Makyajı sevmiyorum pek sadece özel günlerde ama bakım yapmaya bayılıyorum maske vs. Sizce makyaj yapmayan kızlar bakımsızmı görünür?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Makyaj anlik güzelleştirir silince iki kat cirkinlestirir ozel gunler disinda surmem rimel kirpikleri döküyor ruj dudakları kurutuyor fondöten cildisolgun yapıyor pudra kurutuyor zaten dogal yüzüm güzel gerek yok
Hayır bakım ve makyaj apayrı şeyler makyajlı olup bakımsızlığın dibini yaşayan çok kişi tanıyorum
Aynen makyaj yapmama sebeplerimden biride cildi falan tıkıyor makyaj silinince bakımsız görünüyo bu sefer
makyaj bence kaportasi cizilmis arabaya macun cekmek gibi bisey yani bos sey Allah bizleri kusursuz yaratmis cok gereksiz bisey
bakımli demek makyaj demek değil senin yaptığın doğru makyaj bir süre sonra cildi bozuyor
Makyajdan hoşlanmıyorum ben de. Cildime özen gösteriyorum, saçıma, bedenime. Makyajsız olduğumuz için bakımsızsın damgasını yememeliyiz.
Hayır. Temizlik, yediğine içtiğine özen gösterme, cildine ve fiziğine bakmak vs... Bunlar bakımdır. Makyajlı olan herkes bakımlı değildir.
ya tabiki de bakım makyaj demek değil ama biraz makyajla daha hoş görünülebilir makyajsız bakımlı olabilirim diye dışarıya hortlak gibi çıkmaya gerek yok bence
Kesinlikle cildin makyajsız pırıl pırıl canlı ve parlak siyah nokta sivilce vs gb sorunlar yoksa zaten bakımlısındır makyaj kusurları bir noktaya kadar kapatır pürüzsüz bir cilttede makyaj konuşur :)
ben makyaj yaparim bayilirim hemde cokta yakistigini soylerler ama makyaj bakimlilik degil sus sadece
bakım senin iyi görünmen demek bana göre ve makyajsız olmak daha iyi
bence makyaj bakıma dahil değil. güzel olan bişeyi daha güzel göstermek için yapılır.
Makyaj bir yerde bakımsızlık aslında:)
*Gecen bol olsun.*
Cildin ben bakımlıyım diyorsa doğallık en iyisi.. 😊
Makyajı bakım sananlar var hala
Makyaj süs şeysi bakım daha farklı doğal
Tabii ki de şart değil
Cildin temiz olsun en önemlisi bu
alakasi yok
Yokk
Alakasi yok
Cilt bakımı sart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?