Hepimizin bildiği gibi, makyaj dünyası birçok renk, ton ve seçenek ile dolu. Ama bir ürünün diğerlerinden sıyrılıp "fenomen" olması, işte orası bambaşka bir hikaye! 🤩
Bir kapatıcının fenomen olmasını sağlayan nedir, hiç düşündün mü? Evet, belki "kapatıcı" özelliği ilk sırada gelir. Ancak bunun yanında birçok başka özellik de önem kazanıyor. Nasıl mı? Hadi gel, birlikte inceleyelim! 🧐

Sence, bir kapatıcıyı hangi özellikleri fenomen yapar?
❤️ Seni koyu halkalardan kurtarmalı, üstelik bunu yaparken ince çizgilerini de ustalıkla gizlemeli!
❤️ İkonik sünger ucuyla kolay ve pratik uygulama imkanı sunmalı.
❤️ 12 saat nemlendirme* etkisi ile makyajının daha doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı olması da önemli. Bu da doğal görünüm severler için çok ideal bir özellik. 👀 😉
❤️ Bir kapatıcının fenomen olabilmesi için sadece bunlar yetmez. Onunla gerektiğinde kontür yapabilmeli, cildini aydınlatabilmeli ve kusurlarını gizleyebilmelisin.Tüm yüzüne rahatlıkla uygulayabilirsin. Sen nasıl istersen! 🥳
İşte tüm bu özelliklere sahip makyaj fenomeni bulundu: Maybelline Instant Eraser Nemlendirme Etkili Kapatıcı ✨🤩
12 saate kadar nemlendirme etkili* Instant Eraser Kapatıcı'yı şimdi dene!

O bir makyaj fenomeni!
Maybelline Instant Eraser Nemlendirme Etkili Kapatıcı ile kendini ifade etmenin tam sırası! Kendine güven, çünkü sen de bir makyaj fenomenisin! 🧚🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Selamlar herkese 🙋♀️
Bir kapatıcıda aradığım tüm özellikleri Maybelline Instant Eraser Nemlendirme Etkili Kapatıcı'da bulduğumdan bahsetmek istiyorum.
Koyu halkalarımı etkili bir şekilde kapatıyor ve capcanlı, doğal bir görünüm elde etmemi sağlıyor. Cildim daha parlak ve aydınlık oluyor.
Makyaj malzemelerim arasında en en en sevdiğim, canım kapatıcım. Onsuz dışarı adım bile atmıyorumm. 🥰
Makyaj fenomeni olmanın hakkını sonuna kadar veriyor. Kusurlarımı pürüzsüz bir şekilde yok ediyor ve uzun süre nemlendirme sağlıyor. Favori kapatıcım benim 🥰
Sünger ucu sayesinde diğer kapatıcılara fark atıyor. Severek kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Denemeyen denesin, Maybelline Instant Eraser Nemlendirme Etkili Kapatıcı ile kusurlara bay bay desin ❤️
Bir kapatıcıyı makyaj fenomeni yapacak en önemli özellik cilt kusurlarını kusursuz bir şekilde gizlemesi bence :) Kusursuz bir görünüm sağlamasına, kolayca uygulanabilir olmasına özellikle dikkat ediyorum. Yani Maybelline Instant Eraser benim için de kesinlikle bir Fenomen!
Cildimi pürüzsüz bir şekilde gösterdiği için makyaj çantamın vazgeçilmez ürünü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim :) Benim gibi cilt problemlerinden rahatsız oluyor, gizlemek istiyorsanız sizin de memnun kalacağınıza eminim.
Sünger ucu sayesinde uygulama da oldukça basit hale geliyor. Üstelik kullandıktan sonra cildim daha parlak görünüyor, bunu çok seviyorum 😍 Nemlendirici özelliği sayesinde cildim kurumuyor, gün içinde çok rahat hissediyorum. Tek kelimeyle mükemmel, herkese tavsiye ederim 💃
Tüm yüze uygulanabilir olması ve çizgilere dolmaması bir kapatıcıdan en büyük beklentimdir. Cildim ve göz altlarım problemli olmadığı için (maşallah diyim tü tü tü) tüm yüze fondöten uygulamayı sevmiyorum. İnce yapılı bir kapatıcıyı az miktarda tüm yüzüme yaymayı seviyorum cildim yağlı olduğu için en azından dengeliyor.
Maybelline Eraser bu konuda benim bebekim, yıllarca kaç tüp bitirdim Allah bilir saymadım kizçelerim. Bu serinin bronzer rengi var o da harika yaz aylarinda favorim onu da deneyebilirsiniz. ♥️
Merhaba,
Bence bir kapatıcıyı fenomen kapatıcı yapacak özellikleri şunlardır:
Kontür yapmasina olanak sağlaması nasıl yani normalde engeller mi ki
Bir kapatıcıyı dertlerimi bile kapatacak kadar iyi kapatıcılığı olan kapatıcı fenomen yapar 😄
Tabi bunun yanı sıra; "ürünün yapısı, kolay sürümü, kolay dağılması ve emilmesi, cilde zarar vermemesi" önemli etkenler. Bu özelliklere en uygun olan kapatıcı da benim için "Maybelline instant anti age eraser kapatıcı 💖". Mükemmel ürün 🤌🏻
Aradaki çizgilere de dolmaması lazım ya genel olarak kapatıcı lardaki en büyük problem bu çizgilere doluyorlar belli bir yerden sonra.
Bir kapatıcıyı bir makyaj fenomeni yapabilecek birkaç önemli özellik bulunabilir. Makyaj dünyasında fenomen olmak için kapatıcıda şu özelliklerin önemli olduğunu söyleyebiliriz:
1. Kaliteli ve Etkili Performans: Fenomen olmak için kapatıcının etkili ve kaliteli performans göstermesi önemlidir. Ciltteki kusurları, göz altı halkalarını ve lekeleri başarılı bir şekilde örtmelidir.
2. Uygun Renk Seçenekleri: Kapatıcının farklı cilt tonlarına uygun geniş bir renk yelpazesine sahip olması gerekir. Farklı cilt tonlarına hitap eden renk seçenekleri, daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar.
3. Uzun Süre Kalıcılık: Kaliteli bir kapatıcı, uzun süre dayanmalı ve ciltte bozulmadan kalabilmelidir. Tüm gün boyunca makyajın taze ve pürüzsüz kalmasını sağlar.
4. Hafif ve Doğal Yapı: Günümüzde doğal ve hafif makyaj trendi ön plandadır. Fenomen olmak için kapatıcının hafif ve doğal bir yapıya sahip olması tercih edilebilir.
5. Cilt Dostu Olması: Hassas ciltlere sahip kişilerin de kullanabileceği, cilde zarar vermeyen ve alerji yapmayan bir formül olması önemlidir.
6. Kolay Uygulanabilirlik: Kapatıcının kolayca uygulanabilmesi ve düzgün bir şekilde dağıtılabilmesi önemlidir. Böylece kullanıcılar pratik bir şekilde makyajlarını yapabilirler.
7. Ünlü ve Etkili Kullanıcılar: Fenomen bir kapatıcının arkasında etkili ve ünlü kullanıcıların olması, ürüne olan ilgiyi artırabilir ve daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir.
8. Sosyal Medya Etkisi: Sosyal medya platformlarında yaygın ve popüler olan bir kapatıcı, fenomen olma şansını artırabilir. Kullanıcıların ürünü deneyimlerini paylaşması ve olumlu yorumlar bırakması, ürünün yayılmasını sağlayabilir.
Sonuç olarak, bir kapatıcıyı fenomen yapacak özellikler kaliteli performans, uygun renk seçenekleri, uzun süre kalıcılık, hafif ve doğal yapı, cilt dostu olma, kolay uygulanabilirlik, etkili kullanıcılar ve sosyal medya etkisini içerebilir. Bu özellikler, ürünün daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve popülerlik kazanmasını sağlayabilir.
Fenomen bir kapatıcı, makyaj dünyasında büyük bir etkiye sahip olmak için bir dizi önemli özelliği içerir. Kalite, her şeyden önce gelir. Kapatıcının etkili bir şekilde kusurları kapatması, cilt tonunu eşitlemesi ve uzun süre dayanması gereklidir. Ayrıca, geniş bir renk yelpazesine sahip olması, farklı cilt tonlarına uygun seçenekler sunması önemlidir.
Doğal ve pürüzsüz bir bitiş, ciltte aşırı katman oluşumunu engeller ve doğal bir görünüm sağlar. Kapatıcılar, cilt sağlığına önem veren içeriklerle formüle edilmeli ve ciltte alerji veya tahrişe neden olmamalıdır. Hipoalerjenik ve vegan seçenekler, alerjiye yatkın veya hayvan ürünlerini tercih etmeyen kullanıcılar için de önemli bir tercih sebebidir.
Ünlüler veya makyaj artistleri tarafından tavsiye edilen kapatıcılar, güvenilirlik ve etkinlik açısından büyük bir itibara sahiptir. Ancak, bu özelliklerin yanı sıra uygun fiyat da önemli bir faktördür. Kaliteli bir kapatıcının uygun fiyatlı olması, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmesine yardımcı olur.
Bu özellikler bir araya geldiğinde, kapatıcılar popülerlik kazanır ve makyaj tutkunları arasında fenomen haline gelir. Mükemmel kapatıcı, kullanıcılara güven verir ve kusursuz bir görünüm elde etmelerine yardımcı olur, böylece kapatıcının etkisi uzun süre unutulmaz kalır.
Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş diyebilirim. 🥳 Tabi ki de Maybelline Çok kaliteli bir marka genel olarak da ne çok bilindik ve kullanılan ürünlerden birisidir. Bir kapatıcıyı kaliteli yapan birçok faktör vardır, öncelikli olarak iyi bir kapatıcı Kapatıcı, cilt kusurlarını etkili bir şekilde kapatabilmelidir. Kapatıcı, ciltte ağırlık yapmamalı ve kolayca sürülmelidir. Kapatıcı, cilt tonuna uygun olmalıdır. Kapatıcı, gün boyunca dayanıklı olmalıdır..
Mesela Makyaj yaparken kullandığınız kapatıcının kalitesi, makyajınızın genel görünümünü etkileyecektir. Kaliteli bir kapatıcı, cilt kusurlarını kapatarak daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlar.
Kapatıcı seçerken cilt tipinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yağlı ciltler için mat bitişli kapatıcılar, kuru ciltler için ise nemlendiricili kapatıcılar tercih edilmelidir. bu yüzden de çoğu kadının tercihi tabi ki de Maybelline New York oluyor 🥳
1. Kaliteli ve Etkili Performans : Fenomen olmak için kapatıcının etkili ve kaliteli performans göstermesi önemlidir. Ciltteki kusurları, göz altı halkalarını ve lekeleri başarılı bir şekilde örtmelidi. 2 . Uygun Renk Seçenekleri : Kapatıcının farklı cilt tonlarına uygun geniş bir renk yelpazesine sahip olması gerekir. Farklı cilt tonlarına hitap eden renk seçenekleri , daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar. 3 . Uzun Süre Kalıcılık : Kaliteli bir kapatıcı , uzun süre dayanmalı ve ciltte bozulmadan kalabilmelidir. Tüm gün boyunca makyajın taze ve pürüzsüz kalmasını sağlar. 4 . Hafif ve Doğal Yapı : Günümüzde doğal ve hafif makyaj trendi ön plandadır. Fenomen olmak için kapatıcının hafif ve doğal bir yapıya sahip olması tercih edilebilir. 5 . Cilt Dostu Olması : Hassas ciltlere sahip kişilerin de kullanabileceği , cilde zarar vermeyen ve alerji yapmayan bir formül olması önemlidir.6 . Kolay Uygulanabilirlik : Kapatıcının kolayca uygulanabilmesi ve düzgün bir şekilde dağıtılabilmesi önemlidir. Böylece kullanıcılar pratik bir şekilde makyajlarını yapabilirler. 7 . Ünlü ve Etkili Kullanıcılar : Fenomen bir kapatıcının arkasında etkili ve ünlü kullanıcıların olması , ürüne olan ilgiyi artırabilir ve daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir. 8 . Sosyal Medya Etkisi : Sosyal medya platformlarında yaygın ve popüler olan bir kapatıcı , fenomen olma şansını artırabilir. Kullanıcıların ürünü deneyimlerini paylaşması ve olumlu yorumlar bırakması , ürünün yayılmasını sağlayabilir Sonuç olarak, bir kapatıcıyı fenomen yapacak özellikler kaliteli performans, uygun renk seçenekleri, uzun süre kalıcılık, hafif ve doğal yapı, cilt dostu olma, kolay uygulanabilirlik, etkili kullanıcılar ve sosyal medya etkisini içerebilir. Bu özellikler , ürünün daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve popülerlik kazanmasını sağlayabilir. . .
Yıllar önce kullandım bu kapatıcıyı. İlk çıktığı zamanlar, 20 tl ye almıştım😅 kapatıcıdan ziyade tüm yüzüme pıt pıt azıcık uygulayıp fondöten gibi kullanıyordum. Aşşşırı memnundum. Uzun yıllardır kapatıcı kullanmadım, o da bitince tekrar satın almadım. Bu ara tekrar kapatıcı almayı düşünüyorum ama açıkcası instant anti age ile infaillible more than arasında kaldım. Yine kapatıcıdan ziyade tüm yüze pıt pıt uygulayıp kusurları kapatmak istiyorum. İkisini de kullanan varsa beni yönlendirirse çok mutlu olurum😅
Bence, bir kapatıyıcı fenomen yapıcak en önemli unsur ürünün markasıdır.
Kaliteli bir marka demek iyi bir kapatıcı demektir.
İyi bir kapatıcı cildin gözeneklerini tıkayıp cildin hava ile temasını kesmez.
İyi bir kapatıcı havanın sıcak ortamında yüze uygulanmış olsa dahi cilt yüzeyinde boncuk boncuk bir terleme oluşturmaz.
İyi bir kapatıcı üzerindeki kıyafete bulaşmaz.
İyi bir kapatıcı gün boyunca sıcak-soğuk her türlü koşulda yanındır.
Yarı yolda asla bırakmaz
İyi bir kapatıcı ciltte doğal bir görünüm sağlar
Boyun bölgesindeki cilt ile uyum sağlar.
İyi bir kapatıcı yapılan makyajı her daim. profesyonel gösterir.
Bunlarda benim Maybelline 16 saat dudakta kalıcı özelliğe sahip yapışmaz bulaşmaz dağılmaz
En sevdiğim gün boyunca dayanıklı canım rujlarım😍
Merhabalar, fiyatı çok artmış olsa dahi, severek kullandığım tek kapatıcı. Ofiste, makyaj çantamda hiç ayırmıyorum.
Ve bitmişti, trendyol üzerinden 5 Temmuz da hemen sipariş verdim 🩷
Bir kapatıcıyı dokusu ve kusur gizleme yeteneği fenomen yapar. İnstant eraser’ın olumlu yorumlarını görerek deneme için aldım gerçekten cilt rengiyle bütünleşmesi ve dokusu çok güzel ancaktek kullanınca yüzde pütürlü bir duruşu var yüzde. O görüntüyü çok sevemedim, kadifemsi bir görünüm verseydi kesinlikle onda on bir ürün olurdu🌸
Cilt tonu ile uyuşması, tuhaf durmaması. Ciltte kuruma ya da yağlanma yapmaması. Tabii ki en önemlisi amacına hizmet edip iyi bir kapatıcı özelliğe sahip olması. Son olarak da ciltte ağırlık hissi oluşturmaması ve uzun saatlerce durduğunda rahatsızlık vermemesi, kolay akmaması.
Çok güzel içerikler, üstelik kadınlarımız için de çok güzel bilgiler olduğunu söylemek yanlış olmaz. Herşeyden önce kadına değer kıymet vermek onun güzel olduğunu söylemek kısımları her zaman mutlu eder, o yüzden güzel kadınlar daha da güzel olması için güzel bilgiler
Bir kapatıcıdan beklentilerim:
Eşit bir cilt tonu sağlaması.
Koyu lekeleri, pigmentasyonları, akne izlerini vb. kapatmaya yardımcı olarak lekesiz bir görüntü sağlaması.
Yüz hatlarımı belirginleştirmesi.
Doğal bir görüntü sağlaması.
Renk eşitleme.
Cildime ışıltı katması.
Astar olarak kullanımı, bu sayede daha kalıcı makyaj yapmamı sağlaması.
Benim aklıma gelenler bunlar. Ve Maybelline beklentilerimi karşılıyor, teşekkürler. 🐣
Bir kapatıcıyı fenomen yapabilecek özellikler genellikle performansı ve kullanıcı deneyimini geliştiren özelliklerle ilişkilidir. Bana göre bir kapatıcıyı fenomen yapabilecek iki özellik şöyledir:
Mükemmel kapatma gücü: Kapatıcının, ciltteki kusurları, koyu halkaları ve diğer cilt problemlerini etkili bir şekilde kapatma gücü önemlidir.
Uzun süre dayanıklılık: Fenomen bir kapatıcı, gün boyunca kalıcı olmalı ve ciltte okside olmadan, bulaşmadan ve bozulmadan kalabilmelidir.
Fondöten'nin cilt tonuna uyumu ve kapatıcı sürüldüğü anlaşılmayacak derecede kaliteli olmasıda fenomen yapar yani çok popüler olur tüm kadınlar kullanmak ister. Birde dünyaca bilinen kozmetik marka oluşu
Bu hatun çok başarılı..
https://www.instagram.com/reel/CwavZVIM_s1/?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==