Erkekleri anlamak kolay mı? Kolay ise neden bu kargaşa :D

Erkekleri anlamak kolay mı? Kolay ise neden bu kargaşa :D

Sizce erkekler kadınları yeteri kadar anlıyor mu? diye sorasım geldi 😂iletişime açık her kadın aklı başında her erkek tarafından anlaşılabilir, yeter ki iki taraf da birbirine dürüst olsun. farklı türleriz. artılarımız, eksilerimiz, biz karmaşık canlılarız. mühim olan farklılıklar içerisinden ortaya güzel bir yapı koymak. abartmamak lazım. ne demiş arthur schopenhauer ;
"bunca gürültü patırdı niye? niye bunca itiş kaçış, tepinme, korku, endişe ve dert? sonuçta amaç, sadece her bir mecnun'un kendi leyla'sını bulması değil mi?"✌️😜
Eğer bu erkek kadının oğlu veya kardeşi ise gayet güzel anlıyor. Diğer sorunda kadınların maddiyat düşkünü olmasından bahsetmiştim. Şimdi gelelim erkeklere... Erkeklerde de kadın düşkünlüğü vardır. Kalpleri tek bir kadın için atsa da penisleri her kadını ( anne baci hala teyze nine hariç) ister. Annen ve kızkardeşin de senin bu eğilimine hak verir hatta becerdigin her kız için seninle gurur duyarlar. Ama iş diğer erkeklere gelince erkeklerin hepsi sapik srfsiz derler. 🤣
Buralarda çok başlık çok yorum gördüm kızların erkeklerle ilgili anlamadığı şeylere dair ve anladım ki biz hep erkekler kadınları anlamıyor diye düşünsekde aslında tam aksi kadınlar meğer hiç mi hiç anlamıyormuş. Bu yüzden sürekli yanlış tercihlerde bulunuyorlar bu yüzden sürekli ilişkilerinde sorun yaşıyorlar bu yüzden sürekli ikna edemiyorlar ve bu yüzden kafadar olamıyorlar. Çoğunluk böyle
Diğer erkekleri bilmem ama beni anlamıyorlar, anlamak içinde bir çabaları yok, genel olarak erkeklerin kadınları anlamaya çalıştığı kadar, çok zor değilken kadınlar erkekleri anlamaya çalışmıyor.
Cevap
31Cevap
Erkekler açık değil ki aynı Sezen Aksu gibisiniz mübarek hiçbir şey anlatmayalım ama herkes bizi anlasın derdindesiniz kxjxjdj
Kadını erkeği yok bu işin. Bence kimse kimseyi anlamıyor..
Anlamıyorlar
bence iki tarafta birbirini anlamıyor kardeşim her iki tarafta kendi isteklerinden dolayı gözleri kör kulakları sağır
Ben kendi adıma anlıyorum bence. Çünkü eve kolaydır erkekleri anlamak. Çünkü basit düşünürler çok zorlamaya gerek yok 😊
Herkes herkesi anlıyor ama işine geldiği gibi çeviriyor kargaşada burdan cikiyor işte..🤷
Tabi ki de haklı olucak😎💅
Sakinleştim şu an😂😂💃
Kadınlar anlıyor hemde çok iyi anlıyor. Kargaşanın nedeni erkeğin kadını anlamaması. Erkekler kadınları dinlemiyor bile. Adımız çok konuşuyorsuna çıktı çünkü. Kaybedince de diz dövmeye başlıyorlar erkekler. Hepsi olmasada bazılarınız öyle yani.
Eskiden olsa hayır derdim ama son zamanlarda erkekler kadınları daha iyi anlıyor sanki
Sanırsam😂
Yaa yanlış okumuşumm :( özür dileyerek birdaha cevaplamak istiyorum. Kadınlar erkekleri pek anlamıyor, net.
Ajdjwjd hayır yine anlamıyor derdim😄
İki tarafta aslında birbirini anlamak istese anlar. Ya anlamak istemiyorlar ya da istediği gibi anlıyorlar insanları anlamak o kadarda zor değil bence sadece belkide yaşadıklarını bir nebze anlayamazsın ama empati kurularak o da halledilir.
Yaradılışımız, düşünme biçimimiz, olaylara bakış açımız ve kavrayışımız farklı, bu yüzden ne kadınlar erkekleri anlayabilir ; ne de erkekler kadınları 😏
kadınlar çok üst boyut düşünüyor nerdeyse uzaylı gibi siz çok basit düşünenler olduğunuz için bunu hesaba katması biraz iniş istiyor ona da yeteneği olanlar anlayabiliyor
Anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Erkek beyni kadının ki gibi işlemiyor, daha basit ama sorun şu ki erkekler kadınları anlamadığı için tam olarak iletişim kopukluğu oluyor.
Erkekleri anlamak kolay da herkes anlayamıyor ondandır.
Kadınları çözmek zor yani bazı hemcinslerimi yani ehehem🤷♀️
Ilk kez anasayfama düştün elime😆
Anlamıyorlar, çoğu da anlamak istediği gibi anlıyor.
Erkekleri anlamayan kadınlar da var, bazıları gerçekten zor, anlaşılmıyorlar.
Biz anlıyoruz da erkekler bizi anlamıyorr
Anlatamam dedikodu çıkar 😂
Burada neden anlatayım 😼
İki tarafta birbirini anladıkları halde anlamamayı tercih ediyor.
Çoğu insan birbirini anlamıyor. Cinsiyet olayı değil şahsiyet olayı. İnsanlar gerçeklerden kaçıyor. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar.
Aslında erkekleri anlamak kadınlara göre daha kolay çünkü bizimki kadar karmaşık düşünmüyorlar çoğu zaman. Genelde net oluyorlar. Ama duygularını belli etme konusunda kadınlardan daha kötü oldukları için anlaşılamama sorunları olabiliyor.
Kadınlar anlaşılmayı bekliyor ve kendilerini bile anlamıyorlar ki bizi anlasınlar. O östrojen var ya dünyayı sallıyor.
Erkekleri anlamak için basit duşünebilmek gerekiyor bazen insan 8 yaşinda çocuğun aklına inemediği için zorlaşabiliyor
Erkekleri anlamak kolay. Düz mantıklı insanlarız. Düşündüğümüzü söyleriz. Kadınların düşündükleri farklı söyledikleri farklı olur genelde
İki tarafta sorunlu anlamıyorlar valla. Ama erkeklerin beklentisi bence daha yüksek. Bazıları diyimde saldırmasınlar.
erkekleri anlamaya çalışmak için yaklaşamıyoruz, aklınız sürekli cinsellik de olduğu için.
Anlamıyor kadınlar hiç anlamıyor anlamak istedikleri gibi
tam anlıyoruz diyoeuz haydaaa bir şey oluyor başa dönüyoruz
yapıyoruz bir şeyler işte
Karnını doyur kumandayı ver TV nin önünden çekil diye birsey vardi bir ara😅😅😅
Kadınları anlamak gerçekten zor. Erkeklerin bizi yeteri kadar anlaması imkansız.
Kadınlar erkekleri anlamıyor erkeklerde kadınları 😏
Herkes olaya kendi penceresinden baktığı için kimse kimseyi anlamıyor.
Anlayan da var, anlamayan da, ama anlamayan çoğunlukta.
Anneannemin kızlık zamanından kalma taktiklerle idare ediyoruz işte..
Anlamiyorum cok düz olmalarina ragmen cok karisiklar
Akilli bir kadin bir erkegi cok kolay bi sekilde evirip cevirip dedigini yaptirabilir. Erkeklerin cogu saftir cunku
Yapiyorum zaten 🤗 ama kotu anlamda demiyorum.
Ya insan konusmayi bilmeli. Mesela ben bir derdim olunca veya onun derdi olunca acik acik konusalim derim, dinlerim.
Mesela itiraz etme huyu vardir. Baslaeda nasil basa edecegimi bilmedim. Ne desem once itiraz eder sonra tamam derdi. Huy edinmis. Bu beni yormaya basladi. O daha itiraz etmeden bi yolunu bulup ona tamal dedirtmeye baktim, ki basardim da.
Mesela benim az yememe surekli diyet yapmama cok karisir. Vitamin eksikligi demir eksikligi almis basini gidiyor sen hala zayiflama pesindesin diye aylarca basimin etini yedi. Aldim karsima konustum adam akilli, baktim aklina yatti.
Biseyi hic istemedigi zaman tamam diyip israr etmiyorum, bu durumda aynisini yapiyor bana karsi cunku onu bogmuyorum. Ve daha bircok sey. Konusmakla tatli dille insanin yapamayacagi sey yoktur.
Bence iki tarafta birbirinin farklı olduğunu kabul edip ona göre yaklaşmalı neden benim gibi düşünmüyor sorunundan çıkıyor her şey ama senin gibi düşünemez çünkü erkek beynine sahipsin sende onun gibi düşünemezsin çünkü kadın beynine sahipsin.
Türk kızlarının geneli erkekleri anlamak istemiyor ve değer vermiyor; sadece kendilerini düşünüyorlar.
40 paragraf sorusunda 35 net ve üzeri yapan ancak sevgilim olabilir. Artık derece lazım
Benim ki anlıyor. Gerisi umurumda değil.
Bence her iki cinsiyet bazında anlaşma kurmak zor değil. Aslında her ilişkinin temelinde saygı varsa anlaşmak anlamak hiç de zor değil. Saygı varsa hayat var. 😉
biz nerden bilelim ya dünyada ki milyarlarca kadınların iç sesinden biz mi sorumluyuz? anlayan var anlamayan var ama ben anlama taraftarıyım.
Boş hayatta boş şeyler bakma işte.
Ben anlamakta zorluk çekiyorum. Bide derlerki kadınları anlamak çok zor. Bence bana göre tam tersi erkekleri anlamak daha zor
Kadınlar erkekleri anlsaydı kendilerini daha açık ifade ederlerdi bizde onları anlardık
Maalesef bazen algı tıpası takıyorlar sankii diye düşünmüyor değilim
kadınlar erkekleri anlıyoda erkekler kadınları bir türlü anlamıyo
ortalamaya göre düşünürsek hayır ama istisnalar da var tabiki. ince ruhlu erkeklerin her zaman anlayışlı olduklarını düşünüyorum
Anlamıyorlar ben de anlamiyorum.
tanıyor ama anlamak istemiyorr
Kadınlar işlerine geleni anlarlar.
Anlamaya çalışıyoruz
çoğunlukla ama bazen hiç anlamıyorlar
Ben fazlasıyla anlayışlı olduğumu düşünüyorum
Ben şahsen anlamıyorum erkekleri
Anlamak için uğraşıyorum 🥴
Birbirimizi anlamıyoruz
Düz varlıklarsınız kolay😀
Ben anlamaya çalışıyorum sbxbbx
Anlıyorlar ama anlamak işlerine gelmiyo.
Anlamasalarda olur
Ben anlıyorum çoğunlukla
Hepsi değil bazıları anlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?