Güzellik & Bakım O bir makyaj fenomeni! Sence, bir kapatıcıyı hangi özellikleri fenomen yapar? (Sayfa 5) Maybelline New York Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3826 O bir makyaj fenomeni! Sence, bir kapatıcıyı hangi özellikleri fenomen yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Kapatması yeterli sohbet edecek değil ya 😅 0 0 Yorumla
beyazorkide49 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık 🙂 0 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş yaratıcıı tebrik ederim çalışmanızı 0 0 Yorumla
Elif0100 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bayılıyorum bu kapatıcıya o kadar doğal ki 0 3 Yorumla Redondo +1 yıl @Elif0100 onlarla kusurlarınız kapandı sanıyorsunuz 🤣 Yorumla Elif0100 +1 yıl @Redondo pek kusurum yok zaten yüzümde Allah'a şükür ufak dokunuslar için yeterli oluyor ☺️ Yorumla Redondo +1 yıl Güzellik önemli hatlar iyi olmalı. Kusur yoksa bile sıradan oluyorsunuz. Ha Ayşe ha Fatma oluyor sonra Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Yağlanma yapmıyorsa kapatıyorsa fenomendir 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Doğallığı bozmadan kusur kapatıcı bir fenomen :) 0 0 Yorumla
Elif-im Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çizgilere dolmaması göz altını iyi kapatması 0 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Bu sitede ilginç bilgiler ediniyorum 😂 0 0 Yorumla
Kur0miiwq Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 75% +1 yıl kapatıcı ihtiyacı duymuyorum cildim güzel 0 0 Yorumla
UfukAlabay Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Makyaj sevmiyorum makyaj kadına yakışmıyor 0 0 Yorumla
bupartiideteksin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 36% +1 yıl Algoritma rahatlıkla fenomen yapar :) 0 0 Yorumla
İrfan0134 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş... 0 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Sivilceleri falan kapatsın o zaman olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bi çalışana sormuştum sizce hangi rengi olur rengimle alakasız bi şey vermişti hahahsdhs 0 2 Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Zamanında Watsons ve gratiste çalıştım. Önerim asla orada çalışanların önerilerini dinlememen😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağolun😂 Yorumla
Gizemlii_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Kadınlar için faydalı bilgiler teşekkürler 0 0 Yorumla
NergizSan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl tum yuze uygulanabilir olmalidir benceee 0 0 Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Çirkin kadın yoktur az makyaj vardır 0 0 Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Kapaticiligi iyiyse uzun süre kalıyorsa iyidir 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Doğal güzellik en iyisi. Doğala en yakın görünen 0 0 Yorumla
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Hic anlamam bu işler hayırlı işler diyim:) 0 0 Yorumla
realistgirl11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Makyaj yapmıyorum bilgim de yok çok fazla 0 0 Yorumla
Mikasaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl 12 saate kadar nemlendirebiliyor olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle yoğunluğu yapar ve göz altını doldurmaması lazım gün sonuna kadar idare etmesi lazım 0 0 Yorumla
DoğrusözlüAdamX Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık.. 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Çok fazla kullanmadığım için yorum yapamıyorum 0 0 Yorumla
KediBanu1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Ten rengine uyumlu ve kaliteli olması yeterli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
kapatması :D parlak olması ;)
Bir bayani kosteren makyaj dır zaten
Kapatması yeterli sohbet edecek değil ya 😅
ilgimi çekmiyor bu post maalesef
Kapatıcı olması fenomen yapar
Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık 🙂
Çizgilere dolmaması fenlmen yapar
Kapaticiliginin yüksek olmasi
Makyajlar rahatsız edici düzeyde fazla yapılmaya başlandı
Makyaj çok mu güzel acaba
Güzel olmuş yaratıcıı tebrik ederim çalışmanızı
Bayılıyorum bu kapatıcıya o kadar doğal ki
@Elif0100 onlarla kusurlarınız kapandı sanıyorsunuz 🤣
@Redondo pek kusurum yok zaten yüzümde Allah'a şükür ufak dokunuslar için yeterli oluyor ☺️
Güzellik önemli hatlar iyi olmalı. Kusur yoksa bile sıradan oluyorsunuz. Ha Ayşe ha Fatma oluyor sonra
Yağlanma yapmıyorsa kapatıyorsa fenomendir
Hmmm beğendim güzelmiş ☺️
Doğallığı bozmadan kusur kapatıcı bir fenomen :)
Çizgilere dolmaması göz altını iyi kapatması
Makyajda fenomenlikmi olurmus
Bu sitede ilginç bilgiler ediniyorum 😂
Pahalı be abla ne yapacağız
kapatıcı ihtiyacı duymuyorum cildim güzel
Makyaj sevmiyorum makyaj kadına yakışmıyor
Algoritma rahatlıkla fenomen yapar :)
Faydalı paylaşım teşekkürler
Gözenekleri iyi kapatması gerekiyor
Kapatıcının ten rengi ile uyuşması
Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş...
Danla Biliç candır gerisi heyecan
Sivilceleri falan kapatsın o zaman olur
Bi çalışana sormuştum sizce hangi rengi olur rengimle alakasız bi şey vermişti hahahsdhs
Zamanında Watsons ve gratiste çalıştım. Önerim asla orada çalışanların önerilerini dinlememen😅
Sağolun😂
Kadınlar için faydalı bilgiler teşekkürler
Makyaj kadını çok değiştiriyor.
tum yuze uygulanabilir olmalidir benceee
Çirkin kadın yoktur az makyaj vardır
Kapaticiligi iyiyse uzun süre kalıyorsa iyidir
Doğal güzellik en iyisi. Doğala en yakın görünen
Hiç bir fikrim yok. Ama kapatsa fena olmaz
Makyaj dolandırıcılıktir net 🤣🤣
Maybeline kaliteli bir markadır.
Güzel bir anlatım teşekkürler
Hic anlamam bu işler hayırlı işler diyim:)
Makyaj yapmıyorum bilgim de yok çok fazla
Lekeleri kapatıyorsa fenomen üründür
Kadınlar güzel makyaj yapar
Tam bir fenomen tipi var zaten
Pek hakim olduğum bir konu değil
12 saate kadar nemlendirebiliyor olması
Bu konuda net Bir fikrim yok
Hiç makyaj yapmıyorum yaa
İyi bir kapatıcı olmalı bence
Kesinlikle yoğunluğu yapar ve göz altını doldurmaması lazım gün sonuna kadar idare etmesi lazım
Iyi kapatmasi dlaksmcjskalsnx
çok güzel ürünleriniz var
Kapatması ve doğal durması.
Bilgilendirici olmus tsklere
ciltt kalip gibi durmamasi
Her zaman işini düzgün yaparak
Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık..
Çok fazla kullanmadığım için yorum yapamıyorum
Güzel malzemeden kullanmak için
Ten rengine uyumlu ve kaliteli olması yeterli