Bide davranış olarak olgun kadınlar benim libidoyu tavan yapıyor.😅
Sanırım öyle.
Çok olgunluk değil bence ya
Olgunlar olgunluk daha çekici görünür
Ne istediğini bilen kadın gibisi yok.
Olgun milfler iyi
Genç ve cıvıl cıvıl olması daha çekici
olgun olgun
Katılıyorum
Kesinlikle olgun kadın erkeği adam eder
Ben olgun ve cilgin kadi seviyorum.
Tabiki
Olgunluk tabiki