Oje sürmeyen, makyaj yapmayan ama bakımına dikkat eden kız? Sizce az da olsa makyaj yapmak gerekli mi bir kız için

Oje sürmeyen, makyaj yapmayan ama bakımına dikkat eden kız? Sizce az da olsa makyaj yapmak gerekli mi bir kız için

Günlük hayatta makyaj yapan biri değilim. Spora giderken, kısa mesafe bir yere giderken makyajsız giderim. İlla makyaj gerekmiyor ama bakımlı olmak bence şart. En azından cildi nemlemdirmek, güneş kremi sürmek, deodorant ya da parfüm sıkmak gerekiyor.
evet bakım herkese şart özellikle deodorant
Hayır bence gereksiz, Makyaj yapmak tamamen kişisel tercihe bağlı bir konudur. Kimi insanlar makyajı günlük bir rutin olarak uygulamayı tercih ederken, kimileri ise nadiren veya hiç makyaj yapmayı tercih eder. Makyaj yapmanın gerekli olup olmadığı tamamen kişinin kendi tercihine bağlıdır ve makyaj yapmanın bir zorunluluk olmadığını belirtmek önemlidir. Makyajın kullanım amacı kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Kimi insanlar makyajı, kendilerini daha özgüvenli ve güzel hissetmek için kullanırken, bazıları da makyajı bir sanat olarak görür ve yaratıcılıklarını ifade etmek için kullanır. Ayrıca, bazı kişiler makyajı sadece özel etkinliklerde veya özel günlerde kullanırken, bazıları ise günlük olarak uygular. Unutulmaması gereken şey, makyajın kişinin doğal güzelliklerini vurgulamak veya istediği görünümü elde etmek için bir araç olabileceğidir. Ancak makyaj yapmak veya yapmamak tamamen kişisel bir tercihtir ve herkes kendi konforunu ve tercihlerini gözetmeli. Önemli olan, kendinizi iyi hissettiğiniz ve kendinizi ifade ettiğiniz bir şekilde görünmenizdir. Eğer makyaj yapmayı seviyorsanız ve size iyi geliyorsa, istediğiniz şekilde makyaj yapmaktan çekinmeyin. Ancak makyaj yapmamayı tercih ediyorsanız da bunun tamamen doğal ve kabul edilebilir bir seçim olduğunu unutmayın. makyaj yapmanın bir zorunluluk veya güzellik standardı olmadığını anlamaktır. Herkesin kendi tercihlerine ve rahat hissettiği şekilde kendini ifade etme özgürlüğü vardır. Eğer makyaj yapmak sana mutluluk ve özgüven veriyorsa, istediğin şekilde makyaj yapabilirsin.
Teşekkürler ☺️
Her bireyin tercihleri, tarzı ve kişisel bakım rutinleri farklıdır. Kimi insanlar makyaj yapmaktan hoşlanırken, kimi insanlar ise daha doğal bir görünümü tercih eder. Her iki seçenek de kişisel tercihlere bağlıdır ve hangi seçeneğin size uygun olduğunu belirlemek tamamen size bağlıdır.
Makyaj yapmak bir zorunluluk değildir ve bir kişinin güzelliğini veya değerini belirlemez. Bazı insanlar makyajı bir ifade biçimi olarak kullanırken, bazıları ise makyajsız halde kendilerini daha iyi hisseder. Önemli olan, kendinizi rahat ve özgür hissettiğiniz bir şekilde kendinize bakım yapmanızdır.
Birçok kişi, günlük bakım rutinlerine odaklanarak cildinin sağlığını ve güzelliğini korumayı tercih eder. Cildinizi temiz tutmak, nemlendirmek, güneş koruması kullanmak ve sağlıklı bir diyet sürdürmek gibi adımlar, cildinizin iyi görünmesine ve sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir. Bunlar, makyajın yerine geçebilecek alternatiflerdir ve cildin doğal güzelliğini ön plana çıkarabilir.
Sonuç olarak, makyaj yapmak tamamen kişisel bir tercihtir. Eğer makyaj yapmak size iyi hissettiriyor ve kendinizi ifade etmek için kullanmak istiyorsanız, az miktarda makyaj yapmanızda bir sakınca yoktur. Ancak, makyaj yapmayı tercih etmiyorsanız veya sade bir görünümü benimsiyorsanız, bakım rutinlerinize odaklanarak doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Önemli olan, kendinizi rahat ve güvende hissettiğiniz bir şekilde kendinizi ifade etmenizdir
yapay zekadan copy paste yerine kendi yaratıcı cevabını yaz
Onu da yazarımda böyle daha kolay oluyor. Sen seçmediğin zaman eig seçiliyor bir zaman sonra. Xp kasmak için yani
yine de yaratıcı olmayı deneyebilirsin
"Teşekkür ederim, bu düşünceye açığım. Yaratıcılığımı keşfetmek ve denemek için ilham alacak bazı fikirleriniz var mı?"
"Evet, haklısınız. Yaratıcı olma potansiyelimi fark etmek ve geliştirmek istiyorum. Yaratıcılığımı nasıl teşvik edebileceğim konusunda önerileriniz nelerdir?"
"Yaratıcılığımı denemek için nereden başlayabilirim? Hangi alanlarda veya aktivitelerde yaratıcı olabileceğimi düşünüyorsunuz?"
"Yaratıcılığımı denemek ve kendimi ifade etmek için hangi kaynakları veya araçları önerebilirsiniz? Önerileriniz benim için çok değerli olacak."
"Yaratıcı olmaktan korkuyorum veya nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sizce bu konuda ne yapmalıyım?"
Bu şekilde cevaplar vererek, öneriler ve fikirler istediğinizi gösterirken aynı zamanda karşınızdaki kişinin düşüncelerini ve önerilerini de değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılık keşfetmek ve geliştirmek, herkesin yapabileceği bir süreçtir ve yeni fikirleri denemek için cesaretli olmak önemlidir.
Fre
Ben pek makyaj yapan bı insan değilim sadece çok içimden gelirse rimel fondöten falan oda çok hafif.
Bu ara sadece güneş kremi sürüyorum ama...
Bence fazla makyaj insanın yüzüne zarar veriyor özellikle ileri yaşlarda sıkıntı çıkarıyor.
evet bide daha hızlı yaşlanmana neden olur çok yapanla 20 yaşına gelince 30 yaşında gibi görünürler
bunu bilen az kişi var
Cevap
13Cevap
Evet gereklidir diye düşünüyorum
Evet gerekli bence, ben rahat edemem makyajsız 😌💅
sen yapıyor musun
tercih meselesi
güzel kokan bakımına dikkat eden ve hoş giyinen biri makyaj yapmasa da oje sürmese de olur
ya çok güzel kızlar görüyorum makyajsızken daha güzeller ama yine de yapıyorlar
spor yapan ve hoş, güzel giyinen bir kızın makyaja ihtiyacı yok
bencede
İstiyorsan yaparsın istemiyosan yapmazsın bu kadar basit. Bu tür şeyler gereklilik olmamalı, insanlara dayatilmamali bence. Kim nasıl istiyorsa öyle yapmalı...
Her zaman değil. Bazı insanlar doğal olarak iyi bir görünüme sahip bu yüzden hiç makyaj yapmadan kurtulurlar.
Bence en az şekilde makyaj yapmak hem özgüven hem de sadelik doğallık açısından çok daha önemli.. ki ben de böyle kızlardan daha çok hoşlanırım.
Kişinin kendi tercihine kalmış. Ben yapmıyorum, cildim hassas olduğu için, pek uğraşmam.
Tatlım inan bana bakımlı kadın makyajlı kadından daha tercih sebebi, hiç bir kadını makyajli diye beğenmiyorum inan ki, ve doğal halinizle zaten oldukça güzelsiniz.
Ojesiz tırnaklar kötü görünüyor. Kısa tırnak da kadına yakışmıyor. Ancak herkes için yüze makyaj gerekli değil.
Bence gerekli insanın yüzüne renk gelse güzel olur.
yanii tercih meselesi
Makyaj gerekli bir şey değil gereksizken yapılan bir şey
katılıyorum
Ben severim makyajı sevmeyenede saygı duyarım herkesin kendi hayatı tercihi
Bu tür konularda hiçbir şekilde zorunluluk söz konusu olamaz
Makyaj gerekli değildir. Ama bakım tabi ki olmalı. Makyaj tercih meselesidir.
Canin neyi nasıl isterse onu yap bazen tek rimel sürüom ruj değilde güneş koruyucu suruyom , sonra de güneş kremi sürüom bazende hiçbisey yapmiom
Tam benim istediğim kişi böyle olmalı senin gibi makyaja gerek yok
Yapar yapmaz sana ne sana ne lan sana ne sen kendi pisliğine bak
ne yaşıyorsun ulan kafan mı güzel
Diyorum ki kendi pisliğine bak. diyirum
Başkaları için değil kendim için bakım yapıyorum
az da olsa yapmak iyidir
Hayır gerekli değil sadece bakımlı ol yeter
Gerekli değildir, tercih meselesidir.
Hafif makyaj iyidir. Gerisi palyaço gibi oluyor.
Yapmasa daha iyi
Makyaj yapmam hiç
Gerek değil bence ya.
Gerekli değildir
değildir pekte önemi yok
Gerekli değil doğal güzellik en iyi güzellik
hayır yaşlanınca kötü oluyorlar
Evet olabilir
Gerekmez mk
Bence gerekli
Gerek yok
kore tarzı makyaj olabilir hem doğal duruyo