Artık kimse highlightersiz (aydınlatıcısız) makyaj yapmaz oldu. Şart mı her makyajda aydınlatıcı? Sizce❓

Artık kimse highlightersiz (aydınlatıcısız) makyaj yapmaz oldu. Şart mı her makyajda aydınlatıcı? Sizce❓

Genelde bu durum kadınların tercihine kalmıştır yani bulunacağı ortam O anki motivasyonu ve psikolojik durumundaki göz önüne aldırarak ama makyajda aydınlatıcı kullanabilirler ama bazı kadınlarımız o kadar abartılı makyaj yapıyorlar ki aslında doğal güzelliklerini yok ediyorlar Bence bir insan makyaj yaparken makyajın önce kendisine ne katacağı veya kendisinden ne götüreceğini göz önünde bulundurarak makyaj yapması daha doğru olur diye düşünüyorum, Ben erkek olduğum için açıkçası bu konuda samimi ve net bir cevap veremem kadın olarak siz daha doğrusunu bilirsiniz ancak şunu söylemek isterim ki ne yazık ki makyaj malzemelerin içinde kimyasal katkılar söz konusu olduğu için belli bir zaman sonra kadınlarımızın gerçek güzelliğini ve cildini bozmaktadır kararında ve yerinde olması gerektiğini düşünüyorum.
#AdaletinHukumdarı
Cevap
6Cevap
Bence şart değil dileyen kullanabilir.
Sen güneşsin zaten aşkım gerek yok aydınlatıcı kullanmana 🤣😂🥰😍😘
Dimi dimi 🥰😂💋😘
Yeah 🤣🥰😍
Bence kadınlar mahyaksiz güzel olmalı tahmini fikrim
Değildir. Highlighter olmadanda geyet hoş bi fondöten ya da bb krem kullanımı olıyor. Bazı nemlendiriciler aynı işlervi görüyor zaten.
Gündüz degıl ama gece şart. Önümüzü görecek kadar olsa yeter
Kesinlikle şart değil cilt yeterince sağlıklıysa dışardan parlamaya gerek yok cildin asıl parıltısı içerden gelmeli en önemli şey cildin sağlıklı olması gerisi önemli değil.
Özel günler dışında gereksiz görüyorum ben
Makyajda şart değil amma
Bence değil canim
Şart değil ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?