Far ne? Rimel ne? Kalem ne? Alaylaynaynır ne? Bunların hepsi sürme değil miydi?
Çok fazla bilinmezlik var.
Far ne? Rimel ne? Kalem ne? Alaylaynaynır ne? Bunların hepsi sürme değil miydi?
Çok fazla bilinmezlik var.
Ben biliyorum evet. yani her şey değil tabi ki de ama kişilik karakter özellikleri olarak ya da türk kızları nelerden hoşlanır neleri sever bunları biliyorum genelde kendileri bilmiyor ama
Cevap
1Cevap
erkekler bunları bilmeseler de olur bence örneğin eyeliner ne highlighter ne bir erkek bilmesede olur açıkcası bilse karşımda ki erkek daha çok tuhafsarım ne gerek var yani
Iş yerinde bir kıza, gözlerin kleopatra gibi olmuş dedim, eyalanır çektim dedi adı her neyse işte. Ordan esti
Knk bilseni nolcak makyaja ilgisi olan erkeklerdensen okey de diğer türlü bilmenin bir faydası yok
Ilerde neye para harcadığımı ve niçin harcadığımı bilmesem de olur diyorsun 😄
Aman al der alırım, banane gerisinden
E biz zahmet kendisi alsın makyajını da bu ne böyle. Hem öyle bir durum da olsa uçuk paralar gidiyorsa almicaksin bu kadar basit.
Uçuk paralar olmaz umarım. Ufak tefek harcamalar göze görünmez. Mesela aylık 1000 gibi
İyi de her ay makyaj malzemesi mi alınır ne saçma her gün profesyonel makyaj mı yapıyor. Aldığın bir ürün bile aylarca gider her gün de surulmuyor zaten aynı ürün o yüzden aylık şu kadar makyaj parası gider falan düşüncesi aşırı saçma
Bağırıyorsun ama ben genel gider olarak söyledim. Ben ne bileyim bir kadının aylık kişisel bakım, süs, elbise gideri ne kadar olur? Tahmini söyledim.
Bagirmiyorum ya 😂 sadece sizi böyle kandirmalarina izin vermeyin her ay bilmem ne şu kadar masrafım olur falan diyorlarsa kanmayın yani
Bunun kuaförü var, ağdası var, lazeri var, pedi var. Allahım sans tekrar şükürler olsun erkek olduğum için
Ben de pek bilmiyorum.
Öğrenirsin ilerde sen de
Otuzumda ne gerek var. Zaten makyaj yapmadığım için gerek duymuyorum ezberlemeye.
Makyaj yapmayan kıza rastlamak, Anadolu parsı görmek kadar zor
Bence fuzuli masraf. Bir küçük ruja seksen veriyor arkadaşım. Bunları yaparken giden zaman, temizlerken giden zaman, cildi bozmasın diye ek bakım için giden zamanla insan neler yapar
Benim kız versiyonum gibi konuştun.. Eski sevgilim öyle bir makyaj yapardı ki zannedersin babası Dyo ile ortaklık kurmuş. Yüzü İzel gibi olmuştu en son, o sıra ayrıldık şükür
ben hepsini biliyorum
Bayan kuaförü müsün?
değilim tabii ki hiç alakam bile yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?