Ev & Yaşam Lambader odayı yeterince aydınlatır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tepedeki ışıktan rahatsız olmaya başladım, sarı ampul de taksam tuhaf oluyorum. Şöyle lambader alsam odayı yeterince aydınlatır mı yoksa odanın çoğu karanlıkta mı kalır? Lambader odayı yeterince aydınlatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl 60 Watt lamba al mis gibi aydınlanır.Bende aşırı seviyorum hem loş hem aydınlık arası tam istediğim seviye 0 0 Yorumla
fityazar Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aydınlatır yani hatta güzel birşey seçersen bidiraha tavan ışıklandırması bile kullanmassın o derece ama çok değil loş bir ışıklandırma olur 0 0 Yorumla
dorbions Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sadece bölgesel aydınlatma yapmış olursun odanın tamamına etkin bir ışık sağlamaz 0 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Sakin bir ışık verir ama benim uykumu getiriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
60 Watt lamba al mis gibi aydınlanır.
Bende aşırı seviyorum hem loş hem aydınlık arası tam istediğim seviye
Aydınlatır yani hatta güzel birşey seçersen bidiraha tavan ışıklandırması bile kullanmassın o derece ama çok değil loş bir ışıklandırma olur
Sadece bölgesel aydınlatma yapmış olursun odanın tamamına etkin bir ışık sağlamaz
Sakin bir ışık verir ama benim uykumu getiriyor
Bu lambader değil abajur
yok yaaaa sırf süs 😏
1500 lümen led ampul takssan aydınlık olur
Pahalı bunlar ya