Biz abartmıyoruz zaten yabancılar abartıyor özellikle Ruslar, evlenme teklifi edenler, pahalı hediye verenler 1 milyon üzeri takipçisi var ya şu Rus kızların yaptığını biz adama yapsak bizimkiler saydırır bize utanç verici, Türk kadını şöyle diye neler millet en uzak ülkelerden görmeye geliyor adamı tamam fena değil ama adam mısırcı iken zengin oldu Instagram da 1 milyon takipçi ile özellikle hayata bak film gibi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sosyal medyanın ne kadar içi boş bir yer olduğunun kanıtı işte. adam fırsatı iyi değerlendirip ekmeğini yedi ama yapılan bu abartı ve ilgi tamamen popüler kültür saçmalığı.
Bu ekmeği kim olsa yer ya zengin oldu adam bu sayede
Bence gereksiz abartılıyor aşırı yakışıklı erkekler var
Arkadaşım coğrafya farkı. Ruslar soğuk açık ten mavi yeşil gözlü insanlar. Bu adam ise kara kaş göz ve onların gözüne karizmatik gelecek bi adam. Bizim coğrafyamıza göre dikkat çekmeyebilir ama onlara göre böyle. Artık bunu anlayın lütfen !
Tamam da bunu aşırı abartıyorlar tek esmer bu çocuk mu
Yani bunu görmüşler bunu abartıyorlar bundan daha yakışıklı esmer erkekler var
Burak özçiviti canlı görseler onada bayılırlar
Resimlerde aşırı etki etmese canlı canlı Burak iyi gerçekten en azından filmini izledim gördüm
Ona da bayılıyorlar zaten hatta Ruslar kral diye taç taktı ama bunun için nerlerden geliyorlar görsen
Bak birazda ilgi meraklılığı bu
Yani gösteri yapıyorlar bide sürü psikolojisi de var anladın mı?
Hani başkaları gidiyo bizde gidelim onlar beğenmiş bizde beğenelim (Psikolojikmen)
tanımıyore ama gemisini yürüten kaptandir kolaylıklar diliyorum dbdbdh
Sokağa çıksan bunun gibi 100 tane hırt görürsün. Evet hırt çünkü tipi aynı öyle.
Hırt deme şimdi ya efendi çocuk belli oluyor ama abartıkları kadar yakışıklı değil bence
Kimsenin içindeki gerçek yüzünü göremezsin. Efendi çocuk dediğin yarın bir gün kadın katili olabilir
Oha uçma işinde gücünde gayette efendi belli ediyor onun yerine başkası olsa g*tü tavandı bu alçakgönüllü bile davranıyor karakteri iyi gibi belli ama vaov yakışıklı değil de bunu Ruslara anlat ölüyorler bu adam için
Fazla hemde , iyice kaldirdi millet bir yerlerini
Yabancılar kaldrdı Bizle alakası yok valla
Abartan Ruslar, biz değil.
Ee bende öyle dedim zaten
Ruslar esmer sever normal. Zaten tesadüfen bir fenomen sayesinde ünlü oldu yoksa çocuk sıradan hayatında devam ediyordu hep.
Çiğ çiğ yiyecekler adamı hiç erkek görmemiş gibiler
Şansı yaver gitti valla, demek ki onun kaderinde zenginlik varmıs.
Hayatı film gibi
Bize vurmaz bu piyango ya
Sokak bunun gibileriyle dolu
Hiç hoş değil biz kumralcıyız
bu kim aq kimleri tamıyosunuz siz ya
Bu Adamı Dünya tanıyor kanka nerde yaşıyorsun sen
hangi dünya o aq
Dünya dan kimler geliyor bu çocuk için Dünya gündemin de araştır
Evet
Mal çok
Bu kim ya
Bence o çocuk top
Ne alaka?
Sitili ve hislerim böyle söylüyor
Saçmalama Namazında niyazın da biriymiş Ahlaklı sadece siz olsanız nasıl havaya girerdiniz ahaha
O top sensin galiba bank profilinde pembe 😃 ya inan yakışıklı değilim ama çok param var senin hayalinde göremeyeceğin kadar geçen buradan birisi ile tanıştım Amerika da yaşıyor ya sen bu sitede ne yapıyorsun şok oldum dedi o yüzden skşmde değil . istediğim karıyı elimi yukarıya kaldırmam yeterli. Neden buradayım? Hep siyah camlı bentley bentaygaya binip gezmek sıkıcı olmaya başladı o yüzden arada halk otobüsüde kullanmak istiyorum heyecan artsın diye
Sen şizosun bence sence he kanka zenginsin çocuğu da baya kıskanmışsın KS de olan adam abazadır yokluktadır zaten hahah
O senin sorunun abaza hanım bey neyse