Bildiği bilmediği her konuda fikirleri var heeerrr konuda. Yok kıl/tüy, yok regl, yok doğum vs vs. Hayatlarında yaşamadığı ve yaşayamayacağı şeyler hakkında sürekli konuşuyorlar.
Bunların bir de fikri olmadığı halde sırf konuşmuş olmak için, kendisinden önce başkasının söylediği şeye katılıp arka arkaya konuşan versiyonu var. Hem boş konuşuyor hem özgün değil...
Ay bi susun bi salın ya. Burada bile kızları ilgilendiren sorularda kızlardan çok erkekler doluşmuş oluyor. Yetti artık erkek SUS! SUSUUNNN!
Klasik feminizm kokan slkça bir düşünce knks. Bir olay hakkında bilgi sahibi olabilmek için o olayı yaşamaya gerek yok. Tecrübelilerden alırsın tecrübeyi. Ayrıca erkek doğası gereği problem çözmesi beklenen mercidir. Bir problemi anlatıyorsan karşında ki erkek direkt ularak ulan bu problemi nasıl çözerim diye düşünür. Ayyyy öylemiii yazıkk yaaa falan demek yerine harekete geçmeyi yeğler. Ayrıca herkes her şeyi bilemez. Bence asıl problem bu konustukları şeyleri söyleme biçimleridir. Fikir olarak duyar söyler ayrı. O öyle olmaz öyledir böyledir deyip bir halt bilmeyip daha da batıran ayrı.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
regl olmayan adamın sağdan soldan duyduğu çikolata sıcak su torbası cümleleri sinir bozucu mesela vay aw biz bilmiyoduk dedirten cinsten. tecrübe diyorsun, erkeğin tecrübesi yok ama fikri çok bundan rahatsız oluyorum ben. bak biri yazmış tüyleri epilatörle alırsak batık olmazmış, ama haberi yok herkesin vücudu ayrı kimisinde hiç batık olmuyor kimisinde epilatör batık yapıyor ama yoookkk erkek diyorsa doğrudur
Şu feminist tiplerden gına geldi artık bilsek neden biliyoruz bilmesek cahilin tekiyiz. Bir konu hakkında birinin bilgi sahibi olması nerenize batıyor acaba? Yoksa yediremiyor musunuz?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
feminizmle 1 gram alakam yok mantıklı da bulmuyorum. bildiğiniz konuda emin olup konuşuyorsanız okey ama her zıkkımı bilmediğinizi kabul edin.