Güzellik & Bakım O bir makyaj fenomeni! Sence, bir kapatıcıyı hangi özellikleri fenomen yapar? (Sayfa 6) Maybelline New York Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3826 O bir makyaj fenomeni! Sence, bir kapatıcıyı hangi özellikleri fenomen yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
Bukreminabi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Kadınların bu konuda işi gerçekten zor 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Pürüssüzlüğüü mat duruşu en önemlisi yumuşaklığı 0 0 Yorumla
yasiyoruzoyle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 30% +1 yıl çok güzel bir kapatıcı beğeneer kullanıyorum 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Tüm kusurları kapatmalı sivilce yapmamalı 0 0 Yorumla
İsimsizz2443 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Kapatıcı güzel de sünger olmasa keşke 0 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Birçok özelliği yapar mükemmel 0 0 Yorumla
GokhanGungorx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Güzel bir marka olması yeterli olur sanırım 0 0 Yorumla
Gancıkgız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Maybelline kabatıcı seviyom ben de kullanıyorum 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Makyajlı kızları sevmem naturalvseviyorum 0 0 Yorumla
Kadirbey343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Aynen doğrudur en iyi en haklı sensin 0 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Maybeline 1 numaradır şartsız kefilsizm 0 0 Yorumla
Kennyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Arada lazım oluyor, güzel kapatsa yeterli 0 0 Yorumla
Metehn27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Kadınların en çok üzerine düştüğü şey bu 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl İşi ehline bırakıp yorumları okumaya gidiyorum 0 0 Yorumla
kırsakal Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Makyaj dogal olmayan güzellik biçimidir 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Bayanlar için güzel bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
canatakanss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Kapatabiliyor olmazsa Bence yeterli bir sebep 0 0 Yorumla
ucundanaccık Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Kapatabiliyor olması en önemli kriter :) 0 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Farklı olması kesin de detayı çok bilemedim 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Makyaj yapmayı sevmeyen biri olarak anlamıyorum... 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Maybelline New York ile her şey harika 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Hiç makyaj yapmıyorum o yüzden bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kayanfil Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Makyaj yapmak için çok zaman harciyormusunuz 0 1 Yorumla strawselly +1 yıl ne tür bir makyaj olduğundan asılır genelde. gördüğüm kadarıyla günlük makyajlar max 15-30 dakika sürer ama düğün makyajları ve ya başka ağır makyajlar çok sürer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Kızlar daha iyi bilir biz
Makyajın da sınırı olmalı bence
Kadınların bu konuda işi gerçekten zor
Paylaşımınız için teşekkür ederimm
Kız olmak da zor zanaat yani
Pürüssüzlüğüü mat duruşu en önemlisi yumuşaklığı
çok güzel bir kapatıcı beğeneer kullanıyorum
Fondöten kullanmıyorum ki
Pütür olmaması ve kapatması
Kadınlar için iyi bir sunum
Faydalı bilgi olmuş teşekkür
Tüm kusurları kapatmalı sivilce yapmamalı
Bence güzel bilgi teşekkürler
Kapatıcı güzel de sünger olmasa keşke
Makyaj fenomeni enteresan hahaha
Makyaj yapmıyorum teşekkürler
Birçok özelliği yapar mükemmel
Pürüzsüzlük ve nem özelliği
bu markanın kapatıcısı fazla iyi
Ilgi alanim değil olanlar buyursun.
Güzel bir marka olması yeterli olur sanırım
Maybelline kabatıcı seviyom ben de kullanıyorum
Makyajlı kızları sevmem naturalvseviyorum
Bu kadınların işi galiba ((:
Makyaj çok iyi ya 😍😍😍 harika
Aynen doğrudur en iyi en haklı sensin
Belli etmemesi olabilir mi acaba
bu kapatıcı çok güzel bir şey ya
Maybeline 1 numaradır şartsız kefilsizm
Ne olacağı belli olmaz be
Sırf ekranda gorunmesin diye
Arada lazım oluyor, güzel kapatsa yeterli
Yan etkileri olmamalı bence
Kapatacililigin yüksek olmasi
Kullanmadığım için bilmiyorum
Kadınlar için güzel başarılı
Kadınların en çok üzerine düştüğü şey bu
Hiç makyaj yapmadım nerden bileyim
İşi ehline bırakıp yorumları okumaya gidiyorum
Kadınlar için kullanışlı fikirler
Makyaj dogal olmayan güzellik biçimidir
Bayanlar için güzel bir paylaşım olmuş
Parasının hakkını veriyorsa
Makyaj bence altadmacilik
Bilmiyorum hiç makyaj kullanmadım
Kapatabiliyor olmazsa Bence yeterli bir sebep
Mükemmel kalitede makyaj malzemeleri
Maybelline candır 😏 gerisi heyecan
Kapatabiliyor olması en önemli kriter :)
Alerjik olmaması diyebilirim.
Farklı olması kesin de detayı çok bilemedim
Makyaj yapmayı sevmeyen biri olarak anlamıyorum...
Benim olmazsa olmazım kapatıcı
Teşekkürler yazı için ❤️ ❤️ ❤️
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Maybelline New York ile her şey harika
Hiç makyaj yapmıyorum o yüzden bilmiyorum
Teşekkürler paylaşım için
Makyaj yapmak için çok zaman harciyormusunuz
ne tür bir makyaj olduğundan asılır genelde. gördüğüm kadarıyla günlük makyajlar max 15-30 dakika sürer ama düğün makyajları ve ya başka ağır makyajlar çok sürer