Üstelik şu korona günlerinde böyle bir işe kalkışmak beni çok üzdü
önlemler her be kadar alınsa da aynı safta sıkış tepiş sadece maskeyle OLMAZ
Ben başkanımıza bir laf söylemiyorum söyleyemem zaten de en azından halkımız...

İslamcıların hayatının şov olduğunu yakında anlarsın.
Cevap
3Cevap
Cumadan Cuma’ya dolarsa dolar. Yoksa dolmaz orası da boş kalır diğer camiler gibi
İşlerine nasıl geliyorsa öyle yapılıyor maksat gündemi değiştirmek
Ayasofya Fethin simgesidir , Fatih Mehmet’in Müslüman alemine hediyesidir. Bu yüzden tarihi prestiji var yoksa orda namaz kılınca hacı olmuyor veya mahalle camiinden fazla bonus puan toplamıyorsunuz.
Erdoğan ayasofya yerine sultan Ahmete çağırsa asla bu kalabalık olmazdı. Siz cahil insanlarsınız olayları okuyamıyorsunuz bilginiz yok
İşte bu insanların inancında olan zayıflık. Ayasofya olduğu için bu kadar insanın oraya gitmesine ben batıya hıristiyanlara karşı olan nefretten dolayı olan bir kutlama gibi görüyorum
@Samira_Schöffel Ayasofya müslümanların devasa bir zaferinin sembolüdür.
Kupa gibi düşün. Niye kainat ligi kupasını mahalle ligi kupasıyla bir tutsunlar ki? 😂
İçine sindiremeyen rahatsız olanlar da karşı taraf oluyor
Devasa zafer derken. Güzel zaferdi İstanbulun ferhi ama şimdi bizimkiler diyor ya kılıç hakkıyla aldık Istanbulu. Şimdiki zamanda Rusya Amerika gibi hıristiyan ülkeler Türkiyeyi 1 güne silah hakkıyla alırlar. Yani o sözü söylemek yanlış çünkü dediğimi yaparlarsa bizim konuşma hakkımız olmaz. İkincisi müslümanların büyük zaferi diyorsun buna. Mekke yönetimi hıriatiyanların elinde, Kudüs yahudilerin elinde, Ayasofya müslümanların elinde. Hangisinin zaferi devasa bak istersen. Ayasofyanın cami yapılmasına neden karşıyım çünkü yarın Israil Mescidi Aksayı yıkarsa ya da sinagog yaparsa hangi müslüman konuşursa konuşsun biz susmak zorunda oluruz.
@Samira_Schöffel sen iyi misin? 😂 Öyle kolay mı sanıyorsun Türkiyeyi yenmek? Zamanında çanakkalede o dediğin ülkelerin hepsi yüklendi de yenemediler. Öyle kolay değil o dediğin. Kolay olsaydı kimse durmazdı yerinde.
Mekke Hristiyan yönetiminde değil öyle olsaydı tüm dünyada müslümanlar savaş çıkarırdı ki kimse bununla baş edemezdi. Haa siyasi olarak gizlice yönetiyor olabilirler. Ona bakarsan tüm ülkelerde diğer ülkelerin ajanları var yönetimi etkileyen. Onları geç.
Sen niye bu kadar rahatsız oluyorsun bu zaferden? Niye sana dokunuyor bu kadar?
ABD Arabistanı kontrol ediyor. Çanakkaledeki savaş teknolojileriyle şindikiler farklı canım benim. Rusyanın Sarmat ve Avangard roketlerinin 1 tanesi Fransa büyüklüğünde ülkeyi yok edecek güçte. Düşün o roket Türkiyeye düşürse ne olur. Savaşacak insan kalmaz. Ben iyiyim canım ama sen pek iyi görünmüyorsun çünkü Çanakkale savaşıyla günümüzde çıka bilecek savaşın sonucunu kıyaslıyorsun. Ve şunlarıda söyleyim Rusya ve ABD nin kozmik stasyonlardan Türkiyenin teknolojisini ve internetini durduracak gücü var. Ve Türkiyeye gelen petrol ve doğal gaz hatları onların kontrolunda. Düşün artık kimler devasa zaferler kazanmış
Sayın Aptallar temsilcisi başkanım, Öncelikle böyle bir mecrada davettimize teşrif etmeniz beni çok gururlandırdı (!)
Tabi sizin yüksek aklınıza denk gelemedik ama size ve sizin gibi çok bilmişlere laf sokucam! 😊 Öncelikle senin dediğin gibi bir cümle kurmadım apt*l!
Kudüs İsrail'e ayitt madem bu kadar duyarlısın git onlara laf anlat istersen
Medine ve mekke de kukla ülkelere ağit
Madem bu insanlar dinlerini çok sahip çıkıyorlar niye bunlara bişey demiyorlar
Hemm elin Gevurunun binasını camii yapmak çok mu hayırlı iş!
Bide sanki 1000 kitap okumuş gibi zekamla alay ediyor
Senin sülalesini kitap yapıp okurum
Sana sayfalarca tek tek cevap verirdim ama bu seviyesiz uslubun cevabı hak etmiyor. Bir insanın cahilliğini seviyeli tartışmayı bilmemesinden hakarete başvurmasından kolayca anlar herkes. Bilgili kültürlü dolu biri asla böyle tartışmaz herzaman seviyesini korur. Kalite tesadüf değildir
Amerika ya da Rusya biraz baskı yaparsa yine kapatırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?