Güzellik & Bakım Farklı eyeliner şekilleri denemeli miyim? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hep siyah ve düz yani normal kuyruklu eyeliner çekiyorum, bu Görseldeki gibi farklı renk ve farklı model eyeliner deneyim mi? Sizce❓Bunu çok beğendim 💙#EdamedaMakyajTrendleri 💄💅 #MaybellineNewyork ✨ Güncellemeler+1 yıl Günco Farklı eyeliner şekilleri denemeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. İstersen deneyebilirsin 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Buluşmamıza deneyip gel aşkım fosforlu olsun 🤣🤣 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oluy ☺️ IAmarPresterAen +1 yıl 🥰😍🤩
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Görseldeki hoş duruyor. Bence deneyebilirsin, yakışacağını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Mavi ve kahverengi kullanıyorum yazın özellikle, seviyorum da. 1 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Bence gayet farklı görünüyor bunu da denemelisiniz. 1 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Dene bence çok guzel bende renkli eyeliner denemeyi dusunuyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Bence denemelisn böylece elinde alısr 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elim zaten alışkın Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Dene 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstersen deneyebilirsin
Buluşmamıza deneyip gel aşkım fosforlu olsun 🤣🤣
Oluy ☺️
🥰😍🤩
Görseldeki hoş duruyor. Bence deneyebilirsin, yakışacağını düşünüyorum.
Mavi ve kahverengi kullanıyorum yazın özellikle, seviyorum da.
Bence gayet farklı görünüyor bunu da denemelisiniz.
Dene bence çok guzel bende renkli eyeliner denemeyi dusunuyorum
Bence denemelisn böylece elinde alısr
Elim zaten alışkın
Dene ve yakışanı seç
Dene
Dene bence
Yakışmaz sana
Sana yakışır bence
Denemelisin.
Yakışır