Allah aşkına biri beni öldürsün bunlarınki hayatsa bizimki ne😱? Evet sakinim anlatıyorum Zeynep Zor 26 yaşında iç mimar, kocası Alkan Zor 29 ve emlak kralı diyorlar. Ayda bir farklı ülkeye seyahat ediyorlar tatil yapıp bol bol fotoğraf çekiliyorlar. Size sorularım şu; 1. Zeynep Zor neden bu kadar güzel ve sizce o mükemmel burnu estetik mi? 2. Bunlar ne sevap işledide bu kadar mutlular ve sizce mutluluklarının sebebi aşk mı yoksa para mı? 3. Ben okulumu bitirmiş elime mesleğimi almışım bide kazık kadar olmuşum 24 yaşına gelmişim ama neden hala yalnızım? Ya neden karşıma kimse çıkmıyor? (Çirkinsin demeyin boyum 170 kilom 50 çokta kötü sayılmam galiba) 4. Sizce böyle fesat olduğum için mi olmuyor? Kıskançlığı bırakıp Allahım banada aşık olacağım mutlu olacağımız zengin koca nasip et desem olur mu? 💥Fotolarada göz atmayı unutmayın!Zeynep Zor Kına GecesiZeynep Zor - Alkan Zor Türkiye'deki DüğünZeynep Zor - Alkan Zor İtalya'daki DüğünYa sizi yerim güzelliklere bakkkk❤😭
Zeynep Zor - Alkan Zor çifti insan mı? (Resimli) Burun, Aşk, Para👃💕💸?
Ben de tanıyorum bunları ama mutluluğu değil de daha çok zenginliği ön plana çıkarmışlar. Beni sevse biri ben de onu sevsem her türlü mutlu oluruz zaten bence paylaşmaları da çok da güzel değil insan özeniyor sonra.
Baktıkça ozenmen normal canım 😊 İlerde güzel bir gelirin olursa içinde kalmasın istediğin mutlu olduğun şeyi yap 😊 Aslında dolgulu pahalı değil dudak dolgusu 1000 tl tutar en fazla Burun ameliyatı 7000 tl tutar Elmacık kemiği tahminen 5 binde belki o olur Botoks var fiyat ne bilmiyorum ama kasların da da kontör var biraz incelesem fiyat muhasebesi yaparım 😁
Çalışıyor musun kredi çekip yaptirabilirsjn ama Güzelse bunun bence gerekti yok çünkü ilk 2 yıl burun çok önemli çünkü burun ucu dusmesi yaşanıyor kimi kişide yani iyiyse bence gerek yok acı çekmeye
Ya aslinda sey nasil desem karsilikli birbirimizi sevecegimiz mutlu olucagimiz bir evlilik istiyorum. yani para olsunda ne olursa olsun demiyorum ikisinide istiyorum ama zor galiba😓
Evet tabiki sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu. mutlu olmak tarifsiz. para hep lazım insana birde kocaman bir yürek varsa kaçırması bile yapılır😃 Bu arda mesleğin nedir
Evet atalarından gelen bir gücü var zaten kökenden olmayınca bir yere gelmek güç bir olay bu arada nerelisin ozel den yazmak ister misin seni tanımak isterim
En İyi Cevaplar