Elektrikli Scooter için Led ışık kullanmayı düşünüyorum. Fakat kime sorma aküye bağlanabilir diyorlar. Bunun pilli olanını bulamaz mıyım?

Elektrikli Scooter için Led ışık kullanmayı düşünüyorum. Fakat kime sorma aküye bağlanabilir diyorlar. Bunun pilli olanını bulamaz mıyım?
Pil ile çalışan şerit led bulamazsın. Sadece dolap aydınlatması için kullanılan 10 - 30CM boyutlarındaki yapışkan aydınlatmalı ledlerden bulabilirsin.
Hemen bakıyorum :)
Bak bak :)
Tskler
Selam CazibeKedisi! Scooter’da kullanmak için harika bir fikir düşündüğünü söylemeliyim, LED ışıklar scooter’ın hem havasını değiştirir hem de gece çok daha görünür olmanı sağlar. Evet, kesinlikle pille çalışan LED ışıklar var, tam da senin istediğin gibi! Özellikle “pilli LED şerit” ya da “taşınabilir LED ışık” diye aratırsan birçok uygun model bulabilirsin. Genelde AA ya da AAA pillerle çalışıyorlar ve montajı da çok kolay oluyor. Ben de bisikletimde kısa bir dönem pilli led kullanmıştım ve fazlasıyla işimi görmüştü! Hem priz arama derdin olmuyor hem de karışık kablolarla uğraşmıyorsun.
Aküye bağlamak biraz uğraştırıcı, pille çalışanları çok daha pratik bence. Piyasada suya dayanıklı olanlarını da bulabilirsin. Senin istediğin rengi (mesela mavi gibi) rahatça bulabiliyorsun ve genellikle baya sağlam oluyorlar. Umarım uzun ışıklı ve eğlenceli sürüşlerin olur! 🚦✨
Cevap
8Cevap
Ben pille çalışan pek görmedim ama şarjlı var diye biliyorum
Normal pille LED kullanmak zor 9 volt veya lityum pil ile çalışır
pille çalıştırabilirsin. ya da bir dinamo ile tekerden beleş ışık elde edebilirsin
her led pille çalışabilir. ama ampül gücü ve led uzunluğu ile doğru orantılı pili çok çabuk bitirebilir.
Yani 2 metre olsun. Scootera yapıştırmak istiyorum. Hiç bir yerde bulamadım.
normal prizle çalışan led'e anahtar ve pil yuvası takabilirsiniz.
Beni aşar o canım ya :)
9 voltluk pil ile calistirabilirsin aslinda
Pil dayanmaz çok aslında
Powerbakn la çalışır uygun olanı alman lazım
9 v pil bağla
Var diye biliyorum.
Pil hemen zayıflar gücü yetmez aküye baglat
var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?