Güzellik & Bakım Eyeliner göz yapıma uygun duruyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Makyaj konusunda aman aman yeteneğim yok , ara sıra deniyorum diyelim Eyeliner göz yapıma uygun duruyor mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet uygun bence 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Alta fazla getirmişsin yani o uç kısmı kalın olmuş. Daha ince ve uzatarak çek Eyelineri 0 0 Yorumla
rimelaskinaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gözüne uygun fakat eyeliner in uç kısmını çok kalın cekmişsin daha ince ve uzun çekmen lazımdı. Eyeliner sürünce maskara sürmeyi ihmal etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maskara var ama ışıktan belli olmamış kirpiklerim bile görünmüyor Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Kirpik kıvrıştırıcısı kullanmıyorsun sanırım Yorumla Soran +1 yıl Hiç kullanmadım diyebilirim , bir işe yaramıyor gibi geliyor Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Bence denemelisin. Sonra yorumunu yaz bakalım işe yarayacak mı Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tam karşı açıdan çekseydin bide, bu şekilde yakışmış gibi duruyor, çok zarif durmuş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dediğiniz gibi çekildi fakat kırptigim için resmi (kapalıyım) , bu şekilde durmuş o yüzden Yorumla busegmss +1 yıl Anladımm, çok güzel olmuş 💐 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 🌸 Yorumla
nisagülaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Evet yakışmış kıskanmayın kızı kötü yorumları kendinize saklayın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler maşallah hep bı olumsuz 🐱 Yorumla nisagülaslan +1 yıl Evet fark ettim 😅 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Hiç yapamıyorum böyle eyeliner, sağ olsa sol olmuyor.Bence yakışmış , hattı biraz daha düz çekmeye çalışırsan daha güzel durur 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kirpik az gözüküyor belki ondan herhalde tam iyi durmaması 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kirpik az değil hiç görünmemiş , ışığı ayarlayamadim tam o yüzden Yorumla Kani666 +1 yıl Kirpikte yoksa gayet iyi o zaman Yorumla Kani666 +1 yıl Kirpikte sorun yoksa a Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eyeliner her göz yapısına gidiyor. Seninkinin farkı nedir de gitmesin 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hepsine gitmiyor 🥲 kimi göz kapakları çok dar ve aşırı katlanıyor , sürdüğü an göz kapağıyla bir olan insanlar gördüm ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama yanlış sürdükleri için. Göz tipine göre eyeliner sürülmeli Yorumla
Gizlikatılımcı123 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel bi tık kalınlaştırıp kuyruğu uzatırsan çok güzel olur bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalın yakismaz diye yapmıyorum hiç , hele sevgilim korkunç diyo tövbe yarabbim bu haline yani Yorumla Gizlikatılımcı123 +1 yıl Çok değil ya bunun üstünden bunun kadar geçicen bi tık kuyruk uzatıcan Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl bence gayet güzel görünüyor, ellerine sağlık. 1 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl miyavlasan evde ki kedim ile karıştırabilirim. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ahahahah ne alaka Yaa 😅 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl o alaka ) Yorumla Soran +1 yıl Pekiii Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl evet guzunun içine sürmeden yakışır iri masallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deniyorum bakalım en doğrusunu bulana kadar Yorumla
a1y9ç0a3_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşırı kısa ben kasimin sonuna kadar cekiyom 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl gözün berede hani 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl nerede Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Küçücük gözün var 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Göz kapağım kocaman ne küçüğü yaa Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Sen bi de benim gözleri gör 😳 Yorumla oxrody +1 yıl Kıskanc 😌 kıskanma kızı çok güzel olmuş Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @oxrody he dedemin gözlerine benzettim şimdi , mübarek açık mı kapalı mı anlamak için müneccim olmak lazımdı 🙃 kıskançlıktan yarıldım şu an🙃 Yorumla oxrody +1 yıl Hahahahahahah Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. duruyor 0 0 Yorumla
Ozanozgur11 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Gözün çok güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet uygun bence
Alta fazla getirmişsin yani o uç kısmı kalın olmuş. Daha ince ve uzatarak çek Eyelineri
Gözüne uygun fakat eyeliner in uç kısmını çok kalın cekmişsin daha ince ve uzun çekmen lazımdı. Eyeliner sürünce maskara sürmeyi ihmal etme
Maskara var ama ışıktan belli olmamış kirpiklerim bile görünmüyor
Kirpik kıvrıştırıcısı kullanmıyorsun sanırım
Hiç kullanmadım diyebilirim , bir işe yaramıyor gibi geliyor
Bence denemelisin. Sonra yorumunu yaz bakalım işe yarayacak mı
Tam karşı açıdan çekseydin bide, bu şekilde yakışmış gibi duruyor, çok zarif durmuş
Dediğiniz gibi çekildi fakat kırptigim için resmi (kapalıyım) , bu şekilde durmuş o yüzden
Anladımm, çok güzel olmuş 💐
Teşekkür ederimm 🌸
Evet yakışmış kıskanmayın kızı kötü yorumları kendinize saklayın
Erkekler maşallah hep bı olumsuz 🐱
Evet fark ettim 😅
Hiç yapamıyorum böyle eyeliner, sağ olsa sol olmuyor.
Bence yakışmış , hattı biraz daha düz çekmeye çalışırsan daha güzel durur
Kirpik az gözüküyor belki ondan herhalde tam iyi durmaması
Kirpik az değil hiç görünmemiş , ışığı ayarlayamadim tam o yüzden
Kirpikte yoksa gayet iyi o zaman
Kirpikte sorun yoksa a
Eyeliner her göz yapısına gidiyor. Seninkinin farkı nedir de gitmesin 😂
Hayır hepsine gitmiyor 🥲 kimi göz kapakları çok dar ve aşırı katlanıyor , sürdüğü an göz kapağıyla bir olan insanlar gördüm ben
Evet ama yanlış sürdükleri için. Göz tipine göre eyeliner sürülmeli
Güzel bi tık kalınlaştırıp kuyruğu uzatırsan çok güzel olur bence.
Kalın yakismaz diye yapmıyorum hiç , hele sevgilim korkunç diyo tövbe yarabbim bu haline yani
Çok değil ya bunun üstünden bunun kadar geçicen bi tık kuyruk uzatıcan
bence gayet güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Evet çok güzel duruyor
Başarılı olma yolunda ilerliyon 😬
Evet cok uyumlu yapmışsın
miyavlasan evde ki kedim ile karıştırabilirim.
Ya ahahahah ne alaka Yaa 😅
o alaka )
Pekiii
evet guzunun içine sürmeden yakışır iri masallah
Deniyorum bakalım en doğrusunu bulana kadar
Aşırı kısa ben kasimin sonuna kadar cekiyom
Yakışmış
Yakışır canım bence
gözün berede hani
Nasıl nerede
Küçücük gözün var 🙄
Göz kapağım kocaman ne küçüğü yaa
Sen bi de benim gözleri gör 😳
Kıskanc 😌 kıskanma kızı çok güzel olmuş
@oxrody he dedemin gözlerine benzettim şimdi , mübarek açık mı kapalı mı anlamak için müneccim olmak lazımdı 🙃 kıskançlıktan yarıldım şu an🙃
Hahahahahahah
Evet.
çok yakışıyor
Eyeliner çok sivri olmuş dikkat et
Fena olmamış
Bi tık kalın olmuş bence
Olmamış
Uç kısmı aşırı kalın
Olmamış
duruyor
Olmamış bence
Olmuş